Babam ailesini tehdit etmis

Daha once hic yorumlariniza denk gelmedim.biraz fazla beddua tayfasindasniz yada ne bilim acayip terimleriniz var cok sasirdim su uzgun halimlede gulmedim degil vallahi sozlerinize. Haklisiniz tabiki bazi konularda. Ama ben onlarin istedigi gelin degilim.hem basim acik hem cok dikbasliyim hemde calisyorum diye zaten kavga cikti.

Ömrü hayatımda kimseye beddua etmedim canım
Sana asla etmem
Dua ederim sadece
Rabbim seni anne baba kıymeti bilen kullarından eylesin

Bence tek derdiniz yarin obur gun bak senin ailen boyle ama benimkiler hic karışmıyor evliligimize diyebilmek. Ama helal olsun babana o yumruk tam masaya vurulacak kivama gelmis. Dua et arkanda duran bi baban var. Ailesi arkasinda durmuyor diye siddetin en alasını yaşayan milyonlarca kadin var yeryuzunde bence aglak aglak gezmeyi birak ;silkelen sukret.

Sorma bacım
Rabbim ömür verirse 3 kız da bende var
Bir an onlardan birinin yerine koydum valla çıldırdım
Böyle bir zihniyet olabilir mi ama ya
Kp asil
Babası çizgiyi bozmuş
Ay delirdim gece gece!!!
Konuyu açtığı iyi oldu ama güncelleme yapsa belki de babasına bu kadar haksızlık yaptığını farketmeyecekti.
Keşke benim babamda yaşasaydı da böyle sahip çıksaydı herşeyde, diyecek kişiler olarak daha çok içerledik sanırım.

Tesekkurler. Bu ay bela ayi diyorlar zaten konu sapmasin tabiki ama yinede herkes duaci olsun isterim
Hayır canım bu ay öyle bir ay değil bu bir hurafe
Efendimizin hastalandığı ay olduğu doğru
Sadece bu ay değil her ay dikkat etmeliyiz kendimize

Konu sapmasın evet
Sende de en azından babanın bu davranışından dolayı ezilmek psikolojisi ortadan kalktıysa ne mutlu bana

Bak güzelim bütün dünyayı toplasan babanın tırnağı etmez! Sen şimdi anlamıyorsun
Anlayacağın gün de gelecek
Ne diyeyim rabbim yardımcın olsun inşallah

Onun babasının kalbi varmış demek ha, içim parçalandı
Çocuğu yaşında kızın üstüne yürürken de var mıydı?
Siz kaldınız onun kalbinin bekçisi.
Kiz oyle deme Allah korusun kimsenin ailesine bisey olmasin.ben buyuk konusmayi severim o salaklik bemde cok basima bela gelmesin daha

Babanın ellerinden öperim.

Bu kadar koca delisi olmayın be !
Yahu koca delisi olmadgm icin bosaniyorum.adamlarin gerekceleri oglumuzu tinlamiyor diyorlar aileme. Beni pembis gelinin kocisleriyle bebisleriyle karistirmayin zaten midem bulaniyo

Kiz oyle deme Allah korusun kimsenin ailesine bisey olmasin.ben buyuk konusmayi severim o salaklik bemde cok basima bela gelmesin daha
Kimsenin başına gelmemesi gerektiğini onlar düşünecek. Onlar seni, sizi düşünse babanı üzerler mi? Kalplerinin kötülüğünden kimin başına ne gelirse gelsin. Babanın elini öp

Babamla bir tane mutlu anını anlat de vallahi yoktur
Ki aynı evde bile kalmadık biz
Bana yaşattıkları
Anlatamam konu açmışlığım bile var

Öldü

Dünya tepeme geçti biliyor musunuz
Üzüntüden kendime gelemedim kaç yıl oldu

Oysa yaşarken allah şahit bir çift çorabı bana geçmedi ya da küçük parmağını oynatmadı benim için
Ben 2 aylıkken boşandılar babaannem büyükbabam büyüttü beni

Ama buna rağmen ben babamı kimsenin karşısı da asla haksız görmedim küçük düşürmedim
Ya bilmiyorum nasıl böyle düşünür insanlar
Şaştım kaldım

Kimsenin başına gelmemesi gerektiğini onlar düşünecek. Onlar seni, sizi düşünse babanı üzerler mi? Kalplerinin kötülüğünden kimin başına ne gelirse gelsin. Babanın elini öp
Babamin dunya umrunda degil. Birde ondan bile duymadim.karsi taraf beni aradi.bende dedimki kimse cocugundan vazgecmez. Babam 3 gun bekledi hakli gibisine komustm. Ama babama yarin sabah doyecegim.arayacaksan normal ara konus alkol alma. Onlar saygisiz sen degilsin dicem

Kizlar haksizlik ediuorsunuz ben ailem icin okulu yarida biraktim ev aldim sagliklarinda hastaliklarinda yaninda oldum varimi yogumh harcadim.konumu okuyun eski

Arkadaşım karşındaki aile ne kadar asil ki baban onlara karşı sakin kalabilsin. Sen sanıyor musun ki baban onlara güzelce konuşsa laftan anlayacaklar. Baban tam onların anlayacağı dilden konuşmuş hatta etkili olmuş ki eşin tutuşup barışalım diye sana yazmış.
Baban belki de senin yaşadıklarına üzüntüden alkole verdi şuan kendini. Ailesi saçma sapan davrananlar bile ailesini savunuyor sen de eşine karşı babam doğru yaptı de , geri adım atma.

Hiç babana kızma, bence en iyisini yapmış.
Eski konunu biliyorum, seni sahipsiz sanip etkileri altına almışlardı. Baban da hadlerini bildirmiş, aferin amcaya.
Eşiniz de çok barışmak istiyorsa hatasını farkına varıp ailesini alıp özür dilemeye gelirse- ve tekrar etmeyeceğine dair güvenceler sözler verirse ailen de yumuşar, sen dert etme.
Ama onu da yapmazlarsa zaten devam etmesi mi hayırlı,bitmesi mi...sen daha iyi bilirsin bence

Demek kocaniz ayrilmayalim derken baban da alkollü alkollü bizi aradi tehdit etti demeyi ihmal etmemiş. Ayrılmak istemez tabi nasilsa işten çıktınız. Yenisini de bulmak zaman alir o arada unutturur size belki hamile falan kalirsiniz. O babasi üzerinize yürürken dönüp babasina "biraz sakin ol, çalışır tabi, yanlış anlasilacak şeyler söylemeyelim" gibi yine babasini kirmayacak ama birazcik sizi koruyacak bir şey söylemiş olsa umut var derdim. Şimdi ne yani barışınca birden mucize olup karışmayacaklar mi? Bu kadar olaydan sonra istesem de olmaz diyorsunuz ya biz de istemeyin zaten diyoruz.

Eveeeet ilk banimi yiyecegim sanirim bu yuzden, kusura bakmayin kzilar

Mustehak size konu sahibi. Bu kadar kocani, kp dusunecegine az da babani dusun

Barismaya niyetin olmasa “esim aileleri hallederiz bir sekilde” diyor demezsin surda

Vallahi sinir geldi, kocana verdigin degerin 1/10’u babana ver be. Adam dag gibi arkanda durmus, gerci senin gibi evlada deger miydi tartisilir

Kp sana bizim mezhebimiz geniş seninki kadar geniş değil, babanı çağıracağım seni alsın vs vs diyor
Karşılığında baban çöp bile alma o evden buraya gel diyor sonra arayıp siz ne diyorsunuz kızıma ayağınızı denk alın diyor eşinin ailesine.

Ee bunda garip olan ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…