babam annemi aldatiyor

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Babamın son zamanda is yerinde çalışan bir kızı hiç dilinden dusurmemesi dikkatimi çekiyordu.evliyim bazı dönemler erkek kardeşimi evden uzaklaştırmaya çalışması,bankalardan sürekli çekilen krediler ama alınan hiçbirşey yok.velhasıl kardeşiyle konuştum babamı takibe aldık cep telefonuna gelen mesajları kardesim kendi gmailine yönlendirdi ve gerçekler ortaya çıktı ama biz ne yapacağımızı şaşırdık kaldık.çok üzgünüm .evde daha bekar erkek kardesim var hiç paramız yok evlendirmeye kalksak emekli olduğu için bütün bankalardan kredi çekebiliyor.kiz 30 yaşlarında benimle yaşıt,bekar,ailesiyle yaşıyor,bekar,abilerinden.korkuyor,duyulmasından korkuyor,babam sürekli para teklif ediyor birlikte olmak için arada evede geliyor.kızı arayıp bu durumu sonlandirmasini söylemem gerekiyor ama dogrumu yaparım bilmiyorum,babamla şu an bu durumu konuşamam.çok üzgünüz lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne yapmaliyim.babam 65 yaşında.kendine çok bakmaya başladı kuruyemisler,mallar,meyveler,kıza hediye almalar,cep telefonu,bot.8000 tl.

Yanı bız nasıl yardım edebılırız kı sana. Babanla ,kızla veya annenle konusmanız lazım..

Çok üzücü bir durum gerçekten,
Kız 30 yaşında beyni var küçük değil dengesiz
Kendi yaşıtları dururken babanızın aldıklarımı ilgisini çekmiş cahil kadın,
Utanma duygusundan yoksundur zaten bunlar
BİRAN evvel babanız ile görüşün bu çirkefliğe son versin,

yazık yazık bnce kızla konuşun eger buna son vermezse aılesıne gıdıcegınızı söyleyın en çıkar yolu bu

Kuruyemişler falan iyice sapıtmış babanız.
Evdeki çocuğunu düşünmeyip böyle karıya kıza para yediriyorsa hemde kızı yaşında birine... Allah ıslah etsin demekten başka ne yapabilirz ki..
Annenizin haberi var mı?

Babana dümdüz utanmıyo musun o kız benle yaşıt desen
Fayda etmez sanırım ?
Annem bilmiyo henüz ya kendine çeki düzen ver ya söylerim boşanırsınız desen ?

Babanızda 60 ından sonra...hey allahım,bence zamana bırakın babanız dolandırıldığının farkına varınca herşey eskiye döner,babanız annenize,genç kızımız da başka bir yaşlı adama.

Ben olsam kızı arar tehdit ederdim, babamın sana yedirdiği paraları abilerinden isteyeceğim diye. Gerçi abileri nasıl insanlar onu da bilmiyoruz Allah korusun aile faciasınaneden olmakta var işiniz zor.

Ben olsam kızı arar tehdit ederdim, babamın sana yedirdiği paraları abilerinden isteyeceğim diye. Gerçi abileri nasıl insanlar onu da bilmiyoruz Allah korusun aile faciasınaneden olmakta var işiniz zor.

+1
Kızı rezil etmekle tehdit edin gerekirse yapın.

Bu ilişki cinsellik üzerine kurulmuş gibi.

65 yaşında kuruyemisle cosmaya çalışan azmis bir adam, bir nevi para karşılığı bu adamla birlikte olan bir kız. Büyük ihtimalle biri cinsel diğeri maddi ihtiyacını gideriyor. Igrenc.

Senin yapacağın şey o yazışmaları kıza gösterip tehdit edip babandan uzaklaştırmak. Ayrıca babana da aynı şeyi yap. Yani ikisi de bu iğrenç durumu bildiğinizi fark etsin.

Annene söylemeyi düşünüyor musun?

Ailesini kendi daha iyi bilir, ona göre davransaymış haspam
Babası yaşındaki adamları para için nasıl midesi alıyo , faciaysa da çıksın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…