- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Yoo her baba öyle değil. Benim babam kızlarını sever , onların fikirlerine özgürlük mücadelesine değer verir.
Sizin de bahtiniza böyle bir baba düşmüş. Ama insan babasını seçemez, çocuklarının babasını seçer. Evleneceğiniz adamda bazı özelliklere değer verin. misal cümlelerinden belli olur ataerkil yapıda olup olmadığı. Böyle özellikleri varsa, babanıza benzeyen yanları varsa eleyin gitsin.
Mesela ben de annemin huyunu suyunu hiç sevmem. Onun burcundaki insanlarla flört bile etmem ^^
Hqhahaja evet. Hiç ipucu da vermemişim halbukiAnnen ikizler burcu mu
Hqhahaja evet. Hiç ipucu da vermemişim halbuki
Hqhahaja evet. Hiç ipucu da vermemişim halbuki
Kötü biri değilse adaletsizliğe göz yummazdı. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. Kusura bakmayın ama gerçek bu. Babanızın zihniyeti zaten berbat anlatmaya gerek yok. Siz hakkınızın peşine düşün ilerde ah vah edersiniz.Suleymanin Hurremi , annemin de haberi yoktu. annemin maaş kartı babamdadır, parayla ilgili şeyleri pek bilmez. kardeşim öyle kötü niyetli biri değil ama önemli olan babamın zihniyeti.
Allah herkese sizin babanız gibi bana nasip etsinBenim rahmetli babam da kız erkek ayırımı yapardı ama tersten. Ablam ortaokula başlayacağı sırada abimler lisedeydi annem kıza masraf yapmayalım ele gidecek ilkokul yeter demiş. Babam da oğlanları okuldan alalım o zaman onlar erkek taş taşır karınları doyar demiş. Kız çocuğu okusun ileride ele güne muhtaç olmasın demiş Allah bin kere razı olsun. Öyle olunca annem de ses çıkarmamış 4 kardeş hepimiz öğretmen olduk ilkokul bile okumayan bir babanın sayesinde. Üç yıl olacak Mayıs ayında öyle çok özledim ki keşke sağ olsa abimleri kayırsa ama sesini duysam yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?