Babam beni çok sıkıyor...

MuffinTime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
17
2
1
21
15 yaşındayım ve hiçbir şekilde giyimime kendim karar veremiyorum. Ona kalsa zorla kapatacak ama ben bunu istemiyorum. Dar kıyafet şort askılı tişört hiçbir şekilde giyemiyorum. Evde kıyametler kopuyor. Sanki onları giyince cinayet işlemişim gibi davranıyor. Hayatımda bir kere bikini giymişliğim yok. Saçımı yapıyorum neye süsleniyorsun diyor. Makyaj yapmama izin vermiyor, ne bu maymun gibi diyor. Arkadaslarimla gorusemiyorum. Yazin evden disari adam akilli çıkamıyorum. Başka şehirde üniversite hayali kuruyordum. Asla başka şehire gidemezsin diyor ama ben yoruldum. Benim hayatımı tamamen o yönetiyor. O zaman neye yaşıyorum ki ben?
Okuyanlara teşekkür ederim...

Bu devirde kadın olmak çok zor , haberler malum. Hele kız babası olmak çok. Malesef ben de görüyorum genc kızlarımızı, çok açık dar giyiniyorlar. Ben tasvip etmiyorum. Ortayı bulmaya çalış. Benim de ailem çok karışırdı. Açılmadan ,dar giymeden de şık olunabilir.

Cnm bak bende 17, yaşında bu derslerden

Kuzenimin babası da böyleydi. Kız üniversitede iyi bir bölüm kazandı ve adamın baskıları gözle görülür şekilde azaldı.

Bu şekilde baskıya uğrayan birine otur evinde babanın sözünü dinlemeye devam et mi diyorsunuz? Çok saçma.

Konu sahibi gençsin tabii ki de giyinmek süslenmek istiyorsundur ama her aile yapısı bir değil malesef. Baskılara boyun eğme. Ufak ufak da olsa bildiğini yap. Şimdiden bu sözleri yutup kısıtlanmaya izin verirsen işin dozunu hiç gerçekçi olmayan bir şekilde abartabilirler.

Bir yere gitmesen de ruj sür, saçını yap, kıyafet konusunu yavaş yavaş alıştır. Hepsini birden yapıp göze batmadan normalleştir zamanla. Derslerine sıkı çalış ve şimdiden şehir dışına gidemem diye düşünme. Güzel bir bölüm kazanmaya bak.

Cnm bak bende bu dertlerden dolayı kaçtım ,ve çok pişman oldum. Şuan düşünüyorum da onlara çok hak veriyorum dünya o kadar pis olmuş ki ailen bu yüzden karışıyor olabilir .Anlamaya çalış

Cok kucuksun bir ikincisi baban kıskanır seni ..makyaj yapcak yaşta degilsin haa yaptin diyelim oldugundan buyük gözüktugun icin bile kıskanir ...disarisi cok kötü ve o senin baban orta yolu bulman gerek..hayattan bunun icin bıkılmaz canimmm

Annem kapalı. Kız kardeşim var ama o küçük.
Canım sende ortayı bulmaya çalış 15 yaşında makyaj yapmayıver eminim doğal halin çok daha güzeldir , zamanı geldiğinde herşeyi yaparsın ,üniversite içinde daha önünde zaman var bu arada babanın huyuna gitmeye çalış...

Babanın zihniyeti nedir bilmiyorum.

İki tane kızım var, ileride istedikleri gibi giyinirler.

Fakat o kadar çok pedofili vakası gördük ki, lanet olsun 4 yaşındaki çocuğa şort giydirirken bile korkar oldum.

Benim Bi arkadaşımın komple ailesi o şekilde idi. Her şeyine karışırlardı. Eve geç gelse yediği dayağı tüm mahalle duyardı. Ama kendi istediğinden şaşmadı hiç. Kendi bildiğini okudu hep. Şimdi ailesinde göbeği açık, straplez, kısa etek giyebilen dikkat çekici güzel makyaj yapan tek o... Kendin ol alışırlar. Ama yine de baban seni korumak istiyor kötü bir niyeti yok

Cnm bak bende 17 yaşında kaçtım. Babam herseyime karışıyor diye. Şuan onları anlaman zor ama ilerleyen zamanlarda onları çok daha iyi anliyacaksin
Evet öyle zamanı gelince insan hak veriyor gerçekten.

Doğru olan bu. Nasıl olsa daha çocuk diyorlar ama ağaç yaşken eğilir.

Oturduğun yerde insanlar nasıl giyiniyor bu önemli. Senin giyinmek istediğin tarzda giyinenler çoğunlukta değilse ve dikkat çekiyorsa babanı haklı bulurum. İnsanlar biraz da bulunduğu yere göre giyinmeli diye düşünüyorum.
Bir de yaşın küçük aileye çatışmaya girmek için. Onların kurallarıyla yasamalisin bir süre.

Ben kisitlanarak büyümedim ama ailemin 15 yaşındayken koyduğu kurallarla 18 yasimdakiler aynı değildi mesela...

15 yaşında çocuklar var şimdi makyaj saç baş giyim sanırsın 25 yaşında kadın. Yaşına göre davranmani istiyor olabilir. Yasin büyüdükçe bazı şeyleri değiştirmeye çalışabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…