Babam annem olunce evlendi

bari yabancı olsaydı ya ne kadar igrenc bir durum

Eskiden olsaydi derdim baskiyla evlendi ama bu zamanda yengeyle evlenmek ne demek yaa konusmayin tabikide

Babana düşkünmüşsünüz de adamın size info bile verecek düşkünlüğü yok heralde

Babanız sizin duygularınızdan ziyade kendi ihtiyaçlarını ön planla tutmuş.Herşeyden önce anneniz vefat edeli henüz üç ay olmuş bu nedenle bencilce buldum babanızın yaptığını ancak hayat onun hayatısize fikir danışmadı ise sizin bu konuda söz söylemeye hakkınız yok.Sizin de mesafeli olmak en doğal hakkınız.

Babanızın durumu iyi mi ? Bir yakınım da benzer bir evlilik yaptı, o da babasıyla görüşüyor ( baba zengin )ama üvey anneyle küs.

Karaktersiz herif..Ruhu bozuk..Asıl ölü olan anneniz değil babanız sizin hayatınızda...

Halaların çanak tutması ayrı babanızın şak diye evlenmesi ayrı saçmalık
Babanız kendi iradesi ile evlenmiştir halalar aracı, yok dese kimse zorla everemez babanızı
Yengeniz de alem ya uygun düşmez dememiş koştur koştur o da evlenmiş
Tamam evlenebilir uygun biri ile sonuçta ölenle ölünmüyor
Niye yenge yav
Kadını göm koşarak evlen bu kadar mı hizmete hizmetçiye ihtiyaç duyuyor tek kalamayacak kadar aciz babanız
Kınamak istemiyorum yani hepimizin başına gelebilir sinirlenmemek imkansjz

Sadece konu başlığına bakıp babanızı kıskanıp abarttığınızı düşünmüştüm ne var evlenmesinde diyecektim. Konuyu okuyunca size çok hak verdim. Daha 3 ay olması ayrı yengenizle evlenmesi ayrı rezillik. Yerinizde olsam ben de asla görüşmezdim. Afedersiniz kudurmuş mu da senesini bekleyememiş. Ya da yengenizden başka kadın mı kalmamış. Ne demek kayınbiraderinin eşini karısı yapmak.

Niyetim sizi üzmek değil ama bu kadar kısa süre içinde böyle bir şey oluyorsa annemin sağlığında da böyle bir niyetleri olduğunu düşünürdüm. Ne ara kadınla evlenmek istediğini anladı, ne ara gitti açıldı, ne ara kadın kabul etti. İkisi de dünden razıymış kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…