- 29 Ocak 2015
- 6.981
- 127.671
- 748
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Aynen oyle olduInsan gibi korunsaymis o zaman gökten inmedi ya o çocuklar. Sa**k herif. Çocuğunuz olmasaydı bile başörtünün iğnesi renkli olmayacak diyen bi adam sizle ne kadar eğlenceli zaman geçirip gezip tozabilirdi ki onu anlamadım ben?
Hayatı karşıdakine dar ede ede gezmek tozmaktan ne keyif alacaksınız?
Bi tatile gitseniz giyiminiz yüzünden kavga çıkaracak, bi yemeğe gitseniz garsona baktınız diye kavga çıkaracak, bi otelde kalsanız dolaşmaya çıkarken renkli iğne bile taktirmiycak. Böylesi bi adam ne anlar karısıyla gezmek eğlenmekten?
Bidaha konuyu açınca bunları söylesenize yüzüne. "Senle gezilir mi be adam çocuklar değil senin kafa yapın engel" desene. Ki ben ikiz bebeklerle gezip tozan çiftleri biliyorum, adam adam olduktan sonra her türlü oluyor.
Aynen oyle oldu izne geldiginde bebekleri anneme birakip disari gezmeye Ciktiydik Cikmaz olaydm ayakkabm topuklu diye ona takti cantam kirmizi diye ona takti neymis disardakiler bunun disi kapali ama ici o.. derlermis tobe yaa geri getirdi beni eve ertesi gun onun istediklerini giydm oyle gezdik geldikInsan gibi korunsaymis o zaman gökten inmedi ya o çocuklar. Sa**k herif. Çocuğunuz olmasaydı bile başörtünün iğnesi renkli olmayacak diyen bi adam sizle ne kadar eğlenceli zaman geçirip gezip tozabilirdi ki onu anlamadım ben?
Hayatı karşıdakine dar ede ede gezmek tozmaktan ne keyif alacaksınız?
Bi tatile gitseniz giyiminiz yüzünden kavga çıkaracak, bi yemeğe gitseniz garsona baktınız diye kavga çıkaracak, bi otelde kalsanız dolaşmaya çıkarken renkli iğne bile taktirmiycak. Böylesi bi adam ne anlar karısıyla gezmek eğlenmekten?
Bidaha konuyu açınca bunları söylesenize yüzüne. "Senle gezilir mi be adam çocuklar değil senin kafa yapın engel" desene. Ki ben ikiz bebeklerle gezip tozan çiftleri biliyorum, adam adam olduktan sonra her türlü oluyor.
Tü rezil Allah kahretsin bu tipleri midem bulandı ya çocuklar bide büyüyüp bu pisliğe baba dicekler.kendi hayat yaşayacak diye çocuklarının canına kıyacaktı katil herifDedim kac kez dedim ama o oyle bakmiyo aldircaktin yolumuza bakcaktik herkes aldiriyo simdi diyo aciyi aciyla kapatcaktik gomcektik diyo simdi hem cocuklar hem biz hepimizin de hayatina ettin diyo
Aynen oyle oldu
Aynen oyle oldu izne geldiginde bebekleri anneme birakip disari gezmeye Ciktiydik Cikmaz olaydm ayakkabm topuklu diye ona takti cantam kirmizi diye ona takti neymis disardakiler bunun disi kapali ama ici o.. derlermis tobe yaa geri getirdi beni eve ertesi gun onun istediklerini giydm oyle gezdik geldik
Oyle dusundugum icin degil tabiki de huyuna gideyim dedim annem de cok iyi davrandi cok idare etti bizi surda izne gelmis gonlu olsun nasi istiyosa 20gun zatenndedik ama hic degismedi dovmesi kufurleri saygisizligi.. bu yuzden annemi de kaybetti yuzunu bile gormek istemiyo annem artkoyle dedi sizde o*** olmamak icin degistirdiniz oyle mi
Ha olmus meydana gelmis cocugu aldirsaydin diyosun yani? Boyle bencilce bi yorumu anne olmadigini farzederekten toyluguna bagliyorumBöyle bi adam olduğunu biliyodun adamı zorla bi kere baba yaptın adam zaten istemiyoken bi de bu kadar şikayet ettiğin adamdan adam hala ısrarla istemediği halde ne diye çocuk yapıyosun o zaman.
Dediği gibi hem çocukların hayatını hem kendi hayatını mahvetmişsin yani istemiyorum kelimesini anlamak çok mu zor?birinin hayatını yaşamak istemesi, henüz çocuk sorumluluğu almak istememesi çok mu anormal? evet bunlar yaptıklarının bahanesi olamaz ama siz de doğurup doğrup ne boşanıyosunuz ne istemiyorumdan anlıyosunuz anca oturduğunuz yerden doğurup şikayet ediyosunuz kolay gelsin size
canım bence sen geleceğini planla. düşün taşın. boşanmayı da bir seçenek olarak sun kendine. ömrünü yiyecek yoksa bu herif.Oyle dusundugum icin degil tabiki de huyuna gideyim dedim annem de cok iyi davrandi cok idare etti bizi surda izne gelmis gonlu olsun nasi istiyosa 20gun zatenndedik ama hic degismedi dovmesi kufurleri saygisizligi.. bu yuzden annemi de kaybetti yuzunu bile gormek istemiyo annem artk
Meslegim var sukur.. evet dunya gercekten cok acimasiz.Boşan da adam rahat etsin bari ne diyeyim. Sende adam da rahat edin. Çocuklar da huzura kavuşsun. Valla dünya o kadar kötü bi yer ki, kızım olursa ileride mutlaka bi meslek iş sahibi yapacağım onu, meslek para iş Yok diye de şöyle adamlara boyun eğmek zorunda kalıyorsunuz
Aynen oyle yapiyorum artk umidi kestim ondan cocuklarimla beraber onume bakiyorum nerdeyse tum sorumluluklari maddi manevi bende zaten bi varligi yok babalarinin.canım bence sen geleceğini planla. düşün taşın. boşanmayı da bir seçenek olarak sun kendine. ömrünü yiyecek yoksa bu herif.
Sana birşey olur diye korkup hamileyken seni dövdü ve iki çocuğu olduğu için adının çıktığını düşünüyor. Kocan net olarak hasta arkadaşım. Normal değil. Kurtar kendini de çocuklarını da.Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..
Kafası karışmış konu sahibinin..çocuğu doğururken sana bişey olacak diye çok korktu, bu yüzden doğurma diye hamileyken seni dövdü he mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?