- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.414
- 363
hergün korkutmak için nasıl bir sebebi var ki azmanınbabası annesinden ayrılmaz bence sadece korkutmak için dövüyordur..bu durumda rest falan çekse arkadaşın annesi,evi terk etse çocukları bırakıp işe yararmı acaba?
korkutup ezmek işte sözünden çıkmasın itaatkaar olsun diye..hergün korkutmak için nasıl bir sebebi var ki azmanın
aslında bu yapılabilir..adam döverken başka bir odadan telefonla polisi arasın konu sahibi kardeşimiz..korkunun ecele faydası yok..Eskişehir de bir adam karısını döverken komşular şikayet ediyor, polis adamı terörist gibi yaka paça götürüyorlar. adam şaşkın abuk sabuk bir halde yaka paça götürüldü... iyide oldu. en azından terörist muamelesi yapıldı. tam baban döverken sende polisi telefonla ara. yaka paça götürsünler onu...
oran orantı yöntemi kullanarak şu problemi çözsene ben sayısalcıyım çözemedim bir kadın kocası tarafından korkutulmak ve sindirilmek amacıyla kaç gün boyunca dövülmelidir?korkutup ezmek işte sözünden çıkmasın itaatkaar olsun diye..
işte insanın kocası odunsa böyle oluyor canım maalesef..hayvan haklarının bile korunduğu bir dönemdeyken,kadınların şu çektiklerine bakoran orantı yöntemi kullanarak şu problemi çözsene ben sayısalcıyım çözemedim bir kadın kocası tarafından korkutulmak ve sindirilmek amacıyla kaç gün boyunca dövülmelidir?
alabilir tabiiki canım mahkeme siz kimi isterseniz ona verir sizi..Boşanma gibi bir durum söz konusu olsa annem hep beni hem de kardeşimi yanına alabilir mi :/ kardeşim 12 yaşında ben 17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?