- 24 Haziran 2018
- 106
- 44
- 28
- Konu Sahibi Summerberry
Merhaba hanımlar, çok üzgünüm ağlamadan duramıyorum ve nereden başlasam bilmiyorum. Babamın annemi aldattığını öğrendim. Olay şöyle gerçekleşti; annemin telefonunu aldım ablama mesaj atacaktım aşağıda babama yazdığı mesajı gördüm. Merak edip baktığımda 2 tane fotoğraf birisinde babam bir kadını öpüyor birinde de sarılıyordu. Annem bunu babamın telefonundan bulup kendi telefonuyla fotoğrafını çekmiş, o sırada evde misafir olduğu için "bu kadın kim" yazıp göndermiş. Görünce şok oldum ve ağlamaya başladım. Zaten daha öncelerden de kadınlarla olan mesajlarını görüp anneme göstermiştim ama annem bir şey dememişti. Bugün bu olay olunca o sinirle anneme çıkıştım niye bi şey söylemiyorsun filan dedim bağırıp çağırdım. Annem de bizi etkilemesin diye bize söylemediğini aslında babamla kavga ettiklerini vs vs söyledi. Neyse ben babamın yanına gittim utanmıyor musun kızın yaşındaki insanlarla oynaşmaya dedim. Çok bağırdım bir sürü şey söyledim şuan hatırlamıyorum bile ne dediğimi. Sonra evden gitti, annem de ben de ağladık saatlerce. Sonra eşyalarımızı topladık memlekete gidiyoruz birkaç gün eve dönmeyi düşünmüyoruz zaten babam eve gelmez de biz yine de gidelim dedik. Sizden de fikir bekliyorum ne yapalım? Annem pek boşanmayı düşünmüyor
Lütfen sadece fikir belirtin yaptığımız şeylerdeki hataları vs değil çünkü şuan yeteri kadar üzgünüm.
*Güncelleme*
Biz eve geldik. Babam eve girip kıyafetlerini almış. Bi kağıda da Allah'a emanet olun yazıp para bırakmış. Geçen gün akşam da babam eve geldi kapıyı açmaya çalıştı annem de git evimden dedi. Sonraki gün anneme "Beni evden kovdun. Boşanma davası aç" yazdı
Sonra annemi aradı mesajımı okudun mu filan dedi. Annem de sen dava aç koşa koşa gelirim dedi. Şuanda avukat arıyoruz annem ve babam boşanacak. Destek olanlara teşekkür ederim ❤

*Güncelleme*
Biz eve geldik. Babam eve girip kıyafetlerini almış. Bi kağıda da Allah'a emanet olun yazıp para bırakmış. Geçen gün akşam da babam eve geldi kapıyı açmaya çalıştı annem de git evimden dedi. Sonraki gün anneme "Beni evden kovdun. Boşanma davası aç" yazdı

Son düzenleme: