Midem bulandı yaptıkları muhabbetten
Allah akıl fikir versin eşek kadar insanlar
Torun sevecek yaşta şu hale bak
Allah size sabır versin
İnşallah bir an önce kendi yuvanızı kurarsınız
Alismis kudurmustan beterdir derler,baban aldatmaya alismis,annende aldatilmaya...baban kadar annende suclu ama uzuldugum kisi sensin,keske bu rezellige sahit olmasaydin
O zaman yaptığı iğrençlikleri görmek zorunda kalmayacaksınız en azındanİnşşallah bi an önce bende sınavı kazanıp gitek istiyorum ama tam çözümde bu değilki.hep babam olarak kalavak hrp muattap olmak zorunda olacağım maalesef.
Pek olacağını sanmıyorumBu da "çocuğum için boşanmak istemiyorum" diyenlere ders olsun.
Kaç yasindasiniz ? Ayrı eve çıkın
Pek olacağını sanmıyorum
Çünkü o BAHANE
25 yaşındayım .ayrı eve çıkma gibi bir imkanım yok şuanda .kpss ye haIzrlanıyorum . inşllah kazanıp gidrceğimBu da "çocuğum için boşanmak istemiyorum" diyenlere ders olsun.
Kaç yasindasiniz ? Ayrı eve çıkın
Annem çok güçsüz bi kadın . başa çıkamam diye boşanmadı . büyük konuşmak istemiyorum ama bana çcuklarıma böyle şeyler yaşatan bir kocam olsa açlıktan ölecrğimi bilsrm durmazdım yanında.Olan çocuklara oluyor.
Biraz gururlu olsalar keşke.
Bende fazlasıyla var dagitacagim yakında
Brnimde en büyük hedefim bi an öncr burdan kurtulmak . ama hazmedemiyorum brni nasıl böyle bir hayat yaşamaya mecbur ettiler. Annrmin bi suçu yok belki ama asla boşanmaya yanaşmadığı için bazı zamanlar ondanda nrfret ediyorum.Anne babanızın kurtarılacak hiçbir tarafı kalmamış maalesef, kendi kendinize aldattığı kadınlara mesaj falan atarak onların sağlıksız ilişkisine dahil olmaya kalkmayın. Annenizin durumuna "öğrenilmiş çaresizlik" mi diyeyim "alan memnun satan memnun" mu diyeyim bilemiyorum. Babanızın durumu malum. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hem yeni bir düzen kurabilmek hem de ruh sağlığınızın daha iyiye gidebilmesi adına bir şekilde ailenizin yanından ayrılmanız gerekiyor.
Annem çok güçsüz bi kadın . başa çıkamam diye boşanmadı . büyük konuşmak istemiyorum ama bana çcuklarıma böyle şeyler yaşatan bir kocam olsa açlıktan ölecrğimi bilsrm durmazdım yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?