Ailesini kendi daha iyi bilir, ona göre davransaymış haspam
Babası yaşındaki adamları para için nasıl midesi alıyo , faciaysa da çıksın yani
Teneşir sence her şeyin üstünü örter mi ki? Ne bileyim bu sözü şimdi biraz düşündüm de, beden ölse nolacak sanki yaptıkları olduğu gibi kalıyor. Neysem felsefik düşünce seansım bitiyor burada.İkisinin de paklanacağı yer aynı 'teneşir'
Şey özür dilerim aklıma bir şey geldi deO değil de adam kalpten gider haa
Bu dünyadan gidince burdakiler ( anne ve çocuklar mesela ) kurtuluyor ondan en azındanTeneşir sence her şeyin üstünü örter mi ki? Ne bileyim bu sözü şimdi biraz düşündüm de, beden ölse nolacak snaki yaptıkları olduğu gibi kalıyor. Neysem felsefik düşünce seansım bitiyor burada.
Bir şey daha geldi aklıma... Çok çarpık düşünüyoruz, ülkece demeyeceğim dünyaca. Nasıl mı? Bir kadın kendinden küçük bir erkekle birlikte olsa herkes nasıl fişliyor, ayıplıyor. Ama adama aaa ne ayıp deyip geçiliyor. İşte para her yolu açar, hayatını yaşıyor o yaştan sonra gibisinden laflar edenler bile var. Aldatma meselelerinde bile sen kadınsın nasıl aldatırsın deniyor. Birçok durumda hep çifte standart var, ve bu kafalarımıza öyle bir işlenmiş, öyle bir yerleşmiş ki çoğu zaman normal zannediyoruz. Ne ilginç değil mi?Bu dünyadan gidince burdakiler ( anne ve çocuklar mesela ) kurtuluyor ondan en azından
Öteki dünyada da gelsin sorgu sual , hoş hepimize gelecek te ne bileyim 60 ında 30 luk kızla olanın vay haline
Benim teyzem eniştemden büyük, bana saçma gelse de 'olsun kadının büyük olması zengin eder' deniyo bizdeBir şey daha geldi aklıma... Çok çarpık düşünüyoruz, ülkece demeyeceğim dünyaca. Nasıl mı? Bir kadın kendinden küçük bir erkekle birlikte olsa herkes nasıl fişliyor, ayıplıyor. Ama adama aaa ne ayıp deyip geçiliyor. İşte para her yolu açar, hayatını yaşıyor o yaştan sonra gibisinden laflar edenler bile var. Aldatma meselelerinde bile sen kadınsın nasıl aldatırsın deniyor. Birçok durumda hep çifte standart var, ve bu kafalarımıza öyle bir işlenmiş, öyle bir yerleşmiş ki çoğu zaman normal zannediyoruz. Ne ilginç değil mi?
Eh o da saçmaBenim teyzem eniştemden büyük, bana saçma gelse de 'olsun kadının büyük olması zengin eder' deniyo bizde
Erkeğin aklı olgunlaşamıyo çünkü genelde. İstisnalar var tabiki.Eh o da saçma
Fakat kadının büyük olduğu ilişkilere hep yürümez gözüyle bakılırken, erkeğin büyük olduğu ilişkilere o kadar da olumsuz bakılmıyor.
Babamın son zamanda is yerinde çalışan bir kızı hiç dilinden dusurmemesi dikkatimi çekiyordu.evliyim bazı dönemler erkek kardeşimi evden uzaklaştırmaya çalışması,bankalardan sürekli çekilen krediler ama alınan hiçbirşey yok.velhasıl kardeşiyle konuştum babamı takibe aldık cep telefonuna gelen mesajları kardesim kendi gmailine yönlendirdi ve gerçekler ortaya çıktı ama biz ne yapacağımızı şaşırdık kaldık.çok üzgünüm .evde daha bekar erkek kardesim var hiç paramız yok evlendirmeye kalksak emekli olduğu için bütün bankalardan kredi çekebiliyor.kiz 30 yaşlarında benimle yaşıt,bekar,ailesiyle yaşıyor,bekar,abilerinden.korkuyor,duyulmasından korkuyor,babam sürekli para teklif ediyor birlikte olmak için arada evede geliyor.kızı arayıp bu durumu sonlandirmasini söylemem gerekiyor ama dogrumu yaparım bilmiyorum,babamla şu an bu durumu konuşamam.çok üzgünüz lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne yapmaliyim.babam 65 yaşında.kendine çok bakmaya başladı kuruyemisler,mallar,meyveler,kıza hediye almalar,cep telefonu,bot.8000 tl.
Babamın son zamanda is yerinde çalışan bir kızı hiç dilinden dusurmemesi dikkatimi çekiyordu.evliyim bazı dönemler erkek kardeşimi evden uzaklaştırmaya çalışması,bankalardan sürekli çekilen krediler ama alınan hiçbirşey yok.velhasıl kardeşiyle konuştum babamı takibe aldık cep telefonuna gelen mesajları kardesim kendi gmailine yönlendirdi ve gerçekler ortaya çıktı ama biz ne yapacağımızı şaşırdık kaldık.çok üzgünüm .evde daha bekar erkek kardesim var hiç paramız yok evlendirmeye kalksak emekli olduğu için bütün bankalardan kredi çekebiliyor.kiz 30 yaşlarında benimle yaşıt,bekar,ailesiyle yaşıyor,bekar,abilerinden.korkuyor,duyulmasından korkuyor,babam sürekli para teklif ediyor birlikte olmak için arada evede geliyor.kızı arayıp bu durumu sonlandirmasini söylemem gerekiyor ama dogrumu yaparım bilmiyorum,babamla şu an bu durumu konuşamam.çok üzgünüz lütfen yardımcı olabilirmisiniz.ne yapmaliyim.babam 65 yaşında.kendine çok bakmaya başladı kuruyemisler,mallar,meyveler,kıza hediye almalar,cep telefonu,bot.8000 tl.
Kız bizleri biliyor babamın evli olduğunu filan bu ilişkiyi zorlayan babam sürekli ısrar eden.benim düşüncem erkekler kolay lokma buldumu fırsatı kaçırmıyor.bu kiz eskiden bu erkeğe kaçmış bir kaç ay sonra çocuk bir güzel kullanıp bırakmış .bildiğimizi bilirse babam ne yapar bilmiyorum.annem evde tahammül edilmesi imkansız biri.asla evde düzen temizlik hiç birşey yok ev darmadağınık .okuma yazması yok ama malesefki kendisini hiç gelistirmedi.anne kiz ilişkimiz hep kötü oldu.bABamla daha çok anlaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?