Bana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?Pardonda bu neden tuhaf geldi size ? Eşim ve ben bir aile kurduk. Onu bırakıp bir yere gitmek istemememin nesi tuhaf acaba ? Heleki bugüne kadar beni hiç incitmedi hep desteğim oldu. Onunla birlikte seyehate etmek beni daha mutlu edecek ve daha güçlü hissettirecekse neden onsuz hareket etmek isteyeyim ki ?
Doğrudur başındayız Allah hepimize o yolda hayırlı bir şekilde ilerlemeyi nasil etsin. Fakat benim derdim çok başka. Dertleşmek istedim sadece. Yani eşimi tek birakmamaktan kastım onunla bir şeyler yapınca bana daha iyi hissettirmesi eminim eşinden memnun herkes bunu ister. Teşekkür ederim yinede yorumunuz için.Henüz yolun çok başındasınız. Tek diyeceğim bu
Kizini vermisse eger boyle dusunmesi cok sacma.. olay damattan kotu bi davranis gormeside degil bence. Konu sahibi diyor ne oruc ne namaz olay daha cok bagnazlikyani bir kez bile gitmemis,
yoksa tabi ki suphe uyandiran bir davranis vs oldu ise herkes onlemini alacak, dedigin gibi neler neler oluyor da,
su durumda sirf erkek diye bu muameleye maruz kalmasi cok kotu bence.
Baldızına yürüyen taciz eden yok mu var ama bu düşünce ile hareket etmek çok iğrenç
Ya babanızın huyu buysa ya gitmeyeceksiniz ya da tek gideceksiniz.Pardonda bu neden tuhaf geldi size ? Eşim ve ben bir aile kurduk. Onu bırakıp bir yere gitmek istemememin nesi tuhaf acaba ? Heleki bugüne kadar beni hiç incitmedi hep desteğim oldu. Onunla birlikte seyehate etmek beni daha mutlu edecek ve daha güçlü hissettirecekse neden onsuz hareket etmek isteyeyim ki ?
Babanizin tavrı çok cirkin. Fakat yıllardır herkes her dediğine evet dediği için bunu hak görüyorMerhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Bakın anlamıyorsunuz tabiki gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. İkimizinde ayrı sosyal hayatları var. Mevzu şu bu benim eşimle ilk ailemi görmeye gidişim. Bir yere giderken onun yanımda oluşu bana iyi hissettiyor güçlü hissettiriyor. Bu yüzden onu bırakıp gitmek istemiyorum bunun nesi kötüBana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?
Neden bu kadar tuhaf yorumlar geldi ki aynı şeyi yazmaktan yoruldum. Arkadaş mutlu bir evliliğimiz var ve biz birlikte seyehat etmekten bir şeyler yapmaktan mutlu oluyoruz. İkimizinde isteği bu yönde. Burda kötü olan şey ne ?Ya babanızın huyu buysa ya gitmeyeceksiniz ya da tek gideceksiniz.
Gidip babanınızın kulagını çekemez ki kimse.
Eşinizi tek bırakabilirsiniz de aynı zamanda.
İlle bu durum için demiyorum.
Ama her yere beraber gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok.
Açlıktan ve ilgisizlikten ölmez
Nasıl yani ben şoklardayım şimdi,evde kız kardeş varsa damat giedmiyormu yani gözümü kayıyor yoksa daha açık söylemek istredimde uygun olmaz.Kiz kardesin varsa evet namahrem olurdayani annen annesi gibi baban babasi yerine gecer eger cok dinle ilgiliyse baban. Gitme bence..
Bana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?
Bir şey diyeyim mi eşimden memmunum ama her yere çanta diye yanımda götürmem.Doğrudur başındayız Allah hepimize o yolda hayırlı bir şekilde ilerlemeyi nasil etsin. Fakat benim derdim çok başka. Dertleşmek istedim sadece. Yani eşimi tek birakmamaktan kastım onunla bir şeyler yapınca bana daha iyi hissettirmesi eminim eşinden memnun herkes bunu ister. Teşekkür ederim yinede yorumunuz için.
35 yıllık evli olaraktan herşeyi eşle yapmak mecbur değildir deyip çekilirim birbbirinize göbek bağıyla bu kadar bağlanmayın sakın.Neden bu kadar tuhaf yorumlar geldi ki aynı şeyi yazmaktan yoruldum. Arkadaş mutlu bir evliliğimiz var ve biz birlikte seyehat etmekten bir şeyler yapmaktan mutlu oluyoruz. İkimizinde isteği bu yönde. Burda kötü olan şey ne ?
Doktorum aynen her yerede gelmesinler bir zahmet yani..Bir şey diyeyim mi eşimden memmunum ama her yere çanta diye yanımda götürmem.
Aileme çok tek gittgim oldu.
Hiç eşim de gelseydi keşke demedim.
İlk gidişiniz ise ya girmeyin ya da tek gidin.
Babanız bir müddet daha aynı kafada devam edecek belli ki.
Olay sadece bir defalık gitmesi değil ki.Bana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?
Nasıl yani ben şoklardayım şimdi,evde kız kardeş varsa damat giedmiyormu yani gözümü kayıyor yoksa daha açık söylemek istredimde uygun olmaz.
N eolur şaka yaptım de bana kuzum ne olur ..
Lütfen bağımsızlık tartışmasına girmeyelim. Elbette öyleyiz. Fakat dikkat etmediğiniz husus ailemin evine ilk gidişimiz ve ben onunda yanımda olmasını istiyorum.İnsanlar bazen annesine yalnız da gitmek ister br kafa dağıtır. Eşin de kendi annesine gider. Eşim beni de incitmedi ama annemle başbaşa kalmayaı seviyorum. Eşimle de gitmeyi seviyorum. İkisi de olur yaniz İncinmekle ne alakası var.
Yeni evli olduğunuz için bu histesiniz belki ama hayatınıza bu kadar keskin sınırlar koymayın. Siz bağımsız bir bireysiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?