- Konu Sahibi akasayalar
-
Yavrum sen başına darbe mi aldınAbla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.
o zaman şöyle yapın
Babanızla beraber kp gidin ağlayın yalvarın babanız da ayaklarına kapansın belki o asil kişilik sizi affeder olur mu böyle ve babanız da çizgi de kalır
Şöyle bir babam olması için neler vermezdim
Ve bu ülkede öyle bir babası olmadığı için neler yaşayan kadınlar var
El vicdan el insaf merhamet şükür lütfen ama lütfen!
Kalbi varsa çekilsin kenara tesbihini çeksin çoluğu çocuğu için mutluluk dilesin. Ota b.ka karışıp yuva dağıtmasın.Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.
Kalbi varsa çekilsin kenara tesbihini çeksin çoluğu çocuğu için mutluluk dilesin. Ota b.ka karışıp yuva dağıtmasın.
Onları düşünmek sana mı kaldı bırak naparlarsa yapsınlar ne diye bu kadar kusup ayıla bayıla kendinizden geçtiniz.
Arkadaslar hep dedim babami hic atmadim konumda yazar bugune kadar onlar icin yasadim.ailem icin. Benim barismaya niyetim yok bunu onlara soyledim. Babam alkollu olmasa normal konussa cok guzel konusur lafini soyler kapatirdi.benim babami asla ezdirmem.ama agizlarina sakiz olmasn babacm.alkol alarak aramamliydi.
Ben bosandim. Bitisler oyle guzel olmuyor inanin. Kendinizi kandirmayin. Kayinpeder boyle dusunse idi olayi bu asamaya getirmezdi.Abla napim Allah askina.orta yolu bulmaya calisyorum bitersede saygiyla bitsin diyorum.ama babam deli damarina basildi onum babasinin kalbi var. Ben en kotu ihtimalleri dusumuyorum.dusunmek zorundayim.Allah korusun kimsein basi belaya girmesin kimse saglihimdan olmasin.olan bana oldu zaten.
Yapıştırsında zaten kimsenin eli armut toplamasın.Kalbi var diyor ama eski konuya bakarsaniz gayet laflari yapistirmis son kavgada kayinpedere.
Vicdan baba koruyunca devrete giriyor, ilginc
Baban hakedene hak ettiğini vermiş. Boş ver gerisini. Sen sadece babanın elini ayağını öp.Arkadaslar hep dedim babami hic atmadim konumda yazar bugune kadar onlar icin yasadim.ailem icin. Benim barismaya niyetim yok bunu onlara soyledim. Babam alkollu olmasa normal konussa cok guzel konusur lafini soyler kapatirdi.benim babami asla ezdirmem.ama agizlarina sakiz olmasn babacm.alkol alarak aramamliydi.
Hahaha Allah iyiliğini versin, ne kadar dert ettin yahu boşver :) anlıcak o da ablası herşeyin asillikle bitmeyeceğini.Yanlış mı anladım diye konuyu bir daha okudum
Yok doğru anlamışım
Kızına yapılan haksızlığa dayanamayıp tepki gösteren baba çizgiyi aşmış bu sebebten kızı şu an dünyası yıkılmış bir biçimde ağlıyor
O asil çizgisini bozmayan saygın muhterem şahsiyet kp ya bir de kızın babası bağırdığında kalp krizi geçirseydi o zaman nolacaktı hadi bakalım
Şimdi bu yapılan hatalı davranışı kim temizleyecek?
Valla zerre inanmadımKendilerine aynen su cevabi verdim. Olabilir arayacak kimse cocugundan vazgecmez. Uc gun bekledi babam sixinle hic konusmadi.sizin babaniz ustume yururken benim babamn daha bundan haberi yok bilse kim bilir daha ne olur dedim.yani onada cevap verdim.donersin diyen arkadaslar var Allah askina donecek olsam bunkadat beklermiyim kac gun gecti.ortam dahada alev aldi.donecek durum yok.olamaz
Sorma bacımHahaha Allah iyiliğini versin, ne kadar dert ettin yahu boşver :) anlıcak o da ablası herşeyin asillikle bitmeyeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?