Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Adam hem sana bir şey olacak diye çok korkuyor, hem de sana türlü türlü hakareti edip dövüyor.
Yazık değil mi sana, yazık değil mi çocuklarına?

Aynen oyle oldu
Aynen oyle oldu izne geldiginde bebekleri anneme birakip disari gezmeye Ciktiydik Cikmaz olaydm ayakkabm topuklu diye ona takti cantam kirmizi diye ona takti neymis disardakiler bunun disi kapali ama ici o.. derlermis tobe yaa geri getirdi beni eve ertesi gun onun istediklerini giydm oyle gezdik geldik

Dedim kac kez dedim ama o oyle bakmiyo aldircaktin yolumuza bakcaktik herkes aldiriyo simdi diyo aciyi aciyla kapatcaktik gomcektik diyo simdi hem cocuklar hem biz hepimizin de hayatina ettin diyo
Tü rezil Allah kahretsin bu tipleri midem bulandı ya çocuklar bide büyüyüp bu pisliğe baba dicekler.kendi hayat yaşayacak diye çocuklarının canına kıyacaktı katil herif

oyle dedi sizde o*** olmamak icin degistirdiniz oyle mi

onu boşver ve lütfen kendini üzme. çocuklarına elinden geldiğince tahammülünü arttır.o adamı unut. gelsin gitsin eve. Sen çocuklarına odaklan. ikisinin de sana fena halde ihtiyacı var.

Ne kadar nankor bencil bi esiniz var. Cok sukur saglikli iki evlada sahibim esimde yakin zamanda iki sezeryan gecirmesine ragmen iyi diye sukredecegine yaptiklarina bakin. Yasamadigi seyler varsa evlenmeseymis madem bilmiyormuymus bunun böyle olacagini

oyle dedi sizde o*** olmamak icin degistirdiniz oyle mi
Oyle dusundugum icin degil tabiki de huyuna gideyim dedim annem de cok iyi davrandi cok idare etti bizi surda izne gelmis gonlu olsun nasi istiyosa 20gun zatenndedik ama hic degismedi dovmesi kufurleri saygisizligi.. bu yuzden annemi de kaybetti yuzunu bile gormek istemiyo annem artk

Ha olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorum

Annesi destek olduğu halde boşanmak yerine devam etmeyi tercih eden insana diyecek bir şey yok. Sadece iyi korunun ve sözünden çıkmayın. "Karı dövene karışılmaz" çünkü... Sizi sevmeyen bir adamla devam. Allah çocuklarınızın akıl sağlığını korusun da böyle bir ortamda sağlıksız yetişmesinler inşallah.

Sizi bir şey olmasından korkup sizi dövüyor siz hâlâ askeriyede psikolojisi bozuldu diyorsunuz.
Onun kanı bozulmuş bence.
Eşinizin kafası hayrolmus gerçekten o adamla daha fazla aynı çatıda kalmamanizi öneriyorum. Haberde mi izlemiyorsunuz öfke kontrol problemi yaşayan insanların sonu cinayet işleyecek hale kadar geliyor, eşiniz de bir aday buna.

canım bence sen geleceğini planla. düşün taşın. boşanmayı da bir seçenek olarak sun kendine. ömrünü yiyecek yoksa bu herif.

Meslegim var sukur.. evet dunya gercekten cok acimasiz.

canım bence sen geleceğini planla. düşün taşın. boşanmayı da bir seçenek olarak sun kendine. ömrünü yiyecek yoksa bu herif.
Aynen oyle yapiyorum artk umidi kestim ondan cocuklarimla beraber onume bakiyorum nerdeyse tum sorumluluklari maddi manevi bende zaten bi varligi yok babalarinin.

Sana birşey olur diye korkup hamileyken seni dövdü ve iki çocuğu olduğu için adının çıktığını düşünüyor. Kocan net olarak hasta arkadaşım. Normal değil. Kurtar kendini de çocuklarını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…