- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Kizlar simdiden soyluyeyim sinirden uyuyamadim konusunun devamidir.nasil devam ettirecegimi denedim yapamadim mecburen yeniden konu actim.lutfen kizan olmasin bilmedigimden acamadim.
Babam esimin ailesini arayipbresmen tehdit etmis. Birazda alkoluuydu. Iste benim kizima kimse bunu yaoamaz bedelini oder filan demis. Aglamaktan kahroldum.hani benim suçum gunahim evlenmekti.belki yanlis adamla evlensim evet ama herkes birbine girdi.cok kotu laflar donuyor. Kizlar sabahtan beri yediklerimi cikariuoeum.esim ariyor bitmesin aileleri hallederiz ama lutfen bitmesin diyor. Ben bu saatten sonra olmaz diyorum aileler bunkadar biribime girdi saygi gitti olmaz diyorum. Ailesi yasayacak olan sensin biz karismayiz demis. Benim babam tehditvari konustugu icin canim cok yandi.babam cizgisini bozdu. Yakismadi bize. Yer yarilsa girsem.ölsem.mide bulantisindan gozyaslarimdan uyuyamiyorum.ne olur bisey soyleyin
Yavrum evladım onun babası senin üstüne yürürken bozmadı mı çizgisini asil asil mi yürüdüKizlar yok tabiki babama kizmadim.benim kizdigim nokta cizgisni bozmamaliydi onlara asagi yukari dusmemeliydi. Sadece buna uzuldum
Sorma kardeşim uykum kaçtı yeminleVay anasını ya, kızının canının yandığını düşünen baba çizgisinden çıktı diye utançtan öleceksiniz.
Vay anasını..
Hiç bir iyiliğin cezasız kalmadığını baba çözmüşte, Kıza daha vakit var demek.Sorma kardeşim uykum kaçtı yeminle
Ne tatlı kocaları var
Kp üstüne yürürken asil
Babası bunu korurken aaa olmaz çizgiyi bozdu
Vay anasını ya, kızının canının yandığını düşünen baba çizgisinden çıktı diye utançtan öleceksiniz.
Vay anasını..
Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.Yavrum evladım onun babası senin üstüne yürürken bozmadı mo çizgisini asil asil mi yürüdü
Yemin ederim kendinize gelin diye bir bardak su boşaltasım var yüzünüze
Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?