Ne kadar hassassin ki babacigini kirmaktan cekiniyorsun.maalesef koltuk alti roll on kullanmak aliskanlik meselesi.ne insanlar var ne kadar prestijli islerde calisiyorlar,ceketi bir cikariyor aman allahim.diyorum icimden dunyanin parasini kazaniyorsun uc bes liralik sey alamiyor musun diye.babana soylersen kirilir da,bir de evinde kaliyor ya alinir diye dusunuyorum.yine de sik sik banyo teklif edebilirsin ve hert gun roll on kullanip kullanmadigini sorarsin.roll on un faydalarini anlatirsin sohbet gibi.iste ornekleme yaparsin biri cok terliyor is yerinde cok rhatsiz edici keske roll on kullansa falan desen alinir mi ki.babanin huyu nasil?
4-5 günde bir elinde kirlilerle geç karşısına
"babacım makineye çamaşır koycam, üstendekileride ver yıkansın, temiz kıyafeti giymeden önce bi duş al suyu açtım, hadi baba su soğumasın" diye söyleyebilirsin..itiraz etmesine fırsat vermeden dön arkanı git..
bir iki defa yaparsan belki alışabilir..
zordur söyleyemezsin şimdi alınabilir, bu şekil bi dene bakalım işe yarar mı?
arkadaş olsa söylenir de babaya böyle birşey nasıl söylenir ki:26:
Aklıma geldi , ben şehir dışında üni. okudum . Babam çokça şehir dışına seyahate giderdi iş için , annemde yalnız kalmamak için bekar bir kuzenim vardı onu çağırırdı babam yokken .
Bizim kuzen fena kokuyor ama ...
Rahmetli annem ona bunu söyleyecek ve onu kırmayacak bir yol bulmuştu . Kız biraz evlilik meraklısı idi , hatta zaafı buydu . Annemde ona ; bak genç kızlar her gece yıkanıp , abdest alıp , dua eder ve yatarsa kısmeti çıkar karşına demiş
Benim kuzen o geceden sonra pürü pak olmuş
Yani sizde babanızı banyo yapmaya yöneltecek bir nokta bulabilirsiniz .
ay gerçekten çok güldüm çok zekiymiş anneniz helal olsun :)) babamda tekrar evlenmeyi istiyor... acaba "baba her akşam banyo yaparsan kısmetin açılır yaşı yaşına uygun çocuksuz emekli maaşı olan dul bir kadınla izdivaç yapabilirsin" mi desem :))
Benim babam koku almaz küçüklüğünden beri öyleymiş. Belki senin baban da öyledir dicem:) baba terlemişsin herhalde banyo yapsana desen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?