- Konu Sahibi Morsardunya
-
Evet benim esimi tarif etmis ustelik esim uzman cavus. Cok riskli bi ortamda calissada ev isi bile yaptirmak istemez bana belin agriyor diye. Ben evi supursem o pesimden siler ben aglasam omuz olur allah basimdan eksik etmesin ❣Ne güzel bir not ...sahi bunu yapan beylerınız var mı kızlar çiçeği böceği geçtim.kavga etmeden geçinsek bana kâfi
okurken içimden geçenHerşey tamamda gülüm demesin yaa
ay diğerlerini yapsa gülümü gormezden gelebilirimHerşey tamamda gülüm demesin yaa
kadınlardan çok sey beklemesini biliyorlar amACicim aylarından sonra Türk erkeğinden uçan özellikler arasındadır :)
Keşke gülüm dese çiçam diyo bana herifimHerşey tamamda gülüm demesin yaa
ben de çiçek alna demiştim o gun bugündür çiçek görmüyorumGülüm dese, suratına hönkürerek gülerim ya. Çiçek de getirmesin, çiçek sevmem ben. Çiçeği doğada severim. Oğlum da yok, ama kız çocuklar için de önemlidir babanın nasıl bir rol model olduğu. Gelecekte bir erkek kişiyle birlikte olmak isterlerse, seçecekleri insanın nasıl biri olduğu babanın nasıl biri olduğuyla çok çok ilgiliymiş.
Bundan on sene önce ilk ve son çiçeğini almıştı bana da. =)) Bana çiçek getirme, beni çiçeğe götür dedim. Öyle yapıyor.ben de çiçek alna demiştim o gun bugündür çiçek görmüyorum
Ne güzel bir not ...sahi bunu yapan beylerınız var mı kızlar çiçeği böceği geçtim.kavga etmeden geçinsek bana kâfi
olması gereken evet ama yapan kim ?Gülüm haricinde bu maddeler çok uçlarda değil ki yani bence bu aslında olması gereken
Bundan on sene önce ilk ve son çiçeğini almıştı bana da. =)) Bana çiçek getirme, beni çiçeğe götür dedim. Öyle yapıyor.
Nereye götürüyorBundan on sene önce ilk ve son çiçeğini almıştı bana da. =)) Bana çiçek getirme, beni çiçeğe götür dedim. Öyle yapıyor.
olması gereken evet ama yapan kim ?
Cicam herifim!Keşke gülüm dese çiçam diyo bana herifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?