• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

Piedra-q

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
473
312
33
Babam annemi daha önce defalarca aldattı. Hem de en iğrenç şekilde. Eskortla da aldattı, annemin teyzesinin kızıyla annemin yatağında da aldattı alt komşu ile de aldattı. Bunların hepsine küçükken hep şahit oldum . o kavgaları bağırış çağırışları pencere kırmalarını annemi dövmrlerini asla unutamıyorum.

Şimdi kendisi 60 yaşına yaklaştı. 5 6 yıldır konuştuğu bi sevgilisi var . ben 5 6 yıl diyr tahmib ediyorum daha doğrusu.o gün Babam facesini açık bırakmıştı ve o anda kadın msj atınca görmüştüm. İğrenç konuşmalar vardı. Babam kadının bulunduğu şehire gitmişti .tabi bizr giderken kafamı dağıtmak istiyorum felan diyerek gitmişti. Orda ilişkiye girmişler .kadın çok acıdı hala acıyor oturamıyorum falan yazmış.ben bunları görünce o an şok olmuştum devamını okuyamadım.

Şimdi aynı kadınla whatsaptan konuşmalarını gördüm. Babamın gözleri iyi görmediği için msj harfleri benim 2 metreden görebilecrğim şekilde. Birbilerine fotoğraf gönderiyorlar kalp atıyorlar aşkım sevgilim felan diyorlar.hemde biz yanındayken .

Babam asla bize zaman ayırmaz.bizi ailesinden çok bakmak zprunda olduğu bir yük gibi görür. Herzaman yediğimizi içtiğimizi başımıza kakar. Sürekli param yok param bitti battık iflas ettik tutumlu olun diye söylenir. Halbuki annem fazlasıyla tutumlu bir kadındır. Kendi sürekli gezmek için bi yerlere gider ama biz en basiti peynir btti desek param yok diyr söylenir. Alt komşu ile aldattığı dönemde kadının oğlu depresyona girdi diye sürekli onlarla ilgilrndi.çocuğu gezmelre götürdü .çocuk gelirdi amca moralim bozul derdi babam annesi ve o birlikte dışarı çıkardı.sanki ailesi onlarmış gibi.

Bu kadar şey yaşamıza rağmen annrm boşanmayı hiç bizaman istemedi. Brn hep yalvarırdım lütfen boşanın ben dayanamıyorum diye ama boşanmadılar.annem sizin için katlandım diyor ama hayattaki en büyük zararı bana ikisi verdi.

Şimdi bu kadını söylesem hiç bi şey değişmicrk. Kavga kıyamet kopacak .bütün binaya rezil olacağız ama annem yinr boşanmayacak. Ama ben bu olanları sindiremiyorum artık .çok doldum kimseye anlatamıyorum .

İşin komik yanıda babamın kendini dünyanın en iyi babası olarak görmesi.yüzsüz hala gelmiş bana neden sarılmıyorsun beni nedrn öpmüyorsun srn çok nankörsün diyr trip atıyor.

Napiyim ben şimdi kadına mesaj atsam olmaz ne dicem ki. Kadınında 2 tane çocuğu var bide. Utanmazlar ya. İnsan çocuklarından utanır bari

:KK57: Midem bulandı yaptıkları muhabbetten
Allah akıl fikir versin eşek kadar insanlar
Torun sevecek yaşta şu hale bak

Allah size sabır versin
İnşallah bir an önce kendi yuvanızı kurarsınız

İnşşallah bi an önce bende sınavı kazanıp gitek istiyorum ama tam çözümde bu değilki.hep babam olarak kalavak hrp muattap olmak zorunda olacağım maalesef.

Alismis kudurmustan beterdir derler,baban aldatmaya alismis,annende aldatilmaya...baban kadar annende suclu ama uzuldugum kisi sensin,keske bu rezellige sahit olmasaydin

Annem parasız kalmaktan korktu.ama keşke parasız kalsaydık da böyle iğrenç bir baba ile yaşamak zorunda olmasaydım

Pis adam! En kısa zamanda daha huzurlu olabileceğiniz bir ortama geçersiniz umarım.. Bu şekilde olan size oluyor her halükarda. Anneniz de babanızda durumdan şikayetçi değil, aksi takdirde olaylar daha farklı gelişirdi zaten..

Alın annenizi çıkın ayrı eve ya. Rezil pislik. Boşanmıyorsa boşanmasın. Öyle babaya bi insan nasıl sarılır ki? Sapık adam.

İnşşallah bi an önce bende sınavı kazanıp gitek istiyorum ama tam çözümde bu değilki.hep babam olarak kalavak hrp muattap olmak zorunda olacağım maalesef.
O zaman yaptığı iğrençlikleri görmek zorunda kalmayacaksınız en azından

Çok muhatap olmak zorunda değilsiniz
Bu kişi babanızda olsa

Başarılar eğitim ve gelecekteki yaşamınızda...

Anne babanızın kurtarılacak hiçbir tarafı kalmamış maalesef, kendi kendinize aldattığı kadınlara mesaj falan atarak onların sağlıksız ilişkisine dahil olmaya kalkmayın. Annenizin durumuna "öğrenilmiş çaresizlik" mi diyeyim "alan memnun satan memnun" mu diyeyim bilemiyorum. Babanızın durumu malum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hem yeni bir düzen kurabilmek hem de ruh sağlığınızın daha iyiye gidebilmesi adına bir şekilde ailenizin yanından ayrılmanız gerekiyor.

Gençliğinde boşanmayan şimdide boşanmaz.
Tek yapacağınız çatır çatır parasını yemek , olacaksa gerçekten iflas ettirmek. Elaleme yedirecek parası varsa yıllardır iflas etmez.

Donuna kadar harcayın

Olan çocuklara oluyor.
Biraz gururlu olsalar keşke.
Bende fazlasıyla var dagitacagim yakında
Annem çok güçsüz bi kadın . başa çıkamam diye boşanmadı . büyük konuşmak istemiyorum ama bana çcuklarıma böyle şeyler yaşatan bir kocam olsa açlıktan ölecrğimi bilsrm durmazdım yanında.

Anne babanızın kurtarılacak hiçbir tarafı kalmamış maalesef, kendi kendinize aldattığı kadınlara mesaj falan atarak onların sağlıksız ilişkisine dahil olmaya kalkmayın. Annenizin durumuna "öğrenilmiş çaresizlik" mi diyeyim "alan memnun satan memnun" mu diyeyim bilemiyorum. Babanızın durumu malum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hem yeni bir düzen kurabilmek hem de ruh sağlığınızın daha iyiye gidebilmesi adına bir şekilde ailenizin yanından ayrılmanız gerekiyor.
Brnimde en büyük hedefim bi an öncr burdan kurtulmak . ama hazmedemiyorum brni nasıl böyle bir hayat yaşamaya mecbur ettiler. Annrmin bi suçu yok belki ama asla boşanmaya yanaşmadığı için bazı zamanlar ondanda nrfret ediyorum.

Annem çok güçsüz bi kadın . başa çıkamam diye boşanmadı . büyük konuşmak istemiyorum ama bana çcuklarıma böyle şeyler yaşatan bir kocam olsa açlıktan ölecrğimi bilsrm durmazdım yanında.

Gerçekten çok zor Allahım yardımcin olsun

Back