Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Babanızı arayıp bu tavrından rahatsızlık duyduğunuzu konuşabilirsiniz..ama babanız "ev benim keyif benim ..kocansız gelmiyorsan sen de gelme !"derse ömrünüzün veya babanızın ömrünün sonuna kadar da görüşmemeyi göze alıyor musunuz? Alamıyorsanız zaten insanların dediğine gelecek eşiniz olmadan gitmek zorunda kalacaksınız

Boş yorumlar, saçma yorumlar, ille eleştirecek bir şey bulursunuz... Bir genelge yayınlayın da bilelim nasıl yorum yapacağımızı. Afedersiniz ama herkes sizin cümlelerinize istinaden cevap veriyor. Millete çemkirmeyin burada. Size çok normal gelen şey başkasına tuhaf gelemez mi? Önce dediniz ki asla yalnız gitmem, eşim de gitmez ve beni de yalnız göndermez. Bir kaç kişi niye diye sorunca da yok öyle değil aslında gideriz yapışık değiliz... Yeni evli çift ilk aile ziyaretine tabi beraber gitmeli. Ama siz kalkıp başkasının evine bile tek gitmeyiz, her yere beraber gideriz, her şeyi beraber yaparız deyince biz de merak ettik.

Babanıza gelince, ben eşinizin yerinde olsam "madem ben gelince namus endişeniz oluyor peki gelmem ama eğer bir kızım olursa ne ben gönderirim ne de siz gelip görebilirsiniz, namussa bendeki de namus" derdim. Babam eğer mantıksız ve saçma bir şey yapıyorsa eşimden taviz vermem. Babamla eşimin arasını düzelteyim diye arada kalmayın boşuna. Babanız gibi düşüncesi olan biri hiç olmadı sağımda solumda, umarım olmaz da iki kız çocuğum var çünkü.

şu yorumun alnı olsa da öpsek

konu sahibi daha 23 yaşındasınız çok gençsiniz ve bazı şeyleri yanlış düşünüyorsunuz alınganlık yapıyorsunuz
burada birçok kişi tecrübesiyle yorum yazıyor
kimse size sizin gibi cevap vermedi bende dahil farkında mısınız ?
olgun ve yapıcı yaklaşıyoruz size
bu şekilde devam ederseniz her konu açtığınızda uslubunuzdan ötürü önyargılı yaklaşacağımız biri olarak nam salacaksınız

Tek gidebilirsiniz o konuda kendinizi sıkmayın, babanız çok cahil bir adammış bence fazla içli dişli olmayın ailenizle...

Kötü olan babanın kusura bakma ama cehaleti ve bir öğretmen olarak senin bunu doğru bir şeymiş gibi benimsemiş olman ya da babana bunun yanlış olduğunu söyleyememiş olman.

şu yorumun alnı olsa da öpsek
Tutturmuş esas konuya yorum yazın diye. Madem konu bu değil niye" biz kocamla asla ayrı bir yere gitmedik gitmeyiz, ne ben onu bırakırım ne o beni" cümleleri sıkıştırılmış? Ben evlendikten sonra ilk kez ailemin evine eşimle birlikte gitmek istiyorum babam kabul etmiyor yazsaydı kimse bu kadar eşelemezdi. Beğendiği yorumlara teşekkürler yağdırıyor, beğenmediği yorumlar da saçma ve boş oluyor. "Saçmalamayı kesin de esas konuya gelin"miş.

Sanki kocasiyla dogmus gobegi kesilmis ayrilamiyor.. yani nasil bir coZum bulsun burdaki avratlar anlamadim zaten. Ya babani kircaksin kavga edeceksin ya esini birakcan tek gideceksin.. herifi 60 indan sonra degistiremeyecgine gore

Hem ne guzel ozlersin esini..blsey diyolardi.. yeni evlenince ust uste, sonra dipdibe, sonrada git ote neyse alisir konu sahibi

Bir konu sahibini daha cımbızladığınız bir cümleyle tahrik edip banlattığınız için tebrik ederim sizleri.

Size ne ki kadının kocasından ayrı hiçbir yere gitmek istememesinden. Sadece 7 aydır evliler, 7 aylık evliyken ben de eşimden ayrı kalmalı bir yere gitmezdim, mecburiyet hali yoksa hala gitmem. Yalnız gitmek ve yalnız bırakmak istemiyor diye aynı kişilerin onlarca defa aynı cümleleri kurması düpedüz manipülasyon (herkes yaptı demiyorum ama bir kaç kişi var ki bu konuda resmen mimli artık gözümde) keşke herkes konu dışı bırakma butonunu aktif kullanmayı başarabilse.

Evet eksik yazmış, bende sonra ki yorumlarda gördüm illede kocam zihniyetinde olmadığını
Şahsınıza değil ortaya yazıyorum onu belirteyim öncelikle
Genel anlamda yorumlarınızı ve hassas yazım şeklinizi beğenirim de zaten

Ama bize uymayan şeyleri eleştirirken nasıl yazdığımız da önemli bence
Bazı terimler, benzetmeler kullandığımızda, karşı tarafla tartışma meyili oluşturuluyor
"Neden ille de eşinle gitmek zorunda hisssediyorsun" diye yazmakla
"Kocanı çanta gibi taşımak zorunda mısın, ördek ailesi gibi mi gezeceksin" diye yazmak aynı etkiyi vermez karşı tarafa.
Açıkcası bu iki soru şekli aynı amaçla yazılmadığı hissiyatını veriyor bana.
Üzmeden, kırmadan, üstünlük çabasına girmeden öğrenmek istediğini sormanın bir dolu yolu var.
Reel hayatımız da bile bizi dinleyenin kurduğu cümleler, bir derdimizi anlatırken ki tavrı etkiler bizi.
Paylaşacağımız, konuşacağımız insanları da ona göre seçeriz.

Normalde aktif çalışan, sosyal bir kadınken, anne olunca iki çocukla evde oturmam gerekiyordu.
Her ne kadar çocuklarımı çok sevsem de sıkılıp bunaldığım günler olurdu.
Bir arkadaşım "hepimiz çocuk büyüttük abartma görevin bu senin" derken;
bir diğeri "evet haklısın insan kendisine zaman ayıramadığın da eski aktifliğini özler mutsuz olur, ama geçecek" demesi aynı rahatlamayı vermiyordu bana. Bahsettiğim tamamen bu.

Evet konu sahibi de sert yanıtlar vermiş oda hoş değil.
Ama herkes aynı olgunluğa, sakinliğe sahip değil.
Özellikle kk da bir süre sonra görmezden gelmeyi öğreniyorsun.
Yapana değil yaptırana bak durumu oluyor işte bu seferde.

Ama agresif ve ayrica cozumu yok sorununun.. birde suna yorum yapin buna yapmayin diyolar. Yaw isteyen istedigi yorumu yapar.

Üzgünüm ama babanız da herkese öyle bakıyor demek ki

Kusura bakmayın da bence babanız sizin eşinizle seviştiğinizi (doğal olarak) biliyor ve karşısında damadını gördüğünde aklına bu geliyor olabilir. Tekrardan kusura bakmayın aklıma bu geldi bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…