- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Degismiyorlar asla. Ben cok net hatirliyorum ilkokula giderken eve icra kagidi gelirdi kavga gurultu olurdu o odenirdi gelecek sene bi borc daha yapardi. Yillar gecti hala ayni. Gercekten omrumuz curuduAllah size yardım etsin aynısından bende de var eşim olur kendisi senelerdir borcu hiç bitmez sürekli kredi çeker onu öder kapatır başka çeker onu alır onu satar annesine kardeşine dağıtır arkadaşlarına yedirir içirir ama 5 kuruş eve hayrı olmaz aynı sizin babanız gibi hesap sorarım neye harcadın ne yaptın diye bağırır çağırır bende dayanamaz duruma geldim kendi haline bıraktım onu yok sayıyorum gelirimi giderimi kendim ayarlıyorum can çıkmadan huy çıkmaz düzeleceğini de zannetmiyorum
Vallahi bende kendimden geçtim çocuklarıma üzülüyorum herşeyimden kısıyorum çocuklarımın geleceği için çırpınıyorum babalarına kalırsa halimiz perişan anneciğinize de çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versinDegismiyorlar asla. Ben cok net hatirliyorum ilkokula giderken eve icra kagidi gelirdi kavga gurultu olurdu o odenirdi gelecek sene bi borc daha yapardi. Yillar gecti hala ayni. Gercekten omrumuz curudu
Girmistir elbet, onun sayesinde bende girecegim galiba.Babanızın borcunu ödemeyin bankalarin kara listesine girsin desem
Belki eşyalarınıza haciz gelir ama bir daha kredi cekemez kredi kartı kullanamaz
Bir de mallarini koruyacak yükümlülüğü sahip değil karari aldiriyordu mahkemeler ama babanizla böyle bir davaya giremezsiniz
Tek yol annenizin boşanması
Size tavsiyem kısmayın, annem de sizin gibi kısıyor kısıyor noluyor o har vursun harman savursun. Asla kismiyorum kendimden kıssam arabasini yeniletecek bir de. Her ay bu kadar oduyorum kreri cekemem deyince bir sey demiyorVallahi bende kendimden geçtim çocuklarıma üzülüyorum herşeyimden kısıyorum çocuklarımın geleceği için çırpınıyorum babalarına kalırsa halimiz perişan anneciğinize de çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum Allah sabır versin
Var, benimkinin iki katı nerdeyse.Babanızın kendi maaşı yok mu?
Maaşınızı çeyize yatırın bir kısmınıda herkesten gizli hesap acın orda biriktirin .Kartlarinizida kapattirin gerekirse.Var, benimkinin iki katı nerdeyse.
Girsin ya offf ne kadar zorGirmistir elbet, onun sayesinde bende girecegim galiba.
Kredi karti kullanmiyor maas kartindan harciyor bir de, insan demez mi maasimi bitiriyorum, ceylinin maasi kalsin bari diye yok onu da bitirdi insan dusunur bu ay ne harcayacagiz diye yok annenden aldigini da bitirmis.
Neden cekiyosun bu adami? Cocugun var mi?Allah size yardım etsin aynısından bende de var eşim olur kendisi senelerdir borcu hiç bitmez sürekli kredi çeker onu öder kapatır başka çeker onu alır onu satar annesine kardeşine dağıtır arkadaşlarına yedirir içirir ama 5 kuruş eve hayrı olmaz aynı sizin babanız gibi hesap sorarım neye harcadın ne yaptın diye bağırır çağırır bende dayanamaz duruma geldim kendi haline bıraktım onu yok sayıyorum gelirimi giderimi kendim ayarlıyorum can çıkmadan huy çıkmaz düzeleceğini de zannetmiyorum
Bende aldatan erkeklerin anne sevgisi gormedigini okudum. Anne sevgisinden mahrum kalan hic bir erkegi baska bi kadinin sevgisi isitamaz diyordu.Aslında babaniz gibi insanların zamaninda sütten aniden kesildiği annesi tarafindan yeterli sevgi görmediği için daha beter anne ve kardeşlerine düşkün olduklariyla ilgili psikolojik bir teori var
Evet 2 tane artık sabrımın sınırlarındayım zaten her an bırakabilirimNeden cekiyosun bu adami? Cocugun var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?