Babam ailesini tehdit etmis

ya ne yapsaydi adam?

madem aileler karissin istemiyorsunuz hic birine haber vermeseydiniz.

Kizlar yok tabiki babama kizmadim.benim kizdigim nokta cizgisni bozmamaliydi onlara asagi yukari dusmemeliydi. Sadece buna uzuldum
Valla ben de genel anlamda çizgisini koruyan bir kadınım kolay kolay çirkinleşmem ama sizin eş ailenizin çizgisi yok be kuzum.
İş hayatında her durum ve şartta bu çizginin korunması taraftarıyım ama; evlat söz konusuysa insanlara anladığı dilden konuşmak lazım.
Babacığınıza kızmayın yapmasa iyi miydi?
Belki, ama karşı taraf da çok zorladı.
Benim uzaktan anladığım bu,yanlışım varsa düzeltin.

Gözünüzü seveyim siz de sakin olun biraz.
Anlıyorum, kendi kızlarınız böyle yapsa diye düşünüp üzülüyorsunuz ama empatiyi,
sempatiye çevirmek sadece size zarar verir.
Bu kadar içselleştirmeyin konu sahibinin durumunu.

BabAnın ağzına sağlık

Ne cabuk sindirmissin olanlari. O kendini bilmez kocan senin namusuna laf ettirinceye kadar nerdeydi ? Baban az bile yapmis ney zoruna gidiyor gurur duy biraz.

Üzülme kardeşim çok iyi yapmış babaniz.bazilari bu dilden anliyor

Az bile yapmıs dua etsinler kapılarına dayanmamıs
Babanın arkasında dur utanmak yerine ne mutluki arkanda duran dağ gibi adam var sahipsiz olmadıgını anlarlar belki

:) Ya çok hoşsunuz.. o kadar çok sinirlenmişsiniz ki, bırakın kendinizi yıpratmayın. bazı insanlara istediğiniz kadar fikir veri, yol gösterin kendi bildiğini yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…