babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hakaret edebilir miyiz ya kapı dışarı ediliriz ne anlatıyosun öule bi hakkımız yok ki düşüncelerimizi ifade ederken siz uçmussunuz diyor
Hz. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:

“Rabbin hoşnutluğu anne babanın hoşnutluğuna bağlıdır. Rabbin öfkesi ise, anne babanın öfkesine bağlıdır.” (Tirmizî, Birr, 3)

inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
Öncelikle 'SÜP' değil doğrusu Sübhaneke olacak. Adam sünneti bile isteye terk ediyorum dememiş ki. Bu kadar kılabiliyorum demiş. Siz hiç mi Peygamber hayatlarından örnek almıyorsunuz madem sizin aklınız daha çok eriyor. Anne baba ya karşı nasıl davranılır hiç mi okumadınız dini kitaplardan. Ne olursa olsun hakları ödenmez diye. Beğenmiyorsan bul bakalım şu seviyenle bi koca da git onun evinde yap bu tavrını.

Noktalama işareti kullanmadığınız için bir avazda bağırıyorsunuz gibi hissettim. Babanıza niye kafayı bu kadar taktınız? Adamı sınava sokmayı bırakın, acıdım adama yazıktır. Bildiği de bilmediği de kendine.

ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
ucube mi baban senden zekidir eminim. tedavi ol.

Ha kapı dışarı etmese hakaret edeceksin yani
ederse ederiz

Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş sizin ki. Tam bu deyimin karşılığısınız. Sizin çocuklarınız bakalım sizi beğenecek mi? Adamın yaptığı da bir şey yok. Ebced hesabı ile de zeka mı ölçülür gelmiş burada babanızı eziyorsunuz.

Ahraz dediğin sağır ve dilsiz olur. Baban öyle olsaydı onunla işaret diliyle konuşurdun. Herkesin babası sure bilmek sorunda değil. Bazen hayat yükü daha ağır oluyor. Öğretiver. Ben babamın ayak tırnaklarını bile kesiyorum eğilemiyor diye. Anlaşamadığımız noktalar olmuyor mu evet oluyor. Ama kendi ailenize yaptığınız terbiyesizce geldi.

Son düzenleme:
Karman çorman yazmışsınız. Doğru düzgün virgül yok, nokta yok, paragraf başı yok. Babanızı eleştirmeden önce kendinize bakın bence. Başkalarının babasını çok mu kültürlü, çok mu mükemmel sanıyorsunuz? Dolabı dolduruyor, her istediğimi alıyor diyorsunuz daha ne? Eğitim konusunda gerisi sizde artık, babanız eski kafalıymış çıktığı memleketten bu kadarını yapabilmiş işte. Siz kendinizi geliştirin de çocuğunuz ileride sizinle gurur duysun. Önce kök ailenizi kabullenerek başlayın ama bu gelişime.

ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
Laflara bak ulan ucube mi? Bunları ağlayarak günlüğüne yazsana sen burası senin ıq na uymaz. Neden bıraya geldin. Aaa ne kadar kötü baban var üzülme defol git evlendi anca kurtulursun falan mı diceğimizi bekledin. Seni küstah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`