Babaannemin canımı sıkmasııııııı

Her anne cennetlik olmadığı gibi her yaşlı da ton ton melek değil.

Sayfaları okumadım ama konu sahibi süper cici torunlar ve imi i cik yisli hain evlat seni diyen sevgili üyeler tarafindan linç edilmemişsindir insallah :)

Seni haklı buldum.hele geçmişte size yasattiklari şeyleri okuyunca.

Ya size çok üzüldüm. Benim babaannemde annemle beraber yaşıyo hemde nerdeyse 35 senedir bu yılların sadece 1 senesini halamda geçirdi. O da güç bela yazık annem sinir hastası oldu. Genç yaşında çoook zor ameliyatlar oldu. Birde babaannemin ayrı evi olmasına rağmen bizimle yaşadı. Büyükle yaşamayan gerçekten sıkıntısını bilemez. Eskilerden gerçekten anlayışlı olanı çok az. Neler neler söylerdi bize. Akşam babama yapmadığımızı yaptı der anlatırdı yaptığımızıda abartıp anlatırdı. Babamda yazık adam birinde susar ikincisinde susar üçüncüsünde patlardı. Annesine bişey diyemediği için ya anneme ya bize patlardı. Halamda amcada kuzenlerde babaannemin kardeşleride gelip gidip bizi öğütlerlerdi.
Ama neticede halam 1 sene dayanamadı 40 kişiyi gönderdi geri alın diye.
Kim ne derse desin ben size hak verdim. Allah yardımcınız olsun

Bir çocuk bir yaşlı tabusu bitmedi gitti şu ülkede.çocuk bir şey yapar sınırlarını bildirmek gerek öğretmek gerek sonrasında kendisi içinde zararlı olur dersin, o çocuk daha katlan, yaşlı hakaret eder hayatı burnundan getirir eee o ölecek yarın birgün idare et.hayır insanlara yaşına göre sınırlarını göstermezseniz zaten onlara da iyilik etmiş olmazsınız.yaşlı ve çocukların şımartılmasını öğütleyen bu geleneksel ve modernizmin yanlış anlaşılmış hali gına getiriyor insana.

Bizde de var erkek versiyonu
Böyle huysuz değil ama aşırı pis ve pasaklı
Onun kokusu tüm odalara eve sardı
Banyo yap deyince kızıyor
Tuvalete giremiyoruz artık o kadar pis :/

Amcan çok biliyorsa alsın baksın

Nefret geliyo bu ebeveynlerine bakmayan insanlardan

Bizimkine de diğer çocukları bakmıyo
Atamıyolar bile
Sorsan aşırı muhafazakar bi oğlu ve gelini var
Ezan okunsun koşa koşa abdest almaya gider
Ağzından Allah lafı düşmez
Ama bırak
Burada seni topa tutan kadınlar bayramda bir gün kaynanasında kalsa olay çıkaran doğuma kaynanası geliyo diye depresyona giren altlı üstlü oturmaya bile tahammül edemeyen kadınlar değil mi?????

oyalanacakları işleri mesgaleleri hobileri olmayan yaşlılar nemrutlaşrlar.sağa sola satasarak günü bitirirler. ama kendileri bir uğraşı sahibiyseler içleri sevgi merhamet doluysa bunu yansıtabiliyorlarsa onlarla 5 dk lık sohbet bile paha biçilemez. çocuktur yaşlıdır gençtir sıfatlarını kenara itip İNSANA saygının varlığını kabullenmeli her birey. bankada orada burada yaşlıyım ben düşüncesiyle müsade istemeden öne geçen amcanın ninenin ona müsahade vermeyen gençten bir farkı yoktur. heryerde insana saygı lütfen.....neticede babanızın annesidir ona hürmeten kelimeleri daha yumuşak seçebilirsiniz. yoksa davanızda konunuzda haklısınız. heleki annenize yapılanları biriktirdiğiniz bir hafızanız varsa ...

yaşlı insan üşüyorsa o camı inatla açmak neden?

Cam acti diye torununa bu kadar beddua eden babaneyi ben silerdim net.
Amcan ne yapti goturdumu evine peki.zaten biri bakar digerleride onu teftis eder bakmayanlar daha kiymetli olur

Allah yardımcın olsun..

Nasıl yani sizi küçücük halinizle soğuk odada mi bırakıyordu bu vicdansiz kendi sobali odada otururken? Az bile yapiyorsunuz gençliğine böyle kötülük yapan yasliliginda da rahat edemesin. Yok öyle bir dünya.

Neyse ceza sisteminiz hakkında konuşmayayım.....
Bu konuda geçen şahıs babaanne ve bende bu tavıra karşıyım....ok
Sizi kucukken babaanneniz soğuk odalarda bıraksa ama siz onun sıcak odada olduğunu bilseniz babaanneye karşı sevgi dolu ne kadar olurdunuz merak ettim ben de. Çocuk ne görüyorsa öyle büyüyor kötülük görünce iyilik besleyemiyor ne yazık ki. Çocuk yaşlı kadın erkek farketmez ki bunda.

Babaannen babamla yaşıt...

Bu yaştaki insanlar öyle yaşlı sınıfına girmiyor, söylediklerinin yaptıklarının farkındalar. Haklısınınız kısaca.

Yaşlılar yaşının hürmetine davrandığı sürece gençlerde bi sıkıntı göremiyorum ben
Kaldı ki konu sahibi kötü davranmamış..
Babanne sürahi nine misali bin beteri belli ki
çok doğru kimisi yaşlandıkça huysuzluğu artıyor bundan sonrada bi 20 senede amcazadeniz baksın anacığına evlatlık hakkını ödesin oda lafları sana saydırıp gitmekle ödenmiyor kolaysa azcıkda 20 sene o katlansın bakalım

Bunu hatirlat ona iste..

Arkadasin dedigi gibi yaslilar cok cok alingan oluyrlar canim yasli insan tipki cocuk gibidir anlamaz hep yanlis anlar tamam belki kolay değil ama ter tepki gösterme günahtır haklida olsan sert olma sabr et merak etme yaradan bunun mukafatini verir

Yaşla falan ilgisi yok karakter meselesi bu. İyi olan bir insan bir yaştan sonra nasıl bu hale gelir. Biraz daha alıngan olabilirler sadece. Torununa böyle beddua etmesinin yaşıyla bir ilgisi yok yani.

Odası o kadar sıcakken nasıl o camdan etkilenmiş. Huysuzluk bu başka birşey değil. Gidip amcanıza dert yanıyorsa sizinle mutlu değilse gitsin orda yaşasın o zaman.

Yaşlı diye herşeyi yapma hakkına sahip değil.

Benim babannem en değerlimdir. Annemden babamdan bile ayrıdır yeri. Şu yaşıma kadar ne bir kötü sözünü duydum ne aksi bir hareketin gördüm. 70 küsür yaşında. Bizimle yaşıyor yani ailemle. Yaşlıysa o da yaşlı.

Sizin babanneniz çok huysuzmuş sizi de pek sevmiyor sanırım. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…