Kızlar babam her zaman çok dürüst olduğumu söyler.bugün geldi sen cebimden para alıyorsun dedi kesinlikle almadım 26 yaşımdayım bugüne kadar 1 lira bile almadım .sigara kullanıyorum diye benim aldığımı sanıyor parasını yıkıldım yani.ben almadım dedim .sen alıyorsun dedi.o kadar ağladım ki anlatamam
nedense bu tarz konuların doğru olduğunu düşünmüyorum.eğer böyle birşey yaşasam utancımdan gelip burda konu da açmamüstelik baba evladının ne yapıp yapmayacağını da bilir
ne demek istiyorsunuz yani yapmadığım için utanmadım çok güzel yargılamışsınız sağolun
nedense bu tarz konuların doğru olduğunu düşünmüyorum.eğer böyle birşey yaşasam utancımdan gelip burda konu da açmamüstelik baba evladının ne yapıp yapmayacağını da bilir
yaptın demiyorum ama bu konunun doğru olduğuna inanamıyorum.bir baba neden yok yere çocuğunu suçlasın
babam gerçekten suçlasa da gelip burda konu açamam.bana söylenenlerden dolayı utanırım
konu sahibi calismiyor galiba ve sigara iciyormus babasininda cebinden para eksiliyorsa muhtemelen onun aldigini dusunuyor...konu sahibi almadim diyor kendinden eminki uzulmus ve dertlesmek istemis konu acmis utanilacak ne var bunuda anlamadim
babamın benim hakkımda böyle düşünmesine utanırım,bunu dile getirmeye de utanırım.babam hakkımda bunu nasıl düşünebilir,diye utanırım.konu açıp babamı suçlamaya da utanırım
Tamam arkadasim sen utanmaya devam et konu sahibinin konusunuda okumazsin olur biter. Bunda utanilacak ne var anlamadim.. sana gore utanilcak birsey konu acmasi bize gore degil. Herkesin bakis acisi farkli kiz yapmadim diyor babasinida suclamiyor babasi acik acik caldin demis. Burada utanilacak ne var? Yapmis olsa utansin tamam ama KK utanmadan konu acip dert paylasilabilecek en guzel yer cunku taninma olasiligin dusuk. Asil tanidigi birine soylese hem tanidigi insan ilerde baskasina soyleyebilir kendisine karsi kullanip yuzune vurabilir,veya utanc verici duruma dusulebilir.
sonuna kadar katılıyorum canım
babamın benim hakkımda böyle düşünmesine utanırım,bunu dile getirmeye de utanırım.babam hakkımda bunu nasıl düşünebilir,diye utanırım.konu açıp babamı suçlamaya da utanırım
teşekkür ederim arkadaşlar .İşte bilmeden etmeden yargılıyorlar arkadaşlar birilerine anlatıp akıl alabilecek olsam burada paylaşmam .Cahil bir insan değilim.Babamın psikolojik sorunları var durmadan böyle şeyler üretir ama ağırıma gitti yazdım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?