- 25 Ağustos 2019
- 62.802
- 121.039
- 698
- 31
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Aynen bende hiç kutlamadım mesela tanımam hatırlamıyorum kendisini ama nisanlandigimdan beri esimin babasının kutlarım hep. Amcalarım dayılarm dedem asla unutmam onlarida sadece bu sene kutlamak istemedm kutlamadım daBen olsaydım kutlardım..
Benim icinde kutlayin benim babam yok
Ben de aynisini yazacaktim, direk zeze geldi aklimaŞeker portakalı diye bir çocuk kitabı var. Babanızla olan anınızı okuyunca o geldi aklıma. Orada da kitabın baş kahramanı Zeze babasına pahalı filtreli sigara hediye edebilmek için boyacılık yapıp para kazanıyordu. Bence naif bir hediye çocuk aklınızla gözlemlemişsiniz demek ki babanızı muhtemelen farklı bir şekilde eline geçse onu mutlu edebilecek bir hediye almışsınız. Yüzü asıldıysa kızdığı için değil duygulandığı için asılmıştır. Bahsettiğim kitap elinize geçerse okuyun, biraz üzücüdür ama yine de seversiniz kendi çocukluğunuzdan birşeyler bulursunuz diye düşünüyorum.
8 ay oldu kaybedeli, dediğin gibi olsaydı daha çok sarılır daha çok öperdimBence gidin sarilin. O hatiranizi da bir ara konusursunuz. Ben babami topraga vereli nerdeyse 20 sene olacak. Bugün bulsam, her gün Konsur, icimde kalanlari anlarir, sarilirdim sanirim. Tabi her cocuk-baba iliskisi ayni degildir. Ama yokluklari baska birseye de benzemiyor
8 ay oldu kaybedeli, dediğin gibi olsaydı daha çok sarılır daha çok öperdim
Bu kadar küçük bir olay için bu kadar büyük travma bilemedim alin sevdikleriniz hayattayken doyasiya tadini cikarin benim babam öleli yillar acisi dün gibi yarim kaldı sanki babalar gununden bir gün önce öldü sabah ararim dedim keske o gece arasaydim nerden bilebiliridm son gecesiymisKizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Mekanı cennet olsun babanızın rabbim sabır versinBu kadar küçük bir olay için bu kadar büyük travma bilemedim alin sevdikleriniz hayattayken doyasiya tadini cikarin benim babam öleli yillar acisi dün gibi yarim kaldı sanki babalar gununden bir gün önce öldü sabah ararim dedim keske o gece arasaydim nerden bilebiliridm son gecesiymis
Ya tabiki kutlayınKizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Çok üzüldüm yaKizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Ayy gözüm doldu okuyunca.Kızlar ben dedimya babamın yanına gidicem diye tam odaya gittim hazirlanicam annem aradi size geliyoruz dedi :) babamla geldiler .elini öptüm babalar günün kutlu olsun canım babam dedim .bı sevindi görmelisiniz :) sağol güzel kızım dedikeşke okadar yıl beklemeseydim kutlasaydim hep
Kutlayın tabi ki... İçinizden geldiği yapın ama bunuKizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?