Aklıma geldi , ben şehir dışında üni. okudum . Babam çokça şehir dışına seyahate giderdi iş için , annemde yalnız kalmamak için bekar bir kuzenim vardı onu çağırırdı babam yokken .
Bizim kuzen fena kokuyor ama ...
Rahmetli annem ona bunu söyleyecek ve onu kırmayacak bir yol bulmuştu . Kız biraz evlilik meraklısı idi , hatta zaafı buydu . Annemde ona ; bak genç kızlar her gece yıkanıp , abdest alıp , dua eder ve yatarsa kısmeti çıkar karşına demiş
Benim kuzen o geceden sonra pürü pak olmuş
Yani sizde babanızı banyo yapmaya yöneltecek bir nokta bulabilirsiniz .
Ayyy sen cok yasa.sanki fikra anlatir gibi anlatmissin.Allah iyiligini versin.
Yanliz senin kuzende amma merakmiş kocaya ha.
Hala öyle
Sanırım rahmetli annemden sonra banyo yapmayı bıraktı yine . Yaş 40 , bekliyor bir umut
arkadaşlar yorumlarınız verdiğiniz çözüm yolları için çok teşekkürler... haftasonu anneme gitmiştim 2-3 gün kaldım orada... eve geldim babam hala yıkanmamış ve kokusu daha da artmış iyice... artık dayanamadım dün gece söyledim söylemek zorundaydım belki 10 gün olmuştu yıkanalı... babacım evde çok ağır koku var koltuklar resmen ter kokuyor daha sık yıkansan bak 24 saat sıcak su var hem sen kendinde rahat edersin dedim çamaşırlarını iki günde bir değiştir at kirlilerin içine ben nasılsa sık sık makineyi çalıştırıyorum dedim... ama bunları dan dan kırarak demedim gayet yumuşak sesle kırmaktan korkarak konuştum... o da haklısın kızım bu dediğinde haklısın dedi... bana da geliyo kendi kokum işte üşenirken günler geçiyo... haklısın dedi :)) ben de sabah işe giderken vestiyerdeki tüm kıyafetlerini makinaya attım duştan sonra temizlerini giysin die... işten eve geldiğimde banyodaydı... çıktı....temiz gömlek falan verdim... sonra yanağından kocaman öptüm mis gibi olmuşsun dedim... "rahatlayıverdim kızım valla haklısın ben de eski alışkanlıklar yüzünden böyle oldum" dedi... sanırım babama iice anlatabildim durumun vahimliğini :))
şimdi artık sıra koltukları bol yumuşatıcıyla silmekte :)) inşallah babacıma verdiğim gazın etkisi geçince gene üşenmeye başlamaz
Fransa kralı 14. Luis hayatında sadece bir defa banyo yapmış o da vaftiz olurken..Bir şey olmaz bacım yaw tek derdin bu olsun..
arkadaşlar yorumlarınız verdiğiniz çözüm yolları için çok teşekkürler... haftasonu anneme gitmiştim 2-3 gün kaldım orada... eve geldim babam hala yıkanmamış ve kokusu daha da artmış iyice... artık dayanamadım dün gece söyledim söylemek zorundaydım belki 10 gün olmuştu yıkanalı... babacım evde çok ağır koku var koltuklar resmen ter kokuyor daha sık yıkansan bak 24 saat sıcak su var hem sen kendinde rahat edersin dedim çamaşırlarını iki günde bir değiştir at kirlilerin içine ben nasılsa sık sık makineyi çalıştırıyorum dedim... ama bunları dan dan kırarak demedim gayet yumuşak sesle kırmaktan korkarak konuştum... o da haklısın kızım bu dediğinde haklısın dedi... bana da geliyo kendi kokum işte üşenirken günler geçiyo... haklısın dedi :)) ben de sabah işe giderken vestiyerdeki tüm kıyafetlerini makinaya attım duştan sonra temizlerini giysin die... işten eve geldiğimde banyodaydı... çıktı....temiz gömlek falan verdim... sonra yanağından kocaman öptüm mis gibi olmuşsun dedim... "rahatlayıverdim kızım valla haklısın ben de eski alışkanlıklar yüzünden böyle oldum" dedi... sanırım babama iice anlatabildim durumun vahimliğini :))
şimdi artık sıra koltukları bol yumuşatıcıyla silmekte :)) inşallah babacıma verdiğim gazın etkisi geçince gene üşenmeye başlamaz
hahaFransızlar zaten geçmişte pislikleriyle ünlü ya. onlar hiç yıkanmazmışki. bu klozetleride onlar bulmuş ama lağam yok içi dolunca sokağa dökerlermiş.hatta camdan atarlarmış. tuvaletten sonra temizlenmezlermiş. sokaklar evler hep lağam kokarmış. hatta parfümü en çok kullanan ülkeymiş o dönem ve bu sayede parfüm dünyasında hatrı saylır yerleri vardıe. pisliğin kerameti olurmu denir ya adamlar parfümleriyle meşhur :))
O dönemin Fransa Kralı, Osmanlı Devletinde düzenlenen bir protokôle katılır. Osmanlı padişahı, Fransız kralın kokusundan kürsüde konuşamaz. Padişah hemen vezirini çağırır ve Fransız kralın Türk Hamamında yıkanması talimatını verir. Kral, hamamda bir güzel yıkanır ve Fransız kralın verdiği cevap, pek düşündürücüdür: Yıkanmak gerçekten insanı rahatlatıyormuş. Yılda BİR (!) defa yapsak hiç fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?