Babanızı arayıp bu tavrından rahatsızlık duyduğunuzu konuşabilirsiniz..ama babanız "ev benim keyif benim ..kocansız gelmiyorsan sen de gelme !"derse ömrünüzün veya babanızın ömrünün sonuna kadar da görüşmemeyi göze alıyor musunuz? Alamıyorsanız zaten insanların dediğine gelecek eşiniz olmadan gitmek zorunda kalacaksınızHadi ya ben tek kalamaz sanıyordum. Ne boş yorumlar ya. İlla bulursunuz eleştirecek bişey. Zaten derdim başımdan aşkın asıl yakındığım mevzu hakkında yorum yapacaksaniz buyrun aksine eleştirmek icin yroum yapmayın lütfen.
Boş yorumlar, saçma yorumlar, ille eleştirecek bir şey bulursunuz... Bir genelge yayınlayın da bilelim nasıl yorum yapacağımızı. Afedersiniz ama herkes sizin cümlelerinize istinaden cevap veriyor. Millete çemkirmeyin burada. Size çok normal gelen şey başkasına tuhaf gelemez mi? Önce dediniz ki asla yalnız gitmem, eşim de gitmez ve beni de yalnız göndermez. Bir kaç kişi niye diye sorunca da yok öyle değil aslında gideriz yapışık değiliz... Yeni evli çift ilk aile ziyaretine tabi beraber gitmeli. Ama siz kalkıp başkasının evine bile tek gitmeyiz, her yere beraber gideriz, her şeyi beraber yaparız deyince biz de merak ettik.
Babanıza gelince, ben eşinizin yerinde olsam "madem ben gelince namus endişeniz oluyor peki gelmem ama eğer bir kızım olursa ne ben gönderirim ne de siz gelip görebilirsiniz, namussa bendeki de namus" derdim. Babam eğer mantıksız ve saçma bir şey yapıyorsa eşimden taviz vermem. Babamla eşimin arasını düzelteyim diye arada kalmayın boşuna. Babanız gibi düşüncesi olan biri hiç olmadı sağımda solumda, umarım olmaz da iki kız çocuğum var çünkü.
Tek gidebilirsiniz o konuda kendinizi sıkmayın, babanız çok cahil bir adammış bence fazla içli dişli olmayın ailenizle...Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Kötü olan babanın kusura bakma ama cehaleti ve bir öğretmen olarak senin bunu doğru bir şeymiş gibi benimsemiş olman ya da babana bunun yanlış olduğunu söyleyememiş olman.Neden bu kadar tuhaf yorumlar geldi ki aynı şeyi yazmaktan yoruldum. Arkadaş mutlu bir evliliğimiz var ve biz birlikte seyehat etmekten bir şeyler yapmaktan mutlu oluyoruz. İkimizinde isteği bu yönde. Burda kötü olan şey ne ?
Konu sahibi agresifneden bi kac gun ayri kalin diyenlere bu kadar tepki vermis anlasilir birsey degil ne emmeye ne gommeye derler bence o hesap. Neyse zaten konu sahibi ucmus, gecmis olsun
Havasi bizeKötü olan babanın kusura bakma ama cehaleti ve bir öğretmen olarak senin bunu doğru bir şeymiş gibi benimsemiş olman ya da babana bunun yanlış olduğunu söyleyememiş olman.
Aguahaha aynen oyleBabasına kocasına gık diyemeyen burada fırtınalar estiriyor..herzamanki gibi
Tutturmuş esas konuya yorum yazın diye. Madem konu bu değil niye" biz kocamla asla ayrı bir yere gitmedik gitmeyiz, ne ben onu bırakırım ne o beni" cümleleri sıkıştırılmış? Ben evlendikten sonra ilk kez ailemin evine eşimle birlikte gitmek istiyorum babam kabul etmiyor yazsaydı kimse bu kadar eşelemezdi. Beğendiği yorumlara teşekkürler yağdırıyor, beğenmediği yorumlar da saçma ve boş oluyor. "Saçmalamayı kesin de esas konuya gelin"miş.
şu yorumun alnı olsa da öpsek
En çok bana taktıHavasi bize
bence bu konuda ikimiz kapışırızEn çok bana taktı
Evet eksik yazmış, bende sonra ki yorumlarda gördüm illede kocam zihniyetinde olmadığınıherkes yorum yapmadan önce tek tek tüm yorumları okumuyor
konuyu okudum sonra da konu sahibinin ben kocamı yalnız bırakmam bırakamam dediğini gördüm
yorumlarımı yaptıktan sonra yazılanları diğer yorumları gördüm
konu sahibine gereksiz eleştiri yapmış olmuyoruz bu durumda konuyu okurken eksik bilgilendirildiğimiz için yorumlar önce ona göre oluyor
önce normalde bağımsız planlarda yapabilen insanlarız ama babamın evine giderkende eşimle gitmek istiyorum dediğini görsem neden eşinizi yalnız bırakamıyorsunuz diye yorum yazmazdım bile
burada hiç kimsenin eşini koluna takıp aile ziyaretine gitmek istemesine birşey demez bunu sizde çok iyi biliyorsunuz aslında
Ama agresif ve ayrica cozumu yok sorununun.. birde suna yorum yapin buna yapmayin diyolar. Yaw isteyen istedigi yorumu yapar.Bir konu sahibini daha cımbızladığınız bir cümleyle tahrik edip banlattığınız için tebrik ederim sizleri.
Size ne ki kadının kocasından ayrı hiçbir yere gitmek istememesinden. Sadece 7 aydır evliler, 7 aylık evliyken ben de eşimden ayrı kalmalı bir yere gitmezdim, mecburiyet hali yoksa hala gitmem. Yalnız gitmek ve yalnız bırakmak istemiyor diye aynı kişilerin onlarca defa aynı cümleleri kurması düpedüz manipülasyon (herkes yaptı demiyorum ama bir kaç kişi var ki bu konuda resmen mimli artık gözümde) keşke herkes konu dışı bırakma butonunu aktif kullanmayı başarabilse.
Bana çok laf attı saygı bekledi daha neler neler yanibence bu konuda ikimiz kapışırız
Üzgünüm ama babanız da herkese öyle bakıyor demek kiYok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?