- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Annenizle konuştunuzmu bunu ne diyor.Valla neye gocunuyorsunuzda bu saçma yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama iki insanın bir birini sevmesi ve birlikte hareket etmek istemesi neden dert oluyor bazılarına anlamış değilimGeçelim bunları konumuz çok farklı ve dertleşmek istediğim mevzu çok farklı dikkatinizi çekerim.
Ya arkadaş yeter ya konu çok farklı çooook. Ben benim bu huyumu eleştirin diye yazmadim. Derdimi yazdim birlikte konuşup rahatlayalim diye. Neden insani daha çok geriyorsunuz35 yıllık evli olaraktan herşeyi eşle yapmak mecbur değildir deyip çekilirim birbbirinize göbek bağıyla bu kadar bağlanmayın sakın.
Eder bence burada neler okuduk öyle,baba damatla ne kadar vakit geçirdi ki bunu bilsin yada anlayıp sezebilsinoda yok ki daha.
Bende olsam ne ypaedım blmiyorum gitmesem ailem gitsem kocam kocam inatlaşır hayatta gitmez yada gelmelerine tepki veriridi herhalde.
Yaşlı kocamıda gömdüm bu arada
Valla neye gocunuyorsunuzda bu saçma yorumları yapıyorsunuz bilmiyorum ama iki insanın bir birini sevmesi ve birlikte hareket etmek istemesi neden dert oluyor bazılarına anlamış değilimGeçelim bunları konumuz çok farklı ve dertleşmek istediğim mevzu çok farklı dikkatinizi çekerim.
Aile kurdunuz ama hâlâ ayrı bireylersiniz.Pardonda bu neden tuhaf geldi size ? Eşim ve ben bir aile kurduk. Onu bırakıp bir yere gitmek istemememin nesi tuhaf acaba ? Heleki bugüne kadar beni hiç incitmedi hep desteğim oldu. Onunla birlikte seyehate etmek beni daha mutlu edecek ve daha güçlü hissettirecekse neden onsuz hareket etmek isteyeyim ki ?
Daha önce de yazdım, babanızın bu saçma görüşünü sorgulayıp yanlışını fark etmesi için tepkinizi koyacaksınız ortaya.O kadar haklısınız ki dert yandığım şeye bak bir de bana yazdıkları şeye diyerekten okuyorum bazı yorumları
Daha fazla yorum yapmayın rica ederim. Benim derdim bana yetiyor. Keşke tek sorun eşim olmadan bir yere gidememem olsaydı ki öyle bir durum zaten yok. Neyse teşekkürler yinede yorumunuz için.Dert mi oluyor? Siz iyi misiniz? Siz kimsiniz ben sizi ne tanırım eşinizle sevginizi ne bilirim de dert olsunİki yetişkin insanın birbirimiz olmadan hiç bir eve misafirliğe gitmem demesini anca komik bulurum neden gocunayım? Ben babanızla ilgili de yorum yazmıştım, okumadınız galiba. Siz cımbızlayıp tek bir yeri cevapladınız ben de buna dikkatinizi çekerim
Siz bunu eleştiri olarak almayın sakın,siz demedinizmi birbirimiz olmadan misafirliğe gitmeyiz diye.Ya arkadaş yeter ya konu çok farklı çooook. Ben benim bu huyumu eleştirin diye yazmadim. Derdimi yazdim birlikte konuşup rahatlayalim diye. Neden insani daha çok geriyorsunuz
Benxede eşine söyleyemedi zaten sıkıntılı bir durum nasıl tepki vereceğinide bilemiyor zor bir açıklama olacak.olsun eniste okumuyo zaten kocasinin haberi yoktur bu durumdan muhtemelen
Hadi ya ben tek kalamaz sanıyordum. Ne boş yorumlar ya. İlla bulursunuz eleştirecek bişey. Zaten derdim başımdan aşkın asıl yakındığım mevzu hakkında yorum yapacaksaniz buyrun aksine eleştirmek icin yroum yapmayın lütfen.Aile kurdunuz ama hâlâ ayrı bireylersiniz.
Madem kök ailenizde böyle bir tavır var, bir süreliğine sorun çözülünceye kadar tek gitmek de bir seçenek.
Normal koşullarda beraber gitme isteğiniz anlaşılabilir ama babanız istemiyormuş. Siz de kardeşlerinizi ve annenizi görmek istiyorsunuz. Bu durumda tek gitmekten başka seçenek kalmıyor.
Evlendiniz diye herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Birkaç gün eşiniz tek kalabilir.
Evladını ne kadar zor durumda bırakıyor.Nasıl istenmesin kendi ailesine eşiyle gitmeyi uygun olanda genelde budur zaten,işi vardır gelemez kadın gitsin aile yanına.
Adamdaki düşünce ömür boyu ise sıkıntı asla düzelmez,bu evlilikte hep sıkıntı yaratır.
Yok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.acaba şöyle birşey olabilir mi?
evde kardeşinizle ilgili bir sorun vardır özel
eşinizin bilmesini istemiyorlardır o gelirse öğrenecek
size şimdiden söylerlerse ,sizde eşinize olayı anlatıp sen gelme kal diyeceksin o vesileyle yine öğrenecek
bunun önüne geçmek için bambaşka bir sebeple gelmesin diyerek engel olmaya çalışıyor olabilir mi babanız
? babanızın talebini bir mantık içine oturtmaya çalışırken senaryo yazdım ama aklıma bu geldi
siz evlenirken nişan zamanı isteme zamanı da kardeşiniz vardı o zamanda geldiler sorun olmadı şimdi ne değişti ?Yok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.
Boş konuşma ve daha fazla yorum yapma. Mevzu bu değil. Eleştiri yapmayınca karnınız ağrır biliyorum ama gerçekten konu ve sıkıntı bu değil. O yüzden ya ortadaki sıkıntıyla ilgili faydalı konus ya da sus. Kaos bekçileri sizi.eşinizi neden yalnız bırakamıyorsunuz onu kimse ham yapmaz korkmayın ?
sürekli dip dibe uzun vadede sıkıntı yaşatır arada o kendi ailesine siz kendi ailenize ayrı da gidebilin ne var canım bunda göbek bağınızın bir olduğu annenizden bile ayrı yaşayabiliyorsunuz eş birkaç gün bekleyebilir
Kesnlikle katılıyorum,kızı zor durumda kaldı şimdi,eşine bunu nasıl açıklaycak babam seni istemiyor demek insanı üzer ve kahreder.Evladını ne kadar zor durumda bırakıyor.
Benim kız kardeşlerim evimde bile gelip kalırlardı, eşimle tatile gittiğimizde yanımızda gelmişlikleri bile var.
Çok çirkin ve mide bulandırıcı bir düşünce tarzı, adam resmen damadına sapık muamelesi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?