• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaanneye ayıpmı ettim?

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
Kızlar eşimin babaannesi kayınvalidemlerle yaşıyor ve biraz gezmeyi seven birisi nezamn oraya gitsek peşimize takılıp gelmek istiyor bizim evde geniş biraz ve zor ısınıyor haliyle soğuk oluyor geçenlerde üşüttügü için hastalandı hastanelerde uğraştık bu hafta gittimizde yine gelmek istedi bende bizim ev soğuk dedim ve sanırım alındı sizce ayıpmı ettim?

Kızlar eşimin babaannesi kayınvalidemlerle yaşıyor ve biraz gezmeyi seven birisi nezamn oraya gitsek peşimize takılıp gelmek istiyor bizim evde geniş biraz ve zor ısınıyor haliyle soğuk oluyor geçenlerde üşüttügü için hastalandı hastanelerde uğraştık bu hafta gittimizde yine gelmek istedi bende bizim ev soğuk dedim ve sanırım alındı sizce ayıpmı ettim?
Yaşlanınca insanlar fazlasıyla alıngan olabiliyorlar. Siz iyi niyetinizden demişsiniz ayıp etmelik bir durum yok ama bir dahaki gittiğinizdr durumu anlatın iyice yazın gelir bol bol kalırsın falan diyip durumu düzeltin

Yok bence hiç ayıp değil doğruyu söylemişsin bide bu kış günü hastanelerdemi koşacaksın havalar ısınsın gel diyin kötü niyet yok bence

Yaşlanınca insanlar fazlasıyla alıngan olabiliyorlar. Siz iyi niyetinizden demişsiniz ayıp etmelik bir durum yok ama bir dahaki gittiğinizdr durumu anlatın iyice yazın gelir bol bol kalırsın falan diyip durumu düzeltin
YaZın koye gidiyor canım

Küçük bi hediye alın ona seni düşünüyoruz falan ve havalar ısınsın gelirsin deyin

Belli ki evde bunaliyor. Sizinle gitmek istiyor.Gonlunu alin tekrar aciklama yapin. Hastalanirsin diye korktugunuzu soyleyin.

Evine kabul etmek zorunda değilsin yaşlılar öyle bir kaç güne unutur bence bir hediye iki üç hos besle halledilir

İyiliğine söylemişiniz üzülmenize gerek yok tabiki yaslilik hali alinganlik yapmis olabilir eve gelmesini istemiyorsunuz gibi algilamis olabilir .Eger bi daha aynisi olursa baktiniz aliniyor kirmayin e.battaniyelerle falan durumu halledin içinizde ukte kalmasin :)

Kızlar her gittimizde kapıdan çıkarken davet bekliyor sende gel gibisinden e bende ne yalan sölim herZaman demiyorum sanırım eşime beni fena sahiplendi

Benim esimin annanesi de rahmetli cok alindandi.Ramazanda bizde kalmyi severdi.Bence gönünü alin.Yaslinin duasi her Zaman insanin üstünde olur.

Sorun yok ,daha yeni usutmus zor toparlamis ,bisi olur ustunuze kalir ,

Müsait bi zamaninizda o demeden siz arayın..
gelip alayım mi seni gezmeye şuraya götüreceğim seni vs diyin.. gönül almak hele ki yaşlı kimselerin çok önemli..

İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor, daha kırılgan oluyorlar.
Gönüllerini hoş tutmak gerekli

Söylemek var soyleyememek var.

Sen söyleyemeyen kısımdasin.

Ev soguk demek yerine babaanne biliyosun bizim evde ısınma sorunu var gidelim ama hasta olursun diye korkuyorum.havalar 1 aya kadar ısınır o zaman istediğin zaman ara seni gelip alayım gibi cümleler daha güzel olabilirdi.

Bizdede var öyle babanne gözü görmez kulağı duymaz kalp çarpıntısından evin içinde bile çok gezemiyor ne zaman konuşsak senin evinin içini gördüm De dışını göremedim beni götürmüyorsunuz trene binip geleceğim mecbur alırsınız ordan diyor
Millet kayınvalideyi istemez bizim birde babannemiz var Allah sağlıklı ömür versin
Ayıp olmamıştır boşver bir telefonda konuşurken yazın getireyim seni dersin

Direkt bizin ev soguk demek yerine daha yumusak soylenebilirdi tabi.
Gonlunu alirsiniz bir sey olmaz.

Back
X