babam annemi aldatiyor

Ailesini kendi daha iyi bilir, ona göre davransaymış haspam
Babası yaşındaki adamları para için nasıl midesi alıyo , faciaysa da çıksın yani

İşte hep iyi niyetli düşünmekten oluyır bunlar
Ben arardım valla abilerinden isteyeceğim o paraları diye ne tutuşur ama

O değil de adam kalpten gider haa
Şey özür dilerim aklıma bir şey geldi de
Şimdi ben cinayet dizisi izliyordum bu aralar, orada geçiyordu. 40'ını geçmiş, düzenli spor yapmayan, düzenli cinsel hayatı olmayan bireylerin bu aktivite esnasında diğerlerine göre yatakta kalp krizinden ölme riski 3 kat fazlaymış.

Bu dünyadan gidince burdakiler ( anne ve çocuklar mesela ) kurtuluyor ondan en azından
Öteki dünyada da gelsin sorgu sual , hoş hepimize gelecek te ne bileyim 60 ında 30 luk kızla olanın vay haline

Bu dünyadan gidince burdakiler ( anne ve çocuklar mesela ) kurtuluyor ondan en azından
Öteki dünyada da gelsin sorgu sual , hoş hepimize gelecek te ne bileyim 60 ında 30 luk kızla olanın vay haline
Bir şey daha geldi aklıma... Çok çarpık düşünüyoruz, ülkece demeyeceğim dünyaca. Nasıl mı? Bir kadın kendinden küçük bir erkekle birlikte olsa herkes nasıl fişliyor, ayıplıyor. Ama adama aaa ne ayıp deyip geçiliyor. İşte para her yolu açar, hayatını yaşıyor o yaştan sonra gibisinden laflar edenler bile var. Aldatma meselelerinde bile sen kadınsın nasıl aldatırsın deniyor. Birçok durumda hep çifte standart var, ve bu kafalarımıza öyle bir işlenmiş, öyle bir yerleşmiş ki çoğu zaman normal zannediyoruz. Ne ilginç değil mi?

Bu olayi bildiginizi babaniz ogrenirse nasil olsa ogrendiler diye daha rahat davranacaktir. Hatta bir secim yapmak gerekirse annenizi birakacaktir. Bu hep boyle olur. Adamin kalp gozu muhurlenmis cunku.
Kizla konusmak da faydasiz. Bu cirkin durumun bitmesi ancak ve ancak babanizin hatasini gorup birakmasiyla olur. Kizla konussaniz da onun gozu donmus bir kere. Yaptigini hata olarak gormuyor. Konusmak fayda etmez. O yaptigini normal goruyor. Utanma arlanma kalmamis biriyle konusmak faydasiz. Hem o kiz gitse baska bir kiz gelir babanizin hayatina. Babaniz azmis cunku. Kiz da babanizi para icin kullaniyor.
Dilerim babaniz dogru yolu bulur bir an once.
olayi ikisi de bildiginizi ogrenseler de gizli gizli yine devam edeceklerdir. Allah islah etsin ikisini de.

Benim teyzem eniştemden büyük, bana saçma gelse de 'olsun kadının büyük olması zengin eder' deniyo bizde

Eh o da saçma
Fakat kadının büyük olduğu ilişkilere hep yürümez gözüyle bakılırken, erkeğin büyük olduğu ilişkilere o kadar da olumsuz bakılmıyor.
Erkeğin aklı olgunlaşamıyo çünkü genelde. İstisnalar var tabiki.
Ama bakınız 65 yaşında ama aklı 30da takılıp kalmış kendini delüanlı sanıyor

Benim babamda annemi aldatmıştı ve evde sadece ben biliyordum...Kız 30 küsür yaşındaydı.Babamla birlikte çalıştıkları için durmadan evde konusu açılıyordu annem de saf yazık kız hasta yap tabi et tabi diyordu sinirlerim tepeme çıkıyordu.O zamanlar lisedeydim ve ilişkilerini öğrenmeden önce işe giderken gelirken hep o kız arabanın ön koltuğuna oturuyordu ufak jestler falan filan anlamamışım işte.Ön koltuğa bilerek oturmak gibi psikolojik baskı uyguladım.En sonunda da iş yerinde sarıldıklarını gördüm ve kıza gidip bir daha babamın yanında görürsem seni herkese rezil edeceğim dedim.Ne adi biriymiş ki bizi bile bile kardeşlerimi göre göre babamla sevgili olmuş.Şansa bakın ki babamla ikimiz yalnızken beni şikayet etmek için babamı aradı kızın böyle böyle dedi diye.Babamda benimle konuşmaya çalıştı ama lafı ağzına tıkayıp benden utanmıyorsun bari kardeşlerimden utan dedim.Babamla bir daha konuşmadık bu konuda zaten iş yeri de battı...Kızın konusu her açıldığında yüzsüz yüzsüz konuşur tabi annem bilmiyor ya...Benim öz güven problemim babamdan kaynaklı, hiç arkamda olmadı ki.Sadece lafta...
Annemin gidecek yeri yoktu hala da yok..Hep ezildi pislik babam tarafından..Söylememekle iyilik mi yaptım kötülük mü bilmiyorum ama oldu bitti işte ama ne babama,ne kıza zararı oldu onlar gününü gün etti bende izler kaldı.Kapanmayacak kadar büyük izler...

Kızı abilerine fesatla

Duyulmasından korkuyor peki babandan hediye almaktan korkmuyor mu ? Kızla değil babanla konuş önce bir istersen .Bu arada neden annenizle ilgili birşey paylaşmadınız ?

höstt yaaa.
ç.kü kurusun dicem, babanız sonuçta diyemiyom..
ama o yaşta azanı napmalı bilmiyorum...

kusura bakmayın ama benım babam boyle yapsa annemı boşatırırım sanıye tutmam o evde . ne demek ya 30 yasında bekar kızda suc yok o para bıtınce ztn gıdecek suc evlı olan babanızda evlı olan o o düsünmelı...

Anneniz bosanir mi? Sanirim en mantiklisi bu. Eger anneniz bosanmaz ise yapilacak tek sey babayi borca sokmak. Paralari bitince belki belden asagisini dusunmeyi birakir. Parasi bitince o kiz da birakir zaten.

sevgili konu sahibi arkadas;

yasadiginiz sey cok agir bir durum. bir yanda baba, bir yanda anne. fakat bu noktada adil ve dogru dusunmelisiniz. mevzunun diger kiz ile ilgisi olmayabilir. babanizin o kiza ne yalanlar soyledigini bilebilir miyiz? cok ornegini duyduk bu tur seylerin, degil mi?

yapacaginiz tek sey babanizla konusmak. bu iliskiyi kizla konusup bitirebilirsiniz evet ama bu babanizin bir baskasiyla iliskiye baslamasina engel olmaz !!!!

babanizla konusun ve uzun vadede bu ya da baska iliskilerin onunu kesin. eger babaniz bu mesrebte degilse annenize oldugu gibi anlatin konuyu.

Bu konuda karar verecek olan anneniz, siz değilsiniz.
Annenize söyleyin bilsin,ne yapmak istiyorsa onu yapar zaten karışmayın.
Sadakat göstermesi gereken kişi babanız çünkü evli olan o.
Bu kız gider başka kız gelir.

Kız bizleri biliyor babamın evli olduğunu filan bu ilişkiyi zorlayan babam sürekli ısrar eden.benim düşüncem erkekler kolay lokma buldumu fırsatı kaçırmıyor.bu kiz eskiden bu erkeğe kaçmış bir kaç ay sonra çocuk bir güzel kullanıp bırakmış .bildiğimizi bilirse babam ne yapar bilmiyorum.annem evde tahammül edilmesi imkansız biri.asla evde düzen temizlik hiç birşey yok ev darmadağınık .okuma yazması yok ama malesefki kendisini hiç gelistirmedi.anne kiz ilişkimiz hep kötü oldu.bABamla daha çok anlaşırız.

o kız şimdide babanızı kullanıyor işte aik sevgi ilişkisi değil bu babanında canına minnet o kadın gitse başka sex işçisi gelir sorumluluk babanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…