Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Annenizle konuştunuzmu bunu ne diyor.

35 yıllık evli olaraktan herşeyi eşle yapmak mecbur değildir deyip çekilirim birbbirinize göbek bağıyla bu kadar bağlanmayın sakın.
Ya arkadaş yeter ya konu çok farklı çooook. Ben benim bu huyumu eleştirin diye yazmadim. Derdimi yazdim birlikte konuşup rahatlayalim diye. Neden insani daha çok geriyorsunuz

olsun eniste okumuyo zaten kocasinin haberi yoktur bu durumdan muhtemelen

Dert mi oluyor? Siz iyi misiniz? Siz kimsiniz ben sizi ne tanırım eşinizle sevginizi ne bilirim de dert olsun İki yetişkin insanın birbirimiz olmadan hiç bir eve misafirliğe gitmeyiz demesini anca komik bulurum neden gocunayım? Ben babanızla ilgili de yorum yazmıştım, okumadınız galiba. Siz cımbızlayıp tek bir yeri cevapladınız ben de buna dikkatinizi çekerim

Aile kurdunuz ama hâlâ ayrı bireylersiniz.
Madem kök ailenizde böyle bir tavır var, bir süreliğine sorun çözülünceye kadar tek gitmek de bir seçenek.

Normal koşullarda beraber gitme isteğiniz anlaşılabilir ama babanız istemiyormuş. Siz de kardeşlerinizi ve annenizi görmek istiyorsunuz. Bu durumda tek gitmekten başka seçenek kalmıyor.

Evlendiniz diye herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. Birkaç gün eşiniz tek kalabilir.

O kadar haklısınız ki dert yandığım şeye bak bir de bana yazdıkları şeye diyerekten okuyorum bazı yorumları
Daha önce de yazdım, babanızın bu saçma görüşünü sorgulayıp yanlışını fark etmesi için tepkinizi koyacaksınız ortaya.
Annenize söyleyin gelmeme sebebinizi, o iletir zaten babanıza.
Damadını yürüyen libido gibi gören zihniyeti çok çirkin.
Kişi kendinden bilir işi diyeceğim kusuruma bakmazsanız.

Daha fazla yorum yapmayın rica ederim. Benim derdim bana yetiyor. Keşke tek sorun eşim olmadan bir yere gidememem olsaydı ki öyle bir durum zaten yok. Neyse teşekkürler yinede yorumunuz için.

Ya arkadaş yeter ya konu çok farklı çooook. Ben benim bu huyumu eleştirin diye yazmadim. Derdimi yazdim birlikte konuşup rahatlayalim diye. Neden insani daha çok geriyorsunuz
Siz bunu eleştiri olarak almayın sakın,siz demedinizmi birbirimiz olmadan misafirliğe gitmeyiz diye.
Bendediyorum ki bu düşünceden sıyrılın eşlerin tek başlarınada bişiler yapması lazım .
Umarım anlatabilmişimdir..

acaba şöyle birşey olabilir mi?

evde kardeşinizle ilgili bir sorun vardır özel
eşinizin bilmesini istemiyorlardır o gelirse öğrenecek
size şimdiden söylerlerse ,sizde eşinize olayı anlatıp sen gelme kal diyeceksin o vesileyle yine öğrenecek
bunun önüne geçmek için bambaşka bir sebeple gelmesin diyerek engel olmaya çalışıyor olabilir mi babanız
? babanızın talebini bir mantık içine oturtmaya çalışırken senaryo yazdım ama aklıma bu geldi

Hadi ya ben tek kalamaz sanıyordum. Ne boş yorumlar ya. İlla bulursunuz eleştirecek bişey. Zaten derdim başımdan aşkın asıl yakındığım mevzu hakkında yorum yapacaksaniz buyrun aksine eleştirmek icin yroum yapmayın lütfen.

eşinizi neden yalnız bırakamıyorsunuz onu kimse ham yapmaz korkmayın ?
sürekli dip dibe uzun vadede sıkıntı yaşatır arada o kendi ailesine siz kendi ailenize ayrı da gidebilin ne var canım bunda göbek bağınızın bir olduğu annenizden bile ayrı yaşayabiliyorsunuz eş birkaç gün bekleyebilir

Evladını ne kadar zor durumda bırakıyor.
Benim kız kardeşlerim evimde bile gelip kalırlardı, eşimle tatile gittiğimizde yanımızda gelmişlikleri bile var.
Çok çirkin ve mide bulandırıcı bir düşünce tarzı, adam resmen damadına sapık muamelesi yapıyor.

Yok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.

Evlendikten sonra eşinizle ailenizi ziyaret etmenizi anlıyorum,bu güzel birşey."Tek başına gidebilirsin, göbekten bağlı değilsin diyenleri" anlamıyorum.Bu kız evlilik boyunca eşiyle hiç baba evine gidemeyecek mi ? Babanızın zihniyeti çok çirkin kusura bakmayın, Eşiniz görür görmez annenizin,kardeslerinizin üstüne atlayacak sanki . Öyle biriyse niye evlendirdi.

siz evlenirken nişan zamanı isteme zamanı da kardeşiniz vardı o zamanda geldiler sorun olmadı şimdi ne değişti ?
eşiniz o zamanda erkekti sonuçta

Boş konuşma ve daha fazla yorum yapma. Mevzu bu değil. Eleştiri yapmayınca karnınız ağrır biliyorum ama gerçekten konu ve sıkıntı bu değil. O yüzden ya ortadaki sıkıntıyla ilgili faydalı konus ya da sus. Kaos bekçileri sizi.

Kesnlikle katılıyorum,kızı zor durumda kaldı şimdi,eşine bunu nasıl açıklaycak babam seni istemiyor demek insanı üzer ve kahreder.
Duyduğu andada bende kimseyi istemiyorum deme lüksüne sahip olacak bu durumda.

Ne alakası var namahremlikle.
Babanız kocanızla aynı evde birlikte kalacaksınız diye istemiyor kendince dini bahane uyduruyor.
Yalan yanlış şekilde...
Dinde yeri yok böyle bir şeyin.
Hassasiyeti olan kendi üslubuna, davranışını düzenler. (tesettür, temas vs...)
Gelip kalmasında ne sakınca olacak delirmemek elde değil.
Böyle saçma sapan insanların tavırları yüzünden dini yanlış anlıyor insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…