• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ebrucengiz6521

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-21
Puanlar
3
ya harbiden söylerken çok ama çok utanıyorum,babam ilkokul mezunu gençliğinin bi kısmını doğuda geçirmiş sonra batıya taşınmıslar
54 yasında yıllarda dışarda calısmıs biri size yemin ederim bazen o kadar saçma sapan şeyler söylüyor ki gerçekten saygımı yitiriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar mutsuzum ki
size bir örnek vereyim babam sadece farz namazlarını kılar;
geçen gün dedim ki baba sen neden kendini sünnetlerden muaf tutuyosun ki anca farzı kılabiliyorum dedi
ben ondan şimdiye kadar hiçbir şey öğrenmedim bir harf bile öğretmedi bana yolumu aydınlatmadı.
Çok zor şartlarda okudum.Ben sırf okula kaydolayım araya kaynayayım benden büyük kuzenlerim de kaydoluyodu diye annem beni 6 yasında öğretmenlere para vererek zorla kaydettirdi
bazen anneme kızıyorum kızgınlıgım geçiyor
ben ilkokuldayken e harfini hiç yapamazdım ve bizim zamanımızda fişler vardı elyazısıyla falan yazardık cok zorlanırdım hep ağlardım bir gün yine aşırı ağlıyorum yapamıyorum diye sonra annem geldi asla ama asla yapacağını düşünmüyorum asla okula gitmemiş kalem tutmamış biri ama göreceksiniz hırsını ben o bacak kadar boyumla annemi küçümsedim bi baktım ki annem kalemi aldı tıkır tıkır yazıyor sildim gözyaşlarımı nasıl mutluyum.Ve şaşkınım
şimdi aynı evde bazen kapısını dahi açmadıgım oluyor hep hastasın seninle ilgilenmekten kendime hayatıma bakamıyorum diye kızıyorum ama bakıyorum ki bu adamla nasıl hasta olunmasın ki.
Diyorum ki baba mümin;kitabını okuyan,sonra onu anlayan,sonra da onu hayata geçirendir.Sen hiç kitabını okumadıgın bir sınava girsen başarılı olur musun diyorum
Bıdı bıdı bıdı bir sürü bomboş şeyler sayıyor
sonra bi bakıyorum dolabı doldurmus ki yüz bin kez böyle yapılmasını söylediğim için artık alıstı sonra bakıyorum ekmek almıs gaz sınırsız üşümüyorum ne zaman ne istesem anında yerine getirir ben deyince her şeyi yapabilir böyle yapınca kendimden utanıyorum haksızlık ediyorum diyorum
ne öğreniyorsa facede önüne cıktıgı için öğreniyor
Ya Allah muhammed hakkı için söyleyin fikrinizi beyan edin adeta ağladım ya
geçen diyo ki ya bişe dicem süphaneke hangi dua
baba diyorum sen bilmiyo musun süphanekeyi yok diyor bi oku hangisi okudum işte okuyusumla dalga geçti tek harfin bile kuranın manasını bozdugundan bi haber
ama günlerdir facede gördüğü nuh peygamberin gemisi kaç yıl su yüzeyinde kalmıs biliyo musunuz diye bağıra bağıra konusuyor
E allahın delisi süphanekeyi bilmezsin buna mı taktın diye carlasam suçlu ben oluyorum
özellikle yorumunuzu bekliyorum bir haftadır sabah akşam ders çalısırken kapımı açıyor ne yaptım ki diye soruyor ağzımı bile açmıyorum
hayatımızı mahvetti büyükbaş bir erkeğin ahrazlıgı
bir de dün ebced hesabına göre akıl fikirine baktım annemden daha düşük cıktı
anneme hep salak diyor ama annem ondan zeki cıktı ben liseye kayda giderken de para vermemişti gitmiyim diye
sürekli nasıl bi dua ediyorum biliyor musunuz
bir gün öyle bi noktada olayım ki sadece bayramlarda göreyim onları
yemin ederim beynim küçülüyor

ya harbiden söylerken çok ama çok utanıyorum,babam ilkokul mezunu gençliğinin bi kısmını doğuda geçirmiş sonra batıya taşınmıslar
54 yasında yıllarda dışarda calısmıs biri size yemin ederim bazen o kadar saçma sapan şeyler söylüyor ki gerçekten saygımı yitiriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar mutsuzum ki
size bir örnek vereyim babam sadece farz namazlarını kılar;
geçen gün dedim ki baba sen neden kendini sünnetlerden muaf tutuyosun ki anca farzı kılabiliyorum dedi
ben ondan şimdiye kadar hiçbir şey öğrenmedim bir harf bile öğretmedi bana yolumu aydınlatmadı.
Çok zor şartlarda okudum.Ben sırf okula kaydolayım araya kaynayayım benden büyük kuzenlerim de kaydoluyodu diye annem beni 6 yasında öğretmenlere para vererek zorla kaydettirdi
bazen anneme kızıyorum kızgınlıgım geçiyor
ben ilkokuldayken e harfini hiç yapamazdım ve bizim zamanımızda fişler vardı elyazısıyla falan yazardık cok zorlanırdım hep ağlardım bir gün yine aşırı ağlıyorum yapamıyorum diye sonra annem geldi asla ama asla yapacağını düşünmüyorum asla okula gitmemiş kalem tutmamış biri ama göreceksiniz hırsını ben o bacak kadar boyumla annemi küçümsedim bi baktım ki annem kalemi aldı tıkır tıkır yazıyor sildim gözyaşlarımı nasıl mutluyum.Ve şaşkınım
şimdi aynı evde bazen kapısını dahi açmadıgım oluyor hep hastasın seninle ilgilenmekten kendime hayatıma bakamıyorum diye kızıyorum ama bakıyorum ki bu adamla nasıl hasta olunmasın ki.
Diyorum ki baba mümin;kitabını okuyan,sonra onu anlayan,sonra da onu hayata geçirendir.Sen hiç kitabını okumadıgın bir sınava girsen başarılı olur musun diyorum
Bıdı bıdı bıdı bir sürü bomboş şeyler sayıyor
sonra bi bakıyorum dolabı doldurmus ki yüz bin kez böyle yapılmasını söylediğim için artık alıstı sonra bakıyorum ekmek almıs gaz sınırsız üşümüyorum ne zaman ne istesem anında yerine getirir ben deyince her şeyi yapabilir böyle yapınca kendimden utanıyorum haksızlık ediyorum diyorum
ne öğreniyorsa facede önüne cıktıgı için öğreniyor
Ya Allah muhammed hakkı için söyleyin fikrinizi beyan edin adeta ağladım ya
geçen diyo ki ya bişe dicem süphaneke hangi dua
baba diyorum sen bilmiyo musun süphanekeyi yok diyor bi oku hangisi okudum işte okuyusumla dalga geçti tek harfin bile kuranın manasını bozdugundan bi haber
ama günlerdir facede gördüğü nuh peygamberin gemisi kaç yıl su yüzeyinde kalmıs biliyo musunuz diye bağıra bağıra konusuyor
E allahın delisi süphanekeyi bilmezsin buna mı taktın diye carlasam suçlu ben oluyorum
özellikle yorumunuzu bekliyorum bir haftadır sabah akşam ders çalısırken kapımı açıyor ne yaptım ki diye soruyor ağzımı bile açmıyorum
hayatımızı mahvetti büyükbaş bir erkeğin ahrazlıgı
bir de dün ebced hesabına göre akıl fikirine baktım annemden daha düşük cıktı
anneme hep salak diyor ama annem ondan zeki cıktı ben liseye kayda giderken de para vermemişti gitmiyim diye
sürekli nasıl bi dua ediyorum biliyor musunuz
bir gün öyle bi noktada olayım ki sadece bayramlarda göreyim onları
yemin ederim beynim küçülüyor
Yaş kaç 15 mi?

Ebced hesabiyla iq testi mi yapiyorsunuz, bu nasıl birşey. Siz dünyaya anne babanızı kucumsemeye mi geldiniz. Dini bilgilerini olceceginize anne-baba hakkının önemi nedir bir arastirin
bu adam eğer kapanmazsan annen de açılsın diyen biriydi

valla komsun olsa her gün park kavgası yaparsınız hiç tanımadıgınız insanları savunmayın her şeyi biliyorum diye böbürlenip özünde aslında hiçbir şey bilmiyor
Siz ne yapıyorsunuz. Yazdiklariniz baştan aşağı Kibir kokuyor. Hem de anne-babaya karşı. Babanız sadece farzı kılıyor diye onu suclayacaginiza dönün bir kendinize bakın.

Onlardan utanıyorsunuz ama siz de pek olmamış gibisiniz. Okurken gözlerim kanadı. Okulda noktalama işaretleri konusunu işlemediniz sanırım (!)

Öyle bir noktada da olamayacaksınız bence ayrıca. İflah olmaz sizin gibiler. Yazık anne babanıza…

Alakası yok Iq ile falan. Bambaşka bişey. Bunun için kullanıldığını ve kalkıp bunun üzerinden insanların kucumsendigini ilk kez duydum

Merak ettim nasıl insanın akıl yaşı düşük orta çıkıyormuş. Bu tarz şeylerin amacına uygun kullanılmamasını anlamlandıramıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X