Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Canım ben katılmıyorum bu olaya zaten. Koca benden izin almalı.

Dine göre diyorum.
Niye izin alınsın ben özgrsem kocamda özgür niye sıkalım ki birbirimizi demi.
İzin işi beni geriyor bana göre değilde ondan:))
Ben anlamam o kısımdanda direk atladım buna konu izin olunca farklı algılıyorum bunu

Ama kadına kocansız nasıl bir yere gitmezsin neviinden onlarca saldırı cümlesi var burada
sanırım yanlış anlaşılma var
konu sahibi bu zamana kadar hiçbir yere asla ayrı gitmedik gitmeyiz ben onu yalnız bırakamam dedi,
o yüzden de'' daha yolun çok başındasın neden yalnız bırakamıyorsun arada bir yalnız planlarda yapmalısınız'' dediler...

yeni evli olduğum için ve ilk olduğu için babama eşimle gitmek istiyorum demedi
kurduğu cümle o olduğu için o yönde yorumlar geldi...

''eğer babana illa gideceksen yalnız da gidebilirsin'' anlamında da söyleyenler oldu
''böyle babaya hiç gitmesen daha iyi ama başka planlarda ayrı da takılabilirsiniz'' anlamında diyende oldu ...

ben önce acaba kocası mı bir yere göndermiyor baskı yapıyor diye düşündüm ,öyle sanıp kocansız neden bi yere gidemiyorsun diyen olabilir bu saldırı değil sadece soru

Ohff valla bana gore abartiyorsunuz..ne var bu sozde.. ne emmeye ne gommeye sanki ben uydurmusum bu lafi.. hic bir seye acik degil anlaminda bir soz bu. Basta ilimli yorum yaptim bende ama konu sahibinin agresifligi uzerine ve cirkin yorumlarindan dolayi agresif dedim. Evet agresif

Size sonuna kadr katiliyorum. Yaklaşık 3 yildir evliyim. Ailelerden ayri sehirde yasiyoruz. Esimden 1 gun bile ayri kalmadim, allah da mecbur birakmasin. Bu evine, eşine, evliliğine cok da bagli olmyn kadınların kendilerini en normal gorup bizim gibilere ucube muamelesi yapmasina da ayar oluyorum. Imkanim varken neden esimden gunelrce ayri kalayim. Sabahtan aksama eve gelene kadar ozluyorum ben. Cok tuhaflar gercekten.
Kiz kardesin varsa evet namahrem olurda yani annen annesi gibi baban babasi yerine gecer eger cok dinle ilgiliyse baban. Gitme bence..
Kiz kardes de namhrem de noluyor sanki, yicek mi adam. Benim ailem de dindr insanlar. Kiz kardeslerimle kankasi gibi takilir eşim. Babam da teyzelerimle oyle, cok yakindir. Namahrem ama ev ahalisinden sayilir dinimizce, sokaktan gecen bir adam hukmunde degil enişte. Bir sakıncası yok

Ama baska cozumu yok..ya kocayla gitmeyecek ya da kavga cikacak. Hala yokusa suruyosa ne desin burdakiler. Birde ne var ordek gibi dedilerse bece gayet komik..

Kimseye bi zararımız yok yasımız genc ne alaka?
Genc olunca zararsız mı olunuyor? Zaten babanız da zarardan değil de annen-kocan uygun olmaz aynı evde diye istememiş...anneni hep boyle kıskanır mı baban?

Bosuna kendini kasma bacim adamin dinle donla zaten isi yokmus.

Bence siz eksik okumuşsunuz konuyu, ayrıca 7 aylık evli indan neden kocasından ayrı zaman geçirmesi gerektiğini düşünsün ya da düşünmek zorunda olsun ki, biz 2 yıl 24 saat beraberdik çünkü iş yerimiz de aynıydı, doğal olarak arkadaş ortamımız da aynıydı hiç ayrı zaman geçirme ihtiyacı hissetmedik. İhtiyaç duymayanın gözüne sokup dalga geçmek gerekmiyor. Herkesin hayatı kendine, ayrıca konu da o değildi, o sadece ayrıntıydı.

Yine söylüyorum. Cımbızla cümle çekip konuyu manipüle etmek bazılarının en sevdiği şey burada, ya da ana fikir- problemdeki verilen ve istenen kavramlarıyla ciddi sorunları var

Bravo hanimlar ya yine asil konuya yorum yapip yardimci olacak yerde konudan laf cimbizlayip bir konu sahibini daha banlattiniz. Valla tebrikler hic sasmiyor bu duzen.
konu sahibi uslubu sebebiyle banlandı

Babasinin ruh hastasi gibi davranislari dururken Esimden ayri bi yere gitmem dedi diye kizi topa tutmuslar. Korkuncsunuz valla. Ailesine gidip haftalarca kalanlar, ailesine kocasindan daha bagli olanlar, kocadan ayri kalsam da kafa dinlesem die firsat kollayanlar, kocasiyla en iyi arkadas olamayanlar anlamamis olabilir. Ama kari koca olarak her seyi birlikte yapmayi isteyecek kadar birbirini cooook sevmek mumkun ve dunyanin en guzel şeyi. Ne kadar sacma akil dışı mesajlar var ya. Kedi ulaşamadığı ciger meselesi olmus

konu sahibi uslubu sebebiyle banlandı

Evet doğru ama kiz ilk yorumlardan itibaren cevap verdi lutfen bu konuya yorum yapin ben zaten her yere beraber gidelim demiyorum seklinde sonradan aciklama yapti. Olayin ozunden uzaklasilmaya devam edildi. Demek ki kendisinin de uslup sorunu var yonetemedi durumu. Ama gerek yok yani bence babanin olayi tam bir sacmalikken niye tek gitmiyorsun demeye.

kız arkadaşlarınızla buluşurken kadın kadına misafirliğe giderken kocanızı da yanınızda götürür müsünüz?
tüm misafirliklere eşiyle gitmiş
asla yalnız bırakamam diyor

ayrıca konu bu değil konu bu değil denip duruyorsunuzda yooo konu tam olarak bu eşle gitmek veya gitmemek tüm mesela bu zaten

babası eşini istemiyor
bir misafirliğe bile eşinden ayrı gitmeyen kadın babasının cümlesini duyduğu an birdaha hiç gitmeyi düşünmez babamın sözünden dolayı o eve asla adım atmayacağım der annesine konu kapanır . konu tam olarak eşle gitmek zaten konu bu ,
ama konu sahibi çooookk üzüldüğü için yalnız da gidebilirsiniz diyenler oldu onun üzerine asla ama asla yalnız hiç bi yere gitmem dedi , neden gitmiyorsun diye sormak hakaret veya saldırı değil sadece soru

Yanlış biliyorsun tatlım önemli olan (!) tdk nin ne dediği, halk arasında nasıl anlaşıldığının, yaygın anlamının ne önemi var. Tükçe lastik gibi de değil zaten çektiğin yere gitmiyor, cümle alem tdknin dediğini baz alarak konuşuyor. Sen fesatsın.
Zemheri ilk mesajıbda bunu yazdı bizler neden tek başına gitmiyosun dediğimiz için ipler koptu zaten.
Siz sonrasında gayet güzel yorumlar yapmışsınız zaten kaldı ki "ne o ne ben" demiş. Bütün yorumları okudum. Kimseye bireysel cümle kurmuyorum, mesajlara baştan bakarsanız manipülatör ve hayır benim dediğim diyen tipleri siz de çok rahat seçersiniz.

Hmm bencede biz mutsuzuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…