Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Bana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?

Henüz yolun çok başındasınız. Tek diyeceğim bu
Doğrudur başındayız Allah hepimize o yolda hayırlı bir şekilde ilerlemeyi nasil etsin. Fakat benim derdim çok başka. Dertleşmek istedim sadece. Yani eşimi tek birakmamaktan kastım onunla bir şeyler yapınca bana daha iyi hissettirmesi eminim eşinden memnun herkes bunu ister. Teşekkür ederim yinede yorumunuz için.

yani bir kez bile gitmemis,
yoksa tabi ki suphe uyandiran bir davranis vs oldu ise herkes onlemini alacak, dedigin gibi neler neler oluyor da,
su durumda sirf erkek diye bu muameleye maruz kalmasi cok kotu bence.
Kizini vermisse eger boyle dusunmesi cok sacma.. olay damattan kotu bi davranis gormeside degil bence. Konu sahibi diyor ne oruc ne namaz olay daha cok bagnazlik

Ya babanızın huyu buysa ya gitmeyeceksiniz ya da tek gideceksiniz.
Gidip babanınızın kulagını çekemez ki kimse.
Eşinizi tek bırakabilirsiniz de aynı zamanda.
İlle bu durum için demiyorum.
Ama her yere beraber gitmek gibi bir zorunluluğunuz yok.
Açlıktan ve ilgisizlikten ölmez

Babanizin tavrı çok cirkin. Fakat yıllardır herkes her dediğine evet dediği için bunu hak görüyor

Bana da tuhaf geldi. Asla bırakmam, eşim de beni bırakmaz niye ki? Yani hiç mi yalnız bir yere gidemiyorsunuz?
Bakın anlamıyorsunuz tabiki gidiyoruz ikimizde çalışıyoruz. İkimizinde ayrı sosyal hayatları var. Mevzu şu bu benim eşimle ilk ailemi görmeye gidişim. Bir yere giderken onun yanımda oluşu bana iyi hissettiyor güçlü hissettiriyor. Bu yüzden onu bırakıp gitmek istemiyorum bunun nesi kötü

Neden bu kadar tuhaf yorumlar geldi ki aynı şeyi yazmaktan yoruldum. Arkadaş mutlu bir evliliğimiz var ve biz birlikte seyehat etmekten bir şeyler yapmaktan mutlu oluyoruz. İkimizinde isteği bu yönde. Burda kötü olan şey ne ?

Kiz kardesin varsa evet namahrem olurda yani annen annesi gibi baban babasi yerine gecer eger cok dinle ilgiliyse baban. Gitme bence..
Nasıl yani ben şoklardayım şimdi,evde kız kardeş varsa damat giedmiyormu yani gözümü kayıyor yoksa daha açık söylemek istredimde uygun olmaz.
N eolur şaka yaptım de bana kuzum ne olur ..

Ya doğru ama yeni evliler şimdi tabi ki eşinin elini de tutup ailesini ziyaret etmek istiyor kız niye biraksin kocasini :)))
Hani bir sure sonra zaten yalniz geldiği de olurdu diye dusunuyorum ben ama o firsati vermiyorlar ki.

Babanızın saçma yorumunu eşinize söylemeyin sakın. Siz unutursunuz onun içinde kalır, istemediğiniz bir gerginlik olur ömür boyu.
Normalde eşim olmadan da başka bir şehirde yaşayan ailemin yanına giderim.
Ama böyle bir sözden sonra tek olarak gitmezdim kesinlikle.
Annenize "ben evliyim eşimde artık sizin oğlunuz sayılır. Belki bir kaç seneye çocuklarım olacak, ailece evinize ömür boyu gelemeyeceğiz demek ki babamın mantığıyla. İstemiyorsa gelmeyiz madem" der planı iptal ederdim.
Belki annenize kıyamıyorsunuz ama babamın bu kadar saçma görüşüne katılıp bana bunu söylemesi, anneme de kırgınlık sebebim olur.

Bir şey diyeyim mi eşimden memmunum ama her yere çanta diye yanımda götürmem.
Aileme çok tek gittgim oldu.
Hiç eşim de gelseydi keşke demedim.
İlk gidişiniz ise ya gitmeyin, ya da tek gidin.
Babanız bir müddet daha aynı kafada devam edecek belli ki.

35 yıllık evli olaraktan herşeyi eşle yapmak mecbur değildir deyip çekilirim birbbirinize göbek bağıyla bu kadar bağlanmayın sakın.

Doktorum aynen her yerede gelmesinler bir zahmet yani..

Olay sadece bir defalık gitmesi değil ki.
Babası bu düşünceyle devam ederse bu kız ömür boyu eşini ailesinin evine götüremeyecek.
Böyle bir durumda tepkimi göstermek adına bende gitmezdim sanırım.

Nasıl yani ben şoklardayım şimdi,evde kız kardeş varsa damat giedmiyormu yani gözümü kayıyor yoksa daha açık söylemek istredimde uygun olmaz.
N eolur şaka yaptım de bana kuzum ne olur ..
yok neden gidemesin ama nikah duser yani dinen onu demek istedim. Mesela kv ye dusmez nikah..ya da kp e hani anne baba diyoruz ya.. bu din acisindan bakrsan ama konu sahibinin babasi tuhaf bi kafa yapisinda.. derdi din min degil

Lütfen bağımsızlık tartışmasına girmeyelim. Elbette öyleyiz. Fakat dikkat etmediğiniz husus ailemin evine ilk gidişimiz ve ben onunda yanımda olmasını istiyorum.

Birbiriniz olmadan başka eve misafirliğe gitmemeniz bağlılık değil yalnız. Ördek ailesi gibi her yere birlikte mi gitmeyi düşünüyorsunuz ciddi ciddi? Babanızın tavrı asla doğru değil hatta saçma ama sizin bu birbirimizden ayrılmamayız tavrınız da aynı şekilde doğru değil. Ben olsam yerinizde eşimi kabul etmiyorsanız gelmem derim aileme, eşiniz bunu bilmesin ama. Herkes dini işine geldiği gibi kullanıyor gına geldi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…