BABAM ANNEMI ALDATIYOR , NE YAPMALIYIM ?

Ekonomik özgürlüğü olan kadınların , böyle işi gücü olmayan ve hala sorun çıkaran adamlarla birlikte devam etmesine hiç alam veremiyorum. Çocukları için ayrılması lazım.

Zor bir durum. Buradan birsey demek oldukça zor. Annenizin ağzını yoklayin.
Aldatilirsa ayrılıp ayrilmayacagini sorun.

Sonrasında yazismalari annenize okuyun.

Bela olacak birsey yok. Aydan aya nafaka verir anneniz , yönde kurtulması ondan hayırlı olur.

aldatılan insan anlar aslında , bazı kadında anlamak istemez idare eder bile bile

annenizi yanınıza alın babanızı o evde bir başına bırakın aklı ancak o zaman başına gelir boşanmakla tehdit edin gözünü korkutun biraz parasız pulsuz ne yapacak döner inşallah hatasından

Valla rezil edin hem onu hem konuştuklarını tüm aileye yayın başı ağrısın en azından

konunun üzerinden baya geçmiş ama yorum yapmadan geçemicem konuşmaların yazışmaların dökümünü alıp annene bi güzeel anlatıp ispat edeceksin sonra da diyeceksin ki anne bu evraklarla boşanma davası açacaksın ben sana desteğim bırak babamı diyeceksin bak nasıl baban yola geliyor hem çalışmasın katkısı olmasın sonra da karısının parasını o...larla yesin yok öyle bişey babam olsaa gözünün yaşına bakmam valla belki üzülüyorsun aç kalır sefil olur falan diye ama bi şekilde ders vermek gerkiyor kusura bakma gözü toprağa bakar hale gelmiş karısının dizinde ona minnet Allah a şükretmesi gerekirken yaptıkları yutulur cinsten değil anneni biraz seviyorsan anlatıcaksın sen aldatılsan en yakının bilse ve söylemese dah çok üzülmezmisin bide bu yandan bak yazacak çok şey varda çok gerildim kusura bakma karışık bile yazmış olabilirim..

Bence anlatmamak haksızlık.. Her kadın gibi annelerinden hakkı var öğrenmeye.

Eğer ne olursa olsun bosanmayacak dusuncedeyse , orası ayrı.

Çocuklar , özellikle evli kadınlar kendilerini düşündükleri için anlatmazlar. Bencillikten.

Bende eviyim anlattım oluyordu annem şimdi ameliyat olması gerek üzüntüden kulaklarında kristaller oynamış...başına gelmeyen anayamiyo malesef boşalacak olsa 32 yildir bosanirdi her kadın boşanmayı kaldıramaz...bekar olana karı boşanmak kolay mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…