Evet 1 aydır babam benimle konuşmuyor.. Nedeni ise bana göre çok saçma...
1 ay önce Samsun'a diploma almaya gittim.. İzin alarak.. Sözde 2 gün kalacaktım..
Ama babanem, arkadaşlarım vs hep orada.. Hepsi ''biraz daha kal'' diye ısrar ettiler..
Bende 2 günlük süreyi 1 hafta yaptım ve anneme de söyledim bunu..
Haberleri vardı yani hepsinin...
Ama benim yokluğumda babam hiç aramadı beni ve annemlere sürekli bağırıp, çağırmış..
''artık gelmiyor mu'' diye..
Ben geldim herkezi öptüm onuda öpecekken kendini geri çekti hiç birşey anlamadım..
Sonra anneme sordum ''bilmiyorum'' dedi...
Konuşmaya çalıştıysam da benimle hiç konuşmadı hala da konuşmuyor..
Annem ''çok kaldın'' diye kızdı dedi..
Ben ne yapayım şimdi... Bunda kızacak ne var Allah aşkına? Sonuçta babanemin yanında kaldım..
Evde yok muşum gibi davranıyor.. Ama trip fln atmak değil bu.. Bildiğiniz konuşmuyor..
Acaba diyorum başka birşey mi var.. Ama yok yani.. Yanlış birşey yapmadım ki ben..
Ne var yani 1 hafta kaldıysam.. Haksız mıyım ya... Babalar günü diye hediye alayım diyorum..
Ama biliyorum yine konuşmayacak.. Babam sert yapılı biridir.. Önceleri herşeyden kavga ediyorduk..
Haklı da olsa haksız da olsa bağırıp, çağırıyordu.. Ama ben alttan almayı öğrendim..
Ama bunda ne var ki benimle konuşmuyor ya!!!
Sizce ne yapmalıyım bu durumla ilgili?
Zamana bıraksam faydası olur mu ki....
1 ay önce Samsun'a diploma almaya gittim.. İzin alarak.. Sözde 2 gün kalacaktım..
Ama babanem, arkadaşlarım vs hep orada.. Hepsi ''biraz daha kal'' diye ısrar ettiler..
Bende 2 günlük süreyi 1 hafta yaptım ve anneme de söyledim bunu..
Haberleri vardı yani hepsinin...
Ama benim yokluğumda babam hiç aramadı beni ve annemlere sürekli bağırıp, çağırmış..
''artık gelmiyor mu'' diye..
Ben geldim herkezi öptüm onuda öpecekken kendini geri çekti hiç birşey anlamadım..
Sonra anneme sordum ''bilmiyorum'' dedi...
Konuşmaya çalıştıysam da benimle hiç konuşmadı hala da konuşmuyor..
Annem ''çok kaldın'' diye kızdı dedi..
Ben ne yapayım şimdi... Bunda kızacak ne var Allah aşkına? Sonuçta babanemin yanında kaldım..
Evde yok muşum gibi davranıyor.. Ama trip fln atmak değil bu.. Bildiğiniz konuşmuyor..
Acaba diyorum başka birşey mi var.. Ama yok yani.. Yanlış birşey yapmadım ki ben..
Ne var yani 1 hafta kaldıysam.. Haksız mıyım ya... Babalar günü diye hediye alayım diyorum..
Ama biliyorum yine konuşmayacak.. Babam sert yapılı biridir.. Önceleri herşeyden kavga ediyorduk..
Haklı da olsa haksız da olsa bağırıp, çağırıyordu.. Ama ben alttan almayı öğrendim..
Ama bunda ne var ki benimle konuşmuyor ya!!!
Sizce ne yapmalıyım bu durumla ilgili?
Zamana bıraksam faydası olur mu ki....