Babalar günü travması

Kutla tabii belki çok mutlu olcak belki bunun için bekliyodur kutla sen genede çocuk aklımla öyle düşündüm bilemedim özür dilerim baba dee genede neolursa olsun
benim babam yok keşke olsada kutlasam diyorum oyüzden geç kalma

Şeker portakalı diye bir çocuk kitabı var. Babanızla olan anınızı okuyunca o geldi aklıma. Orada da kitabın baş kahramanı Zeze babasına pahalı filtreli sigara hediye edebilmek için boyacılık yapıp para kazanıyordu. Bence naif bir hediye çocuk aklınızla gözlemlemişsiniz demek ki babanızı muhtemelen farklı bir şekilde eline geçse onu mutlu edebilecek bir hediye almışsınız. Yüzü asıldıysa kızdığı için değil duygulandığı için asılmıştır. Bahsettiğim kitap elinize geçerse okuyun, biraz üzücüdür ama yine de seversiniz kendi çocukluğunuzdan birşeyler bulursunuz diye düşünüyorum.

Babanız kötü örnek olduğu için üzülmüş sadece .Sevinse belki sigaraya yukleyeceksiniz diye korkmuştur adam ki bırakması da bunu gösteriyor ama hiç konusulmadigi için akliniz da kötü yer etmiş .

Dünyada en sevdiğim insan babamdir ama hediye filan almadim, seremoni falan da yok. "beaah, bana bir gün değil her gün babalar günü, biliyorsun zaten" dedim, sarıldım. Geçti gitti...
Bence sizde de hediyeye gerek yok(bu saat olmuş zaten, isteseniz de bulamazsınız)
Bir kahve yapın, götürün. Karşılıklı içerken de öyle random sarılıp kutlayın, yeterli.
Madem içinizde kin yok, madem birbirinizi seviyorsunuz...neden esirgeyesiniz ki bir kutlamayi?

Ben olsaydım kutlardım..
Benim icinde kutlayin benim babam yok
Aynen bende hiç kutlamadım mesela tanımam hatırlamıyorum kendisini ama nisanlandigimdan beri esimin babasının kutlarım hep. Amcalarım dayılarm dedem asla unutmam onlarida sadece bu sene kutlamak istemedm kutlamadım da

Ben de aynisini yazacaktim, direk zeze geldi aklima

8 ay oldu kaybedeli, dediğin gibi olsaydı daha çok sarılır daha çok öperdim

Benim babamla ilişkim çok değişiktir. Bizim gibisini hiç görmedim. İşin tuhafı kayınpederle de bir değişik bağımız var. Neyse ben sizin yerinizde olsam alırım babacığımı karşıma derim hatırlar mısın yıllar önce böyle olduydu çocuk aklımla, sen üzülmüş müydün bilmeden kırmış mıydım seni, maddi problemler mi yük olmuştu üzerine……cevap alana kadar sorarım.
o zaman bu zaman bir daha babalar gününü kutlayamadım o günü hatırlatmaktan korktuğum için, derim. Sımsıkı sarılır öper verdiği cevaba göre ya kutlamamaya devam eder yada kutlarım.

Bu kadar küçük bir olay için bu kadar büyük travma bilemedim alin sevdikleriniz hayattayken doyasiya tadini cikarin benim babam öleli yillar acisi dün gibi yarim kaldı sanki babalar gununden bir gün önce öldü sabah ararim dedim keske o gece arasaydim nerden bilebiliridm son gecesiymis

Mekanı cennet olsun babanızın rabbim sabır versin

Ya tabiki kutlayın

Çok üzüldüm ya durumu yoktu sanki ben öyle anladım. Bence kutlayın çok sevinir. Benim babamda öyle sevgisini belli eden biri değildir gizli gizli sever ben her doğum gününde kutlarım babalar gününde kutlarım öle sarilismayiz ama pasta kek yaparım alabiliyorsam bir iki t-shirt almaya çalışırım öyle eksik etmem yani

Ne yalan söyleyim ben bu anneler babalar sevgililer günü VS sevmiyorum bana sadece ticaret gibi geliyor bu günler. Her zaman sevmek önemsemek her imkanı oldugunda hedşyler almak daha güzel. İlla bir gün kutlanmalıysa doğum günü kutlansın.

Ayy gözüm doldu okuyunca.
Çok sevindim sizin için

Kutlayın tabi ki... İçinizden geldiği yapın ama bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…