babam banyo yapmıyor :(

zor bir durum malesef nasıl denilebilir ki başta yazan 2 arkadaş mantıklı şeyler söylemiş bu şekilde yapabilirsin işleye işleye zamanla alışacaktır cnm
 
Benim babam da yazları öyle bir kokar ki.
İki günde bir banyo yapar ama yine de kokar. Banyo ertesi günü kokar. Yani anlayacağın hergün banyo yapmaları lazım.
Ben söylüyordum babama evlenmeden önce. Hatta deodorant sık, koltuk altı roll-on kullan dıyordum ama kullanmıyordu.
Babalara da laf dinletmek çok zor iş canım:))))

Allahtan eşim çok titiz. Zaten bu konuda babam gibisi ile evlenmek istemezdim. Ama tabi huy olarak BABALIK OLARAK BABAM GİBİSİ YOK:))
 
çok zor bir durum.kırmadan nasıl söylenebilirki bu?

mesela ben sigara kokusuna dayanamam.boğulma gibi hiss oluşuyor bende.sigara kokusuna alerjim var.sizde böyle birşey yapsanız.
kahvehanenin üzerine yıksanız herşeyi.
"baba sigara kokusundan boğuluyorum.rica etsem üzerindekileri değişirmisin üzerini değişmişken hemen bir duş al çık.rahatlarsın"diye olamaz mı?:26:

merak ettim kaç günden bir yıkanıyor yada ne kadar aralıklarla?
 
o kadar oyuna, lafa söze gerek yok ki... babacığım biliyorum senin ev soğuktu, banyo yapınca üşümekten korkuyordun ama burası sıcak, hadi sende gir banyoya, rahatlarsın, deyip ikide öpücük kondurun yanağına... kıyafetlerinide illa ondan istemenize gerek yokki pijamalarını çıkarınca alıp, yıkayın olur biter.. bu kadar küçük bir şey için kalbini kırmayın babanızın, tatlı sözle, güler yüzle söyleyin ve lütfen bu konuyu başka kimseye söylemeyin, kulağına giderse çok üzülür babanız
 
Oncelikle rabbim huzurunuzu bozmasin.Temizlik bu ama ya hassasiyetinizi cok iyi anliyorum.Cok guzel oneriler gelmis bunlari deneyebilirsiniz.Benim de babam cok titiz temizlik konusunda.İnsallah cozersiniz su probleminizi
 


Ayyy sen cok yasa.sanki fikra anlatir gibi anlatmissin.Allah iyiligini versin.
Yanliz senin kuzende amma merakmiş kocaya ha.
 
Sizi çok iyi anlıyorum benim dedemde sağken pek dikkat etmezdi
babamda hadi baba hamama gidiyoruz diyip haftada bir hamama götürürdü onu bizde kaldığı zamanlarda
arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar umarım sorunu çözersiniz.
 

Ayyy sen cok yasa.sanki fikra anlatir gibi anlatmissin.Allah iyiligini versin.
Yanliz senin kuzende amma merakmiş kocaya ha.

Hala öyle

Sanırım rahmetli annemden sonra banyo yapmayı bıraktı yine . Yaş 40 , bekliyor bir umut
 
Hala öyle

Sanırım rahmetli annemden sonra banyo yapmayı bıraktı yine . Yaş 40 , bekliyor bir umut



Canim yaaa anneniz ne zaman öldü bilmiyorum ama((mekani cennet olsun))
sende "evlenmek isteyen kizlar hamamda toplaniyor kismetleri icin birbirlerine kese yapiyorlarmiş" desen ne iyi olur
Hoş sizin kuzeni ancak hamam paklar

Ne kuzenmis ama haaa öldüm gülmekten.

Mizacin cok tatli
 
arkadaşlar yorumlarınız verdiğiniz çözüm yolları için çok teşekkürler... haftasonu anneme gitmiştim 2-3 gün kaldım orada... eve geldim babam hala yıkanmamış ve kokusu daha da artmış iyice... artık dayanamadım dün gece söyledim söylemek zorundaydım belki 10 gün olmuştu yıkanalı... babacım evde çok ağır koku var koltuklar resmen ter kokuyor daha sık yıkansan bak 24 saat sıcak su var hem sen kendinde rahat edersin dedim çamaşırlarını iki günde bir değiştir at kirlilerin içine ben nasılsa sık sık makineyi çalıştırıyorum dedim... ama bunları dan dan kırarak demedim gayet yumuşak sesle kırmaktan korkarak konuştum... o da haklısın kızım bu dediğinde haklısın dedi... bana da geliyo kendi kokum işte üşenirken günler geçiyo... haklısın dedi :)) ben de sabah işe giderken vestiyerdeki tüm kıyafetlerini makinaya attım duştan sonra temizlerini giysin die... işten eve geldiğimde banyodaydı... çıktı....temiz gömlek falan verdim... sonra yanağından kocaman öptüm mis gibi olmuşsun dedim... "rahatlayıverdim kızım valla haklısın ben de eski alışkanlıklar yüzünden böyle oldum" dedi... sanırım babama iice anlatabildim durumun vahimliğini :))

şimdi artık sıra koltukları bol yumuşatıcıyla silmekte :)) inşallah babacıma verdiğim gazın etkisi geçince gene üşenmeye başlamaz
 


Çok sevindim canım.. :)
Hem artık elinde onun da kabul ettiği ve kırılmadığı bir durum var. Baktın üşengeçliğe başlıyor, aaa babacım hadi hadi üşengeçlik yok deyip yarı şaka yarı tatlılıkla banyayo girmesini sağlayabilirsin bence. :)
En önemli kısmı başarmışsın canım.
 
Fransa kralı 14. Luis hayatında sadece bir defa banyo yapmış o da vaftiz olurken..Bir şey olmaz bacım yaw tek derdin bu olsun..
 
Fransa kralı 14. Luis hayatında sadece bir defa banyo yapmış o da vaftiz olurken..Bir şey olmaz bacım yaw tek derdin bu olsun..

Fransızlar zaten geçmişte pislikleriyle ünlü ya. onlar hiç yıkanmazmışki. bu klozetleride onlar bulmuş ama lağam yok içi dolunca sokağa dökerlermiş.hatta camdan atarlarmış. tuvaletten sonra temizlenmezlermiş. sokaklar evler hep lağam kokarmış. hatta parfümü en çok kullanan ülkeymiş o dönem ve bu sayede parfüm dünyasında hatrı saylır yerleri vardıe. pisliğin kerameti olurmu denir ya adamlar parfümleriyle meşhur :))

O dönemin Fransa Kralı, Osmanlı Devleti’nde düzenlenen bir protokôle katılır. Osmanlı padişahı, Fransız kralın kokusundan kürsüde konuşamaz. Padişah hemen vezirini çağırır ve Fransız kralın Türk Hamamında yıkanması talimatını verir. Kral, hamamda bir güzel yıkanır ve Fransız kralın verdiği cevap, pek düşündürücüdür: ” Yıkanmak gerçekten insanı rahatlatıyormuş. Yılda BİR (!) defa yapsak hiç fena olmaz…”
 
Son düzenleme:

Okurken hem icim ciz etti hem de gulumsedim...
Babaniza oyle guzel sahip cikmissiniz, bakiyorsunuz ki, size taaa buradan kanim kaynadi...
Umarim her isiniz rast gider, zaten bu iyi niyetle de gider, eminim...
Sorunun cozulmesine de sevindim...
 
haha yılda bir... e o da bir şeydir
hiç yıkanmamaktan iyidir:2:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…