YoktuÇocuğu var mıydı?
bari yabancı olsaydı ya ne kadar igrenc bir durumMerhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Besbekar olmuş resmen ne zoru var karısının kardeşi olsa yürüyecek kadar anlamadım.
Babana düşkünmüşsünüz de adamın size info bile verecek düşkünlüğü yok heraldeMerhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Ben bu insanalrın zihniyetini anlayamıyorumBesbekar olmuş resmen ne zoru var karısının kardeşi olsa yürüyecek kadar anlamadım.
Karaktersiz herif..Ruhu bozuk..Asıl ölü olan anneniz değil babanız sizin hayatınızda...Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Sadece konu başlığına bakıp babanızı kıskanıp abarttığınızı düşünmüştüm ne var evlenmesinde diyecektim. Konuyu okuyunca size çok hak verdim. Daha 3 ay olması ayrı yengenizle evlenmesi ayrı rezillik. Yerinizde olsam ben de asla görüşmezdim. Afedersiniz kudurmuş mu da senesini bekleyememiş. Ya da yengenizden başka kadın mı kalmamış. Ne demek kayınbiraderinin eşini karısı yapmak.Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?