Babam ailesini tehdit etmis

Yavrum sen başına darbe mi aldın
Senin baban bağırdı diye mi kalp krizi geçirecek o pis adam ya bi kendine gel dik dur babana yakışan duruş sergile!!!!
Kalk git özür dile istersen
Tövbe ya rabbi bi kendine gel

Bu feryadi buyuk ihtimal gercekten bosanma korkusundan.
Allah vere de babaya yuklenmese senin yuzunden diye.

Kalbi varsa çekilsin kenara tesbihini çeksin çoluğu çocuğu için mutluluk dilesin. Ota b.ka karışıp yuva dağıtmasın.
Onları düşünmek sana mı kaldı bırak naparlarsa yapsınlar ne diye bu kadar kusup ayıla bayıla kendinizden geçtiniz.

Arkadaslar hep dedim babami hic atmadim konumda yazar bugune kadar onlar icin yasadim.ailem icin. Benim barismaya niyetim yok bunu onlara soyledim. Babam alkollu olmasa normal konussa cok guzel konusur lafini soyler kapatirdi.benim babami asla ezdirmem.ama agizlarina sakiz olmasn babacm.alkol alarak aramamliydi.

Kalbi var diyor ama eski konuya bakarsaniz gayet laflari yapistirmis son kavgada kayinpedere.
Vicdan baba koruyunca devrete giriyor, ilginc

Es kişisi pısırık. Babasina bir sey diyemiyor. Boyle giderse de diyemeyecek. Yonetilmeye mahkum.
Ne olur bitnesin deyince anladigim kadariyla konu sahibi de artik evine donmek istiyor. Babanin yaptiklarini abarti buluyor.
Kayinpederinkiler asil hadsiz ve saygisizca. Babaniz sizi ezdirmiyor. Babanizin sozunden cikmayin. Kocaniz iki gel dedi diye babanizi ezip tipis tipis gitmeyin. Babaniz ne yapacagini biliyor merak etmeyin. Aferin kizini ezdirmiyor adam.

Yanlış mı anladım diye konuyu bir daha okudum
Yok doğru anlamışım
Kızına yapılan haksızlığa dayanamayıp tepki gösteren baba çizgiyi aşmış bu sebebten kızı şu an dünyası yıkılmış bir biçimde ağlıyor
O asil çizgisini bozmayan saygın muhterem şahsiyet kp ya bir de kızın babası bağırdığında kalp krizi geçirseydi o zaman nolacaktı hadi bakalım
Şimdi bu yapılan hatalı davranışı kim temizleyecek?

Aramis olsun.
Belki cesareti boyle buldu, alkol alarak
Bunun icin aglaya aglaya kusulur mu hic?
Birak esin tarafindakiler debelensinler.
Konuyu uzatip babani uzme

Kendilerine aynen su cevabi verdim. Olabilir arayacak kimse cocugundan vazgecmez. Uc gun bekledi babam sixinle hic konusmadi.sizin babaniz ustume yururken benim babamn daha bundan haberi yok bilse kim bilir daha ne olur dedim.yani onada cevap verdim.donersin diyen arkadaslar var Allah askina donecek olsam bunkadat beklermiyim kac gun gecti.ortam dahada alev aldi.donecek durum yok.olamaz

Ben bosandim. Bitisler oyle guzel olmuyor inanin. Kendinizi kandirmayin. Kayinpeder boyle dusunse idi olayi bu asamaya getirmezdi.

Yavrum madem o pısırık kocan öyle tatlıydı
Madem o saygın şahsiyet kayınbaban çizgiyi bozmadan söküyordu ciğerini sen neden babana anlattın

Terbiye sınırları içinde anca bunları yazabiliyorum
Ama içimden neler geçiyor sana

Bak benimde 3 kızım var allahtan korkuyorum bak eğer korkmasam “ sana müstehak yaşadıkların” diyeceğim
Kendine gel!

Baban hakedene hak ettiğini vermiş. Boş ver gerisini. Sen sadece babanın elini ayağını öp.
K. Peder senin namusuna Şerefşne laf ederken eşinin yapması gerekeni baban yapmış.

Hahaha Allah iyiliğini versin, ne kadar dert ettin yahu boşver :) anlıcak o da ablası herşeyin asillikle bitmeyeceğini.

Simdi beni burda taniyanlar var donmeyecegimi bilir kizlarin bazilari. Bu hastalik yeni degil tabiki. Ilk gunlerin vermis oldugun sikinti var.hayatim babam annem kardeslerimden ibaret bilen biliyor.atamam atmam. Ben gereken her cevabi verdim. Babamla yarin mantikli sekilde konusacagim. Benim babamin benimle isi var onlarla degil.konustuk gecen bu is bitti dedi tamam dedim. Daha onlarla gorusmek istemiyoruz ailecek. Bu is boyle olmali.ugrasmak istemiyorum.arti kocisim diyen uyeler var hayatimda bir kere oyle seslenmedim ona.

Valla zerre inanmadım
Verdiysen bu cevabı bravo
O zaman bana neden burda saç baş yoldurdun
Uykum kaçtı migrenim tuttu

Ha dönmek konusunda üzülme
Sende bu azim varken sen herşeyi yutar dönersin
Onlara da senin gibisi lazım onlar da seve seve kabul eder!
Zaten baksana asla dönmem demiyorsun
İstesemde dönemem bu olaydan sonra diyorsun

Dönersin yavrum dönersin evladım dönersin kuzum üzülme yarın dönersin

Başka konuna da bakmam yorum da yapmam rabbim senin zihniyetinde birini yedi göbeğime vermesin nolur allahım katil olurum ben acı bana

Hahaha Allah iyiliğini versin, ne kadar dert ettin yahu boşver :) anlıcak o da ablası herşeyin asillikle bitmeyeceğini.
Sorma bacım
Rabbim ömür verirse 3 kız da bende var
Bir an onlardan birinin yerine koydum valla çıldırdım
Böyle bir zihniyet olabilir mi ama ya
Kp asil
Babası çizgiyi bozmuş
Ay delirdim gece gece!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…