Babanızla eski yengeniz anneniz vefat etmeden önce mi görüşmüşler? O kısmı anlayamadım.
Yengenizin çocukları var mı? Babanızla yengenizin akrabalık durumu var mı?
Dayida ölmüşDayınız hayatta mı? Ne zaman boşandılar ya da? Belki daha önce başlamıştır ilişki diye sordum
Yengenle annen kuzen yani, ayy bilemiyorum ki ne denir babanla görüşme bidaha demek istiyorum bir yandan da sınanmadığm bir durumda katı katı konuşmak istemiyorum, kendini iyi hissetmeyecek bir şey yapma, baban diye bu davranışı sineye çekmek zorunda değilsinAnnem hastaneydi ozmn yengem bi ay kalmıştı annemle kuzendiler ve iki kuzenim var evliler
Annem hastaneydi ozmn yengem bi ay kalmıştı annemle kuzendiler ve iki kuzenim var evliler
Asıl şu kısmı merak etmiştim. Bunu anneniz hayattayken mi yapmışlar?bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar
Kusura bakma ama aşırı midesiz bir aileyle ben olsam ben de görüşmem. Karısınin mezarı sogumamis kayinbiladerinin karısına göz dikmiş iğrenç.Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Yengen annene refakat ediyor, ölünce kocasıyla evleniyor. Vay arkadaşAnnem hastaneydi ozmn yengem bi ay kalmıştı annemle kuzendiler ve iki kuzenim var evliler
Bazı yerlerde gerçekten çok normal karşılanıyorAsıl şu kısmı merak etmiştim. Bunu anneniz hayattayken mi yapmışlar?
Ne diyeceğimi bilemedim. Belki mantık evliliği şeklindedir. Hayatta bize bakacak kimsemiz kalmadı (!), bari birbirimize bakarız kafasıyla evlenmişlerdir. Kınamak da istemiyorum ama babam bunu yapsa şok olurdum ve uzaklaşırdım başlarda. Sonrasında kabullenebilir miydim bilmiyorum ama uzun süre kabullenemeyeceğimi düşünüyorum. İlla evleneceklerse üstünden yıl geçsin. 3 ay nedir?
Bazı yerlerde normal karşılanıyor eski eşin yakın akrabasıyla evlenmek. Anneanneniz tepki verdiğine göre çok da adetlere uygun bir durum değil sizde.
Anneniz hayattayken gönül ilişkileri varsa resti çekerdim. Diğer türlü ise düşünürdüm ama uzun bir süre. İçim ne zaman soğursa.
Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Çocuğu var mıydı?Bazı yerlerde gerçekten çok normal karşılanıyor
Bundan 5 sene önce benim arkadaşım öldü, bir kaç ay sonra kocası bana tutturdu görüşelim diye başlarda eski anıları yad ederiz sandım ama yine de yanaşmadım, en son ben bodrumdayım kız arkadaşımla demiştim nerdesin diyince, ben de geleyim diyince her yerden engelledim
Bunu çok garipsedim normal bür erkek arkadaşıma anlattım, ne var ki bunda bekar kız kardeşi olsa ona yürürdü dedi onunla da arkadaşlığı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?