Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

yok neden gidemesin ama nikah duser yani dinen onu demek istedim. Mesela kv ye dusmez nikah..ya da kp e hani anne baba diyoruz ya.. bu din acisindan bakrsan ama konu sahibinin babasi tuhaf bi kafa yapisinda.. derdi din min degil
O kadarde değil yanş bana göre öylede,o zaman ne olacak damat bahçedemi yatıp uyuyacak yada otele filanmı gidecek.
Dediğin gibi yaşarsak hayatmı bu yahu kocalar ne edecek yoksa.
O zaman kadında kocanın erkek kardeşi varsa gitmeyecekmi gözmü şey oluyor.

Annem ve babam eşim için,bizim üçüncü oğlumuz diyorlar ve kendi çocuklarından ayird etmiyorlar.O yüzden bu yazdıklarınız çok tuhaf geldi bana,babanızın bir an önce bu kafa yapısını terk etmesi gerekiyor ama biraz zor gibi görünüyor.

Lütfen bağımsızlık tartışmasına girmeyelim. Elbette öyleyiz. Fakat dikkat etmediğiniz husus ailemin evine ilk gidişimiz ve ben onunda yanımda olmasını istiyorum.

Babanız saçmalıyor ama eşinizin ailenin bir üyesi olmasını kabullenememiş gözüküyor.
Sizinle tartışmıyorum tartışmam. Yaşınız benden çok küçük abla tavsiyesi olarak alsanız yeter.
Babanıza biraz zaman vern. Bu defa yalnız gidin derim. Ya da hiç gitmeyeceksiniz. Yapacak bir şey görnmüyor şu an.

Babanız degisik bir tıp.Ama sizi anlamakla birlikte bu ısrar garip .Yani babanız ikna olmayacak ve ardinizdan annenize zulüm edecekse ya eşiniz olmadan gidin yada gitmeyin.Babam bir garip deyin eşinize durumu anlatın eminim o sizden daha sağlıklı bir karar verir

Ayni hesaba geliyor evet mantiken ama zaten erkek tarafi boyle seyleri laf etmez. Yaw adamin akli
Kotu.. dedigin gibi eger bi kotu hareket gorse filan suphe duysa bunu diyebilir ama oyle birsey yok.. kaldi ki damat gozu disarda olsa kp gorse kizini verdigi icin pisman olmasi gerekir.

Ben olsam babamin evide olsa gitmezdm.. kocami istemeyen benide istemesin. Cok kocaci oldugumdan degilde bu sekilde cirkin oluyor. Ha buarada illa kocamla gidecem her yere diye dusuncem yoktur

Ördek ailesi gibi yakıştırmanızı kaba buldum. Bakin yukaridada sizin gibi sacma yorumlar gördüm tekrar açıklama yapıyorum. İkimizde çalışan kendine ait sosyal hayatları olan insanlariz. Ben asla birbirimiz olmadan bir gere gideriz diye bir şey söylemedim. Beni seven mutlu eden bir eşim var ve onunla seyehat etmek bana huzur veriyor. Hele ki bu evlendikten sonra baba evine ilk ziyaretimse birlikte yapmak istedim yanımda olsun istedim. Birde bu yönden bakin duruma rica ederim.

Ya doğru ama yeni evliler şimdi tabi ki eşinin elini de tutup ailesini ziyaret etmek istiyor kız niye biraksin kocasini :)))
Hani bir sure sonra zaten yalniz geldiği de olurdu diye dusunuyorum ben ama o firsati vermiyorlar ki.
O kadar haklısınız ki çok teşekkür ederim

Eder bence burada neler okuduk öyle,baba damatla ne kadar vakit geçirdi ki bunu bilsin yada anlayıp sezebilsinoda yok ki daha.
Bende olsam ne ypaedım blmiyorum gitmesem ailem gitsem kocam kocam inatlaşır hayatta gitmez yada gelmelerine tepki veriridi herhalde.
Yaşlı kocamıda gömdüm bu arada

Şöyle bir olaya şahit olmuştuk yıllar önce, komşumuzun kızı evlenmişti. evde bekar kardeşide vardı kızın,bunlar evlendikten bir süre sonra aileyi ziyarete geliyor,ve bir baktık yeni damat gece vakti dışarda bekliyor. merak etmiştik bu adam bu saatte kış günü niye dışarıda diye, kızın ailesi adamı içeri almamış, evde bekar kız var uygun olmaz, senin gelmen, bizde kalman bizde adet böyle demişler adama, adam evine geri dönmüş, kadın gece orada kalmıştı. çok şaşırmıştık.

Babaniz kafayi yemis. Mesele sadece kiz kardesiniz degil bence o evde onun yaninda birlikte uyuyacaksiniz falan ya onu istemiyor olabilir. Ben olsam gitmezdim evlerine. Ne yani omur boyu boyle mi olacak? Ayrica siz burdaki yorumlara bakmayin evlendikten sonra esinizle birlikte ailenize gitmek istemeniz cok dogal. Zaten cok yenisiniz zamanla her yere birlikte gidilmeyecegini anlarsiniz:)

Doktorum aynen her yerede gelmesinler bir zahmet yani..
Konu sahibi zaten dile getirmiş, bağımsız planlarda yapabilecek kafa yapısındayız diye.
Ama biz söz cımbızlanır gibi seçilip, gereksiz eleştiriler yapılmış konu sahibine.
Yeni evli birinin eşini de koluna takıp ailesinin evine gitmek istemesi kadar doğal ne olabilir ki?
Ha konu sahibi birlikte gitmek istese ama eşi haklı sebeplerden plana uymasa, adamı çanta gibi taşımak zorunda değilsin yalnız git denir.
Ama babasının saçma ve art niyetli görüşü yüzünden bu kız ömür boyu eşiyle aile ziyareti yapamayacak mı?
Yada doğum yapsa damat namahrem diye annesi kızına destek için gelemeyecek mi?
Bizimle dertleşmek istediği konuda bu zaten.
Direkt bu konu ele alınmalı bence.

Babanız herhalde oraya gittiniz zaman ayrı odada kalacağınız için aklına acayip düşünceler geliyor bu kesin zaten.
Şimdi gece yattınız acaba ne yapıyorlar öpüp kokluyormu elliyormu gibi düşüncelere sahip olacak.
Buda dini değerlere kendnce yasak diye kendini yiyecek,sonrada eşinize düşmanca yaklaşabilir.
Her gitmek istediğinizde aynı düşünceler içindemi olacak acaba babanızda.

O sizin görüşünüz tabi ama ben yakıştırma değil benzetme yaptım. Birbirmiz olmadan bir yere gideriz demediniz zaten tam aksini söylediniz Sizden alıntılıyorum ‘Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz.’ ‘Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde.’Yazdıklarınızda baba evine yapılan ilk ziyaret vurgusu yok genelleme var. Özellikle başka bir ev kısmında. Hadi benzetmemi değiştireyim beğenmediniz madem bu yazdıklarınızda yapışık ikiz gibi her yere birlikte gitmek isteyen bir çift olduğunuz sonucu çıkıyor. Saçma gelen bu zaten

O kadar haklısınız ki dert yandığım şeye bak bir de bana yazdıkları şeye diyerekten okuyorum bazı yorumları

Nasıl istenmesin kendi ailesine eşiyle gitmeyi uygun olanda genelde budur zaten,işi vardır gelemez kadın gitsin aile yanına.
Adamdaki düşünce ömür boyu ise sıkıntı asla düzelmez,bu evlilikte hep sıkıntı yaratır.

Valla neye gocunuyorsunuzda bu saçma yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama iki insanın bir birini sevmesi ve birlikte hareket etmek istemesi neden dert oluyor bazılarına anlamış değilim Geçelim bunları konumuz çok farklı ve dertleşmek istediğim mevzu çok farklı dikkatinizi çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…