- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.020
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Daha once hic yorumlariniza denk gelmedim.biraz fazla beddua tayfasindasniz yada ne bilim acayip terimleriniz var cok sasirdim su uzgun halimlede gulmedim degil vallahi sozlerinize. Haklisiniz tabiki bazi konularda. Ama ben onlarin istedigi gelin degilim.hem basim acik hem cok dikbasliyim hemde calisyorum diye zaten kavga cikti.Valla zerre inanmadım
Verdiysen bu cevabı bravo
O zaman bana neden burda saç baş yoldurdun
Uykum kaçtı migrenim tuttu
Ha dönmek konusunda üzülme
Sende bu azim varken sen herşeyi yutar dönersin
Onlara da senin gibisi lazım onlar da seve seve kabul eder!
Zaten baksana asla dönmem demiyorsun
İstesemde dönemem bu olaydan sonra diyorsun
Dönersin yavrum dönersin evladım dönersin kuzum üzülme yarın dönersin
Başka konuna da bakmam yorum da yapmam rabbim senin zihniyetinde birini yedi göbeğime vermesin nolur allahım katil olurum ben acı bana
Ömrü hayatımda kimseye beddua etmedim canımDaha once hic yorumlariniza denk gelmedim.biraz fazla beddua tayfasindasniz yada ne bilim acayip terimleriniz var cok sasirdim su uzgun halimlede gulmedim degil vallahi sozlerinize. Haklisiniz tabiki bazi konularda. Ama ben onlarin istedigi gelin degilim.hem basim acik hem cok dikbasliyim hemde calisyorum diye zaten kavga cikti.
Tesekkurler. Bu ay bela ayi diyorlar zaten konu sapmasin tabiki ama yinede herkes duaci olsun isterimÖmrü hayatımda kimseye beddua etmedim canım
Sana asla etmem
Dua ederim sadece
Rabbim seni anne baba kıymeti bilen kullarından eylesin
Konuyu açtığı iyi oldu ama güncelleme yapsa belki de babasına bu kadar haksızlık yaptığını farketmeyecekti.Sorma bacım
Rabbim ömür verirse 3 kız da bende var
Bir an onlardan birinin yerine koydum valla çıldırdım
Böyle bir zihniyet olabilir mi ama ya
Kp asil
Babası çizgiyi bozmuş
Ay delirdim gece gece!!!
Hayır canım bu ay öyle bir ay değil bu bir hurafeTesekkurler. Bu ay bela ayi diyorlar zaten konu sapmasin tabiki ama yinede herkes duaci olsun isterim
Kiz oyle deme Allah korusun kimsenin ailesine bisey olmasin.ben buyuk konusmayi severim o salaklik bemde cok basima bela gelmesin dahaOnun babasının kalbi varmış demek ha, içim parçalandı
Çocuğu yaşında kızın üstüne yürürken de var mıydı?
Siz kaldınız onun kalbinin bekçisi.
Yahu koca delisi olmadgm icin bosaniyorum.adamlarin gerekceleri oglumuzu tinlamiyor diyorlar aileme. Beni pembis gelinin kocisleriyle bebisleriyle karistirmayin zaten midem bulaniyoBabanın ellerinden öperim.
Bu kadar koca delisi olmayın be !
Kimsenin başına gelmemesi gerektiğini onlar düşünecek. Onlar seni, sizi düşünse babanı üzerler mi? Kalplerinin kötülüğünden kimin başına ne gelirse gelsin. Babanın elini öpKiz oyle deme Allah korusun kimsenin ailesine bisey olmasin.ben buyuk konusmayi severim o salaklik bemde cok basima bela gelmesin daha
Babamla bir tane mutlu anını anlat de vallahi yokturKonuyu açtığı iyi oldu ama güncelleme yapsa belki de babasına bu kadar haksızlık yaptığını farketmeyecekti.
Keşke benim babamda yaşasaydı da böyle sahip çıksaydı herşeyde, diyecek kişiler olarak daha çok içerledik sanırım.
Babamin dunya umrunda degil. Birde ondan bile duymadim.karsi taraf beni aradi.bende dedimki kimse cocugundan vazgecmez. Babam 3 gun bekledi hakli gibisine komustm. Ama babama yarin sabah doyecegim.arayacaksan normal ara konus alkol alma. Onlar saygisiz sen degilsin dicemKimsenin başına gelmemesi gerektiğini onlar düşünecek. Onlar seni, sizi düşünse babanı üzerler mi? Kalplerinin kötülüğünden kimin başına ne gelirse gelsin. Babanın elini öp
Kizlar haksizlik ediuorsunuz ben ailem icin okulu yarida biraktim ev aldim sagliklarinda hastaliklarinda yaninda oldum varimi yogumh harcadim.konumu okuyun eskiBabamla bir tane mutlu anını anlat de vallahi yoktur
Ki aynı evde bile kalmadık biz
Bana yaşattıkları
Anlatamam konu açmışlığım bile var
Öldü
Dünya tepeme geçti biliyor musunuz
Üzüntüden kendime gelemedim kaç yıl oldu
Oysa yaşarken allah şahit bir çift çorabı bana geçmedi ya da küçük parmağını oynatmadı benim için
Ben 2 aylıkken boşandılar babaannem büyükbabam büyüttü beni
Ama buna rağmen ben babamı kimsenin karşısı da asla haksız görmedim küçük düşürmedim
Ya bilmiyorum nasıl böyle düşünür insanlar
Şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?