- 9 Mart 2019
- 17
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi MuffinTime
-
Bunu giydiklerime karışarak önleyemez kiyaşın çok küçük ve ortalık çok kötü baban haberleri gördükçe ne yapacağını şaşırıyordur nasıl koruyacağını düşünüyordur sen şuan saf temizsin ama dışardaki insanlar hiç öyle değil
Bu devirde kadın olmak çok zor , haberler malum. Hele kız babası olmak çok. Malesef ben de görüyorum genc kızlarımızı, çok açık dar giyiniyorlar. Ben tasvip etmiyorum. Ortayı bulmaya çalış. Benim de ailem çok karışırdı. Açılmadan ,dar giymeden de şık olunabilir.15 yaşındayım ve hiçbir şekilde giyimime kendim karar veremiyorum. Ona kalsa zorla kapatacak ama ben bunu istemiyorum. Dar kıyafet şort askılı tişört hiçbir şekilde giyemiyorum. Evde kıyametler kopuyor. Sanki onları giyince cinayet işlemişim gibi davranıyor. Hayatımda bir kere bikini giymişliğim yok. Saçımı yapıyorum neye süsleniyorsun diyor. Makyaj yapmama izin vermiyor, ne bu maymun gibi diyor. Arkadaslarimla gorusemiyorum. Yazin evden disari adam akilli çıkamıyorum. Başka şehirde üniversite hayali kuruyordum. Asla başka şehire gidemezsin diyor ama ben yoruldum. Benim hayatımı tamamen o yönetiyor. O zaman neye yaşıyorum ki ben?
Okuyanlara teşekkür ederim...
Annem kapalı. Kız kardeşim var ama o küçük.Annen nasıl giyiniyor yada kardeşlerin falan
Cnm bak bende 17, yaşında bu derslerden15 yaşındayım ve hiçbir şekilde giyimime kendim karar veremiyorum. Ona kalsa zorla kapatacak ama ben bunu istemiyorum. Dar kıyafet şort askılı tişört hiçbir şekilde giyemiyorum. Evde kıyametler kopuyor. Sanki onları giyince cinayet işlemişim gibi davranıyor. Hayatımda bir kere bikini giymişliğim yok. Saçımı yapıyorum neye süsleniyorsun diyor. Makyaj yapmama izin vermiyor, ne bu maymun gibi diyor. Arkadaslarimla gorusemiyorum. Yazin evden disari adam akilli çıkamıyorum. Başka şehirde üniversite hayali kuruyordum. Asla başka şehire gidemezsin diyor ama ben yoruldum. Benim hayatımı tamamen o yönetiyor. O zaman neye yaşıyorum ki ben?
Bu şekilde baskıya uğrayan birine otur evinde babanın sözünü dinlemeye devam et mi diyorsunuz? Çok saçma.yaşın çok küçük ve ortalık çok kötü baban haberleri gördükçe ne yapacağını şaşırıyordur nasıl koruyacağını düşünüyordur sen şuan saf temizsin ama dışardaki insanlar hiç öyle değil
Cnm bak bende bu dertlerden dolayı kaçtım ,ve çok pişman oldum. Şuan düşünüyorum da onlara çok hak veriyorum dünya o kadar pis olmuş ki ailen bu yüzden karışıyor olabilir .Anlamaya çalış15 yaşındayım ve hiçbir şekilde giyimime kendim karar veremiyorum. Ona kalsa zorla kapatacak ama ben bunu istemiyorum. Dar kıyafet şort askılı tişört hiçbir şekilde giyemiyorum. Evde kıyametler kopuyor. Sanki onları giyince cinayet işlemişim gibi davranıyor. Hayatımda bir kere bikini giymişliğim yok. Saçımı yapıyorum neye süsleniyorsun diyor. Makyaj yapmama izin vermiyor, ne bu maymun gibi diyor. Arkadaslarimla gorusemiyorum. Yazin evden disari adam akilli çıkamıyorum. Başka şehirde üniversite hayali kuruyordum. Asla başka şehire gidemezsin diyor ama ben yoruldum. Benim hayatımı tamamen o yönetiyor. O zaman neye yaşıyorum ki ben?
Canım sende ortayı bulmaya çalış 15 yaşında makyaj yapmayıver eminim doğal halin çok daha güzeldir , zamanı geldiğinde herşeyi yaparsın ,üniversite içinde daha önünde zaman var bu arada babanın huyuna gitmeye çalış...Annem kapalı. Kız kardeşim var ama o küçük.
Evet öyle zamanı gelince insan hak veriyor gerçekten.Cnm bak bende 17 yaşında kaçtım. Babam herseyime karışıyor diye. Şuan onları anlaman zor ama ilerleyen zamanlarda onları çok daha iyi anliyacaksin
Doğru olan bu. Nasıl olsa daha çocuk diyorlar ama ağaç yaşken eğilir.Açıkçası ben de kız çocuğu sahibiyim.
Dar düdük kıyafetler ve kisacik shirt giydirmeyi düşünmüyorum.
11 yaşında ve shirt tayt türü ve göbeği açık kalacak şekilde kıyafetler almiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?