• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam annemi aldatıyor

Babam annemi daha önce defalarca aldattı. Hem de en iğrenç şekilde. Eskortla da aldattı, annemin teyzesinin kızıyla annemin yatağında da aldattı alt komşu ile de aldattı. Bunların hepsine küçükken hep şahit oldum . o kavgaları bağırış çağırışları pencere kırmalarını annemi dövmrlerini asla unutamıyorum.

Şimdi kendisi 60 yaşına yaklaştı. 5 6 yıldır konuştuğu bi sevgilisi var . ben 5 6 yıl diyr tahmib ediyorum daha doğrusu.o gün Babam facesini açık bırakmıştı ve o anda kadın msj atınca görmüştüm. İğrenç konuşmalar vardı. Babam kadının bulunduğu şehire gitmişti .tabi bizr giderken kafamı dağıtmak istiyorum felan diyerek gitmişti. Orda ilişkiye girmişler .kadın çok acıdı hala acıyor oturamıyorum falan yazmış.ben bunları görünce o an şok olmuştum devamını okuyamadım.

Şimdi aynı kadınla whatsaptan konuşmalarını gördüm. Babamın gözleri iyi görmediği için msj harfleri benim 2 metreden görebilecrğim şekilde. Birbilerine fotoğraf gönderiyorlar kalp atıyorlar aşkım sevgilim felan diyorlar.hemde biz yanındayken .

Babam asla bize zaman ayırmaz.bizi ailesinden çok bakmak zprunda olduğu bir yük gibi görür. Herzaman yediğimizi içtiğimizi başımıza kakar. Sürekli param yok param bitti battık iflas ettik tutumlu olun diye söylenir. Halbuki annem fazlasıyla tutumlu bir kadındır. Kendi sürekli gezmek için bi yerlere gider ama biz en basiti peynir btti desek param yok diyr söylenir. Alt komşu ile aldattığı dönemde kadının oğlu depresyona girdi diye sürekli onlarla ilgilrndi.çocuğu gezmelre götürdü .çocuk gelirdi amca moralim bozul derdi babam annesi ve o birlikte dışarı çıkardı.sanki ailesi onlarmış gibi.

Bu kadar şey yaşamıza rağmen annrm boşanmayı hiç bizaman istemedi. Brn hep yalvarırdım lütfen boşanın ben dayanamıyorum diye ama boşanmadılar.annem sizin için katlandım diyor ama hayattaki en büyük zararı bana ikisi verdi.

Şimdi bu kadını söylesem hiç bi şey değişmicrk. Kavga kıyamet kopacak .bütün binaya rezil olacağız ama annem yinr boşanmayacak. Ama ben bu olanları sindiremiyorum artık .çok doldum kimseye anlatamıyorum .

İşin komik yanıda babamın kendini dünyanın en iyi babası olarak görmesi.yüzsüz hala gelmiş bana neden sarılmıyorsun beni nedrn öpmüyorsun srn çok nankörsün diyr trip atıyor.

Napiyim ben şimdi kadına mesaj atsam olmaz ne dicem ki. Kadınında 2 tane çocuğu var bide. Utanmazlar ya. İnsan çocuklarından utanır bari
Çok üzüldüm canım .Sakın sende bunalıp yanlış arkadaslar edinme. Bonzai gibi vs ilaçlara sakın yönelme . Okudugum kadarıyla çok akılşı bir kıza benziyorsun hep de öyle ol canım . Allah babana akıl fikir versin . Annende neden inat edip boşanmıyorki kendinemi güvenmiyor çalışmak filan belki zor gelir hiç çalışmadıysa

Brnimde en büyük hedefim bi an öncr burdan kurtulmak . ama hazmedemiyorum brni nasıl böyle bir hayat yaşamaya mecbur ettiler. Annrmin bi suçu yok belki ama asla boşanmaya yanaşmadığı için bazı zamanlar ondanda nrfret ediyorum.

Bu sizin suçunuz değil ama nefret etmek de içinde bulunduğunuz durumu düzeltmeyecek; hayatınıza durduk yere sihirli bir değnek de dokunmayacak. Siz elinizden geleni yapın, çabalayın ve ekonomik bağımsızlığınızı/özgürlüğünüzü kazanarak onlardan ayrı yeni bir düzen kurun. Sizin gibi ailesi sıkıntılı olup kendine ayrı bir düzen kuran pek çok insan var ve çok mutlular. Ailenizle tamamen bağınızı kopartmak zorunda değilsiniz, bir süre ayrı bir yerde mesafeli bir hayat sürebilirsiniz.

Bu kadınlara da hastayım
Ele güne karşı aldatılan , dayak yiyen kadın olmayı normal karşılıyorlar ama ele güne karşı boşanmak onların nezdinde yok.
Kendi korkaklıklarina,belki de çalışmak istemediklerini ayrılmıyorlar , sonra da 'senin yüzünden boşanmadim, senin yüzünden bu çileyi çektim' diye kaldiramayacaklari yükleri yüklüyorlar çocukların omzuna.
Sonra bir ömür boyu,hoş geldin suçluluk duygusu!
Anneniz yıllar önce yapması gerekeni yapsaydı şimdiye bir düzeninizi olacaktı, babanız da evleniyor mu ne yapıyor...umrunuzda bile olmayacaktı.
Ama o tren kaçmış bir kere
Bu saatten sonra annenize soylemeniz sadece evdeki gerilimi arttıracaktır.
Anneniz kendi seçimini yıllar önce yapmış, defalarca da tekrarlamış. Mutsuz da olsa keyfi yerinde demek ki bu evlilikte...
Siz de gördüklerinizi unutmaya çalışın ve o evden kendinizi kurtarmaya bakın

Çok üzüldüm canım .Sakın sende bunalıp yanlış arkadaslar edinme. Bonzai gibi vs ilaçlara sakın yönelme . Okudugum kadarıyla çok akılşı bir kıza benziyorsun hep de öyle ol canım . Allah babana akıl fikir versin . Annende neden inat edip boşanmıyorki kendinemi güvenmiyor çalışmak filan belki zor gelir hiç çalışmadıysa
Yok bonzai vb. Bişry düşünmedim tabiki :)
Annrm kendine güvrnmrdiği için boşanmadı . daha önce evlere temizliğe giderdi ama şimdi yapamıyor yaşı gereği.

Bu kadınlara da hastayım
Ele güne karşı aldatılan , dayak yiyen kadın olmayı normal karşılıyorlar ama ele güne karşı boşanmak onların nezdinde yok.
Kendi korkaklıklarina,belki de çalışmak istemediklerini ayrılmıyorlar , sonra da 'senin yüzünden boşanmadim, senin yüzünden bu çileyi çektim' diye kaldiramayacaklari yükleri yüklüyorlar çocukların omzuna.
Sonra bir ömür boyu,hoş geldin suçluluk duygusu!
Anneniz yıllar önce yapması gerekeni yapsaydı şimdiye bir düzeninizi olacaktı, babanız da evleniyor mu ne yapıyor...umrunuzda bile olmayacaktı.
Ama o tren kaçmış bir kere
Bu saatten sonra annenize soylemeniz sadece evdeki gerilimi arttıracaktır.
Anneniz kendi seçimini yıllar önce yapmış, defalarca da tekrarlamış. Mutsuz da olsa keyfi yerinde demek ki bu evlilikte...
Siz de gördüklerinizi unutmaya çalışın ve o evden kendinizi kurtarmaya bakın
Evet bide el mevzusu var tabi . boşanırsa düşmanları sevindirirmiş . allahım sanki çok süper bi evliliği varda düşmanlar boşanırsa çok sevinecek . Batmışız biz batacağımız zaten biz mutsuzluktan ölüyoruz hala düşmanlar diyor.
Tek sebep bu drğil tabi belki çalışsaydo bi işi olsaydı ozaman kabul ederdi .
O suçluluk duygusunu hiç demeyin zaten . her zaman hissettim .evde hiç sorun çıkarmayan herşeye gülümsryen sürekli annem mutlu olsun gülsüb diyr saçma sapan hareketler eden salak bi kız oldum. Tabi kimsrnin umrunda olmadı bunlar o ayrı .

Aldatan,şiddet gördüğü eşinden çocuğum için ayrılmıyorum diyenler,öyle bir ailede yetişmiş bu çocuğun yazdıklarını iyi okusun.
İçim acıdı.Seni bu ortamda büyümek zorunda bırakan annene de kızmadım değil.İnşallah tez zamanda kurtulur kendi hayatını kurarsın.Babana diyecek laf bulamıyorum.Buluyorum da neyse..

Evet bide el mevzusu var tabi . boşanırsa düşmanları sevindirirmiş . allahım sanki çok süper bi evliliği varda düşmanlar boşanırsa çok sevinecek . Batmışız biz batacağımız zaten biz mutsuzluktan ölüyoruz hala düşmanlar diyor.
Tek sebep bu drğil tabi belki çalışsaydo bi işi olsaydı ozaman kabul ederdi .
O suçluluk duygusunu hiç demeyin zaten . her zaman hissettim .evde hiç sorun çıkarmayan herşeye gülümsryen sürekli annem mutlu olsun gülsüb diyr saçma sapan hareketler eden salak bi kız oldum. Tabi kimsrnin umrunda olmadı bunlar o ayrı .

Benim üniversite yıllarında birlikte olduğum çocuğun annesi de öyleydi. Hem dayak yiyip, hem hakaret işitip, hem insan olmayan bir adama 5 tane çocuk vermiş. Adam dovdukce sovdukce kadın sevişip yenisini doğurmuş yani.. ama her çocuğuna ısrarla 'bak yavrum, çekiyorum bu çileleri, sen kendini kurtar diye,yuvasiz kalma diye' şeklinde inanılmaz bir psikolojik baskı yapmış. Düşünsene,annen dayak yiyor ama senin yüzünden! (Haliyle çocukların hiçbirinin psikolojisi de bence normal değildi,en azından benim muhattap olduğum organizmanın)
En sonunda çocuklar diyor ki: ' anne, biz ikimiz ise girdik çalışıyoruz, diğerleri universitedeler okuyorlar. Adam zaten eve bir kuruş katkıda bulunmuyor. Gel hep beraber çıkalım ayrı eve, en azından şu adamı beslemeyiz'
Çilekeş anne olacak kadın da bu sefer 'bu yaşımdan sonra evimi birakamam' dedi, gitmedi cocuklariyla. Madem gitmeyeceksin, madem evine kocana bağlısin herşeye rağmen...neden çocuklarının psikolojisine s.çiyorsun?

Düşman sevindirmek de ayrı bir hikaye...kuzeniyle yattığında komşusuyla aldattığından duymadı mi düşmanlar? Bundan ala dedikodu malzemesi mi var sevmeyen insana? Bunlara sevinmeyecekler de kurtulup kendi ayakları üstünde durup bir de aslan gibi kız çocuğu yetiştirdiğinde mi gulecekler?
Amaaaaan
Boşver...görmemeye duymamaya çalış. Umarım sınavın başarılı geçer de kurtulursun su evden.
Tencere kapak huzur içinde yaşar ailen de. Zaten bu pisliklerden tek rahatsız olan sensin gibi...

Yok bonzai vb. Bişry düşünmedim tabiki :)
Annrm kendine güvrnmrdiği için boşanmadı . daha önce evlere temizliğe giderdi ama şimdi yapamıyor yaşı gereği.
Ayy canm benim ya nasıl üzüldüm annene varya garibim napsın Allah ım yardımcınız olsun ya sen oku da bari kurtar anneni

Madem annen bosanmiyor bosver sen de.

Evlenene kadar sabret babana.

Annen kendini dusunmiyorsa bunca aldatmaya sen ne yapabilirsin ki?

Babam annemi daha önce defalarca aldattı. Hem de en iğrenç şekilde. Eskortla da aldattı, annemin teyzesinin kızıyla annemin yatağında da aldattı alt komşu ile de aldattı. Bunların hepsine küçükken hep şahit oldum . o kavgaları bağırış çağırışları pencere kırmalarını annemi dövmrlerini asla unutamıyorum.

Şimdi kendisi 60 yaşına yaklaştı. 5 6 yıldır konuştuğu bi sevgilisi var . ben 5 6 yıl diyr tahmib ediyorum daha doğrusu.o gün Babam facesini açık bırakmıştı ve o anda kadın msj atınca görmüştüm. İğrenç konuşmalar vardı. Babam kadının bulunduğu şehire gitmişti .tabi bizr giderken kafamı dağıtmak istiyorum felan diyerek gitmişti. Orda ilişkiye girmişler .kadın çok acıdı hala acıyor oturamıyorum falan yazmış.ben bunları görünce o an şok olmuştum devamını okuyamadım.

Şimdi aynı kadınla whatsaptan konuşmalarını gördüm. Babamın gözleri iyi görmediği için msj harfleri benim 2 metreden görebilecrğim şekilde. Birbilerine fotoğraf gönderiyorlar kalp atıyorlar aşkım sevgilim felan diyorlar.hemde biz yanındayken .

Babam asla bize zaman ayırmaz.bizi ailesinden çok bakmak zprunda olduğu bir yük gibi görür. Herzaman yediğimizi içtiğimizi başımıza kakar. Sürekli param yok param bitti battık iflas ettik tutumlu olun diye söylenir. Halbuki annem fazlasıyla tutumlu bir kadındır. Kendi sürekli gezmek için bi yerlere gider ama biz en basiti peynir btti desek param yok diyr söylenir. Alt komşu ile aldattığı dönemde kadının oğlu depresyona girdi diye sürekli onlarla ilgilrndi.çocuğu gezmelre götürdü .çocuk gelirdi amca moralim bozul derdi babam annesi ve o birlikte dışarı çıkardı.sanki ailesi onlarmış gibi.

Bu kadar şey yaşamıza rağmen annrm boşanmayı hiç bizaman istemedi. Brn hep yalvarırdım lütfen boşanın ben dayanamıyorum diye ama boşanmadılar.annem sizin için katlandım diyor ama hayattaki en büyük zararı bana ikisi verdi.

Şimdi bu kadını söylesem hiç bi şey değişmicrk. Kavga kıyamet kopacak .bütün binaya rezil olacağız ama annem yinr boşanmayacak. Ama ben bu olanları sindiremiyorum artık .çok doldum kimseye anlatamıyorum .

İşin komik yanıda babamın kendini dünyanın en iyi babası olarak görmesi.yüzsüz hala gelmiş bana neden sarılmıyorsun beni nedrn öpmüyorsun srn çok nankörsün diyr trip atıyor.

Napiyim ben şimdi kadına mesaj atsam olmaz ne dicem ki. Kadınında 2 tane çocuğu var bide. Utanmazlar ya. İnsan çocuklarından utanır bari
Çok çok dahil olmuşsun konuya mesaj okunalar falan seni aşan şeyler bence hiç girme. Okuyor musun bilmiyorum ama biran önce meslek sahibi olup kurtulmaya bak derim. Baban zıvanadan çıkmış sonu hiç iyi değil annen desen ondan da umudu kes boşanıp kendi ayakları üzerinde duramamaktan korktuğu biçin birşey yapamıyor boşver sen kendini kurtarmaya bak.

Onlar sana bunlari yasatti belki ama kendine bi hayat kurduktan sonra elindekilerin kiymetini daha iyi anlayacaksin senin secimin degil bu anne babani secemezsin ama kendine daha iyi bi hayat kurabilirsin bundan sonra,keşke boyle olmasaydi ama malesef herkes dort dortluk bi hayat yasamiyo bazilarinin artilari daha fazla bazilarinin eksileri.guzel bi hayatin olur insallh bundan sonra yanlislari gormussun kendi hayatini dogru secimler yaparak kurarsin insallh.

kayinpederimi anlatmissin sanki sadece kp de cinsellik yok buaralar bir de uzun soluklu iliskisi. face de kisa kisa yazisiyor. daha once vukuatlari var ve kendisini super ahlakli saniyor. biz kendi haline biraktik takiliyor. kv kendine arkadaslarindan bir dunya kurdu oyle mutlu. isin ilginc tarafi kizim kp yi cok seviyor kv de yazik kizimi gordukce demek ki bu melegin sevinci icin katlanmisim bu herife diyor.

ha bu arada esim cok etkilenmemis bu durumdan akillic davranip yok saymis ama kardesi cok etkilenmis. baba olmak istemiyor mesela. bence hayatina bak. yok gibi davran. soz sahibi ol oku. annen bosanmasa da en azindan yanina gidebilecegi biri olsun. ben kv ye hep dedim insallah olmaz ama olursa kapim acik biliyor.

Anneniz bosansin aldatma dolayisi ile tazminat alsin. Siz de anneniz ile ayri eve cikin.

Kaç yaşındasın .. bi işe gir mümkünse ayrı eve çıkın annenle.

Yorumlara bakıyorum da evet kesinlikle aldatmak boşanma sebebi. Ama konu sahibinin babası 60 yaşındaymış. Kadın da o yaşlarda büyük ihtimal. Ve o yaşlarda bir insan çok daha farklı yetişmiştir. Muhtemelen mesleği yoktur ve boşanmak istese ailesi erkektir yapar otur kocanın evinde demiştir (ki o yaşlarda bir insanın annesi babası şu an belki 80 civarı yaşlarda ) yani bu durumda annesini suçlamanız doğru değil.

Offf offf aklı başında insanların akılsız ruh hastası gibi yaşayıp bunun enkazinda en yakinlarini da yaralamalarindan nefret ediyorumm ...

Bende çok iğrenç şeyler gordum yaşadım sonra şunu düşündüm. Bırak yapsın bırak bişey olmamış gibi yüzünede gülsün.
Sen onun yanlışlariyla kendi doğrularını yok etme .. Sen yanlış yapmıyorsun yanlış yapan baban . Bunu annene veya kendine dert edinme. 60 yaSina gelmiş ve gelene kadar degismemis bundan sonra ne yaparsan yap size zarar. Kimse yasattigini yaşamadan ölmez. Annecigini hiç bırakma hep yanında ol. Bosanmiyormusta bunca sene bosanmamis. Ya havle de Allaha bırak. Oda öyle bi insanmis

Back