- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Morsardunya
-
Cicam herifim!
istifra beğenisi olsaydi koyacaktim
Şaka de nolur
Allah rahmet eylesin eşinize, içim burkuldu yorumunuzu okuyunca.Rahmetli eşim bana hep cicek alırdı ben hepsini kuruttum bana saygılı sevecendi ara ara tartismalar olur ama ozur dilemesini bilirdi.
Oğlum babasını gormedi belki ama ben kuruttugum butun cicekleri ustunde notları ile birlikte cercevelettim.
Evimin duvarina asicam inşallah ilerde.
Benim eşim cok iyi biriydi ama iyiler bu dünyaya kalmıyor sanırım
Aminnn Allah razı olsunAllah rahmet eylesin eşinize, içim burkuldu yorumunuzu okuyunca.
Evladinizla mutlu, huzurlu bir ömrünüz olur inşallah.
Herifim deyinceşakalaşmak için çiçam der bana arada. Gülüyoruz geçiyoruz biz?
Rahmetli eşim bana hep cicek alırdı ben hepsini kuruttum bana saygılı sevecendi ara ara tartismalar olur ama ozur dilemesini bilirdi.
Oğlum babasını gormedi belki ama ben kuruttugum butun cicekleri ustunde notları ile birlikte cercevelettim.
Evimin duvarina asicam inşallah ilerde.
Benim eşim cok iyi biriydi ama iyiler bu dünyaya kalmıyor sanırım
Herifim kelimesi şakaydı ama biz birbirimize absürt şekillerde hitap ederiz genelde. Böyle mutluyuz, herkesin espri ve mutluluk anlayışı bambaşkaHerifim deyince
Siz mutluysaniz bize ne tabiibenlik degillerde hic bende şaka yapıyorsunuz sandim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun saolunAllah rahmet eylesin bir yorumunuza daha denk gelmistim Rabbin dayanma gucu versin size. Evladinizla size de saglikli omur nasip etsin insAllah.
Tabii bizimkileri duysanız ne manaa dersinizHerifim kelimesi şakaydı ama biz birbirimize absürt şekillerde hitap ederiz genelde. Böyle mutluyuz, herkesin espri ve mutluluk anlayışı bambaşka
DağaNereye götürüyor
Hee ne bilemDağaTöğbest... İşte ağaç, çiçek, börtü böcek nerede varsa oralara bacım.
günler sonra donebildimGülüm'e neden bu kadar takıldınız ki(gülüm diyen mune şaşkınlığı)tatlı patatesim, pofuduğum deseler daha mı iyi:)))
Onun dışında eşler birbirine teşekkür etmeyi, yeri geldiğinde de özür dilemeyi bilmeli zaten.
Turkiye genelinde ilişkilere ve bu forumdaki hikayelere baktigimizda pekte tuaf degil.çoğu kadın bende dahil eşlerimizin ilgisizliginden bahsediyoruz.Valla en yakınımda abim kardeşim eşim ve bazı arkadaşlarım yapiyor çünkü normali bu :) yapmamaları tuhaf olurdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?