Babalara not

Arada sürtüşmelerimiz olsa da nezaketli davranırız birbirimize, teşekkür de ederiz, normali bu diye düşünüyorum.

Gülüm demesin zaten

Rahmetli eşim bana hep cicek alırdı ben hepsini kuruttum bana saygılı sevecendi ara ara tartismalar olur ama ozur dilemesini bilirdi.
Oğlum babasını gormedi belki ama ben kuruttugum butun cicekleri ustunde notları ile birlikte cercevelettim.
Evimin duvarina asicam inşallah ilerde.
Benim eşim cok iyi biriydi ama iyiler bu dünyaya kalmıyor sanırım

Anlaşılan oğlum odun olacak.

Allah rahmet eylesin eşinize, içim burkuldu yorumunuzu okuyunca.

Evladinizla mutlu, huzurlu bir ömrünüz olur inşallah.

Allah rahmet eylesin bir yorumunuza daha denk gelmistim Rabbin dayanma gucu versin size. Evladinizla size de saglikli omur nasip etsin insAllah.

Herifim kelimesi şakaydı ama biz birbirimize absürt şekillerde hitap ederiz genelde. Böyle mutluyuz, herkesin espri ve mutluluk anlayışı bambaşka
Tabii bizimkileri duysanız ne manaa dersiniz
Bana herifim, gülüm, çiçeğim, avrat vs çok kaba geliyor ya ne bileyim.
Tüyler diken yanisizle ilgisi yok ama tahmin ettiğim gibi zaten sizde şaka yapmışsınız. Az çok kestiriyorum burda yorumlardan kim ne konuşur

Benim eşim daha fazlasini yapardı hala da arada çok iyi ama bazen köpek gibi oluyor bana nankörlük yapıyor onu yapmadin bunu yapmiyosun diye yüzüne vurunca da psikolojim bozuk bu ara diyo ne ara düzgündü ki zaten. Yinede seviyoruz birbirimizi 5 dk sonra barışıyoruz ama içimde kızgınlık var ona karşı

günler sonra donebildim azıcık ceza almıştımda konum taşınmışevet ya herkes gülüme takılmış.orada bir eşin eşine olan saygısı ve sevgısi anlatılıyor ana tema bu.herkes cımbızla gülüm lafını almış

Valla en yakınımda abim kardeşim eşim ve bazı arkadaşlarım yapiyor çünkü normali bu :) yapmamaları tuhaf olurdu .
Turkiye genelinde ilişkilere ve bu forumdaki hikayelere baktigimizda pekte tuaf degil.çoğu kadın bende dahil eşlerimizin ilgisizliginden bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…