- 7 Ağustos 2017
- 10.005
- 37.557
- 598
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Canim benim sırf senin için söz kutlayacağım.mekani cennet olsun babanınBen olsaydım kutlardım..
Benim icinde kutlayin benim babam yok
İçinizden bir adım atmak, kutlamak geliyorsa kutlayın
Başkaları kutluyor diye kutlamazdım ben
Başkaları eşlerinin babalar gününü de kutluyor mesela
Bana saçma gelir
Tamam canım umarım bu sefer ikimizde mutlu oluruzKutla henüz ikiniz de sağ iken.
Bir yanın kutla diyorsa yani aslında içinizden kutlamak geliyorBenim bı yanım kutla diyor bı yanımda yıllar sonra ne kutlaması diyor .ama kutlayacağım sanirim
Ben de olsam kutlardım. Bu babamsız ilk babalar günüm, ah sağ olsaydı tepemde taşısaydım onuKizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Ben babamın yanına gidiyorum ozamanBir yanın kutla diyorsa yani aslında içinizden kutlamak geliyor
Diğer insanların paylaşımı vesile olmuş olacak
Kutlayın gitsin
Ne kaybedersiniz?
Bi hediye de alBen babamın yanına gidiyorum ozaman
Kizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
Inşallah.Tamam canım umarım bu sefer ikimizde mutlu oluruz
Babalar bizler gibi değiller. Hep ağir başli, kaşlari çatik olur genelde. Ama dunyada en deyer versiyi insan evlatlari. O yuzden ilk olsun kutla. Sigaraya uzulmuş ola bilir. Çocuğuma kotu ornek oluyorum gibi dusune bilirki ondan sonra çekmemiş. Bence bu gun bitmeden ara tebrik et. Yanindaysan da elini op. Şaşiricak ama inan kalbine çok iyi gelicek. Baban belki tepki vermiycek ama bence içinde farkli ve guzel ani olarak kalicak.Kizlar etrafına bı baktimda herkes babasına hediyeler alıyor babalar gününu kutluyor.ben yıllar oldu hiç babamın gününü kutlamadim hediye almadım elini opmedim. Hiç unutmam daha çocuktum 10. 11 falan yaşlarında .babam tekli sigara alırdı hep .bende mutlu olur diye çocuk aklımla gittim sigara paketi aldım .babam hiç mutlu olmadı teşekkür bile etmedi direk cebine attı yüzü asık bı şekilde .ben sandımki mutlu olur ne bilim çocuktum işte. Sanırım babama da travma oldu yıllardır sigara içmiyor. Ama ozaman içim burkuldu ya benim içimden gelmiyor babamın gününü kutlamak babam uzuluyormudur acaba .buarada babamı cok severim oda beni sever. Böyle bi olayimiz var İste. Sizce yıllar sonra babamın gününü kutlamalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?