Babam cebimden para alıyorsun dedi?

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Kızlar babam her zaman çok dürüst olduğumu söyler.bugün geldi sen cebimden para alıyorsun dedi kesinlikle almadım 26 yaşımdayım bugüne kadar 1 lira bile almadım .sigara kullanıyorum diye benim aldığımı sanıyor parasını yıkıldım yani.ben almadım dedim .sen alıyorsun dedi.o kadar ağladım ki anlatamam

neye dayanarak söyledi ki bunu? çok ağır bir suçlama bu !
baban da olsa sana böyle konuşmasına asla izin verme.
üzüldüm çok...

Son düzenleme:
Ay ben de yaşın 17 falan sandım konuyu ilk gördüğümde....Ya 26 yaşında bi insana bu denmemeli emin olmadıkça....Sen almadım deyince yine inanmadı öyle mi? Üzücü bişey ya inşallah anlaşırsınız bi şekilde....Belki de evden başka birisi alıyordur?Olabilir mi?

Nasıl yani?
Sizi hırsızlıkla mı suçluyor?
Yerinizde olsam kendisiyle hayatta konuşmazdım sanırım.

nedense bu tarz konuların doğru olduğunu düşünmüyorum.eğer böyle birşey yaşasam utancımdan gelip burda konu da açmamüstelik baba evladının ne yapıp yapmayacağını da bilir

nedense bu tarz konuların doğru olduğunu düşünmüyorum.eğer böyle birşey yaşasam utancımdan gelip burda konu da açmamüstelik baba evladının ne yapıp yapmayacağını da bilir

ne demek istiyorsunuz yani yapmadığım için utanmadım çok güzel yargılamışsınız sağolun

ne demek istiyorsunuz yani yapmadığım için utanmadım çok güzel yargılamışsınız sağolun

yaptın demiyorum ama bu konunun doğru olduğuna inanamıyorum.bir baba neden yok yere çocuğunu suçlasın

babam gerçekten suçlasa da gelip burda konu açamam.bana söylenenlerden dolayı utanırım

Son düzenleme:

Katiliyorum

Cok garip konular aciliyor burda yahu

konunun nesi garip anlamadim...:26:konu sahibi arkadas derdini anlatmis ne var ki

yaptın demiyorum ama bu konunun doğru olduğuna inanamıyorum.bir baba neden yok yere çocuğunu suçlasın

babam gerçekten suçlasa da gelip burda konu açamam.bana söylenenlerden dolayı utanırım

konu sahibi calismiyor galiba ve sigara iciyormus babasininda cebinden para eksiliyorsa muhtemelen onun aldigini dusunuyor...konu sahibi almadim diyor kendinden eminki uzulmus ve dertlesmek istemis konu acmis utanilacak ne var bunuda anlamadim

konu sahibi calismiyor galiba ve sigara iciyormus babasininda cebinden para eksiliyorsa muhtemelen onun aldigini dusunuyor...konu sahibi almadim diyor kendinden eminki uzulmus ve dertlesmek istemis konu acmis utanilacak ne var bunuda anlamadim

babamın benim hakkımda böyle düşünmesine utanırım,bunu dile getirmeye de utanırım.babam hakkımda bunu nasıl düşünebilir,diye utanırım.konu açıp babamı suçlamaya da utanırım

babamın benim hakkımda böyle düşünmesine utanırım,bunu dile getirmeye de utanırım.babam hakkımda bunu nasıl düşünebilir,diye utanırım.konu açıp babamı suçlamaya da utanırım

Tamam arkadasim sen utanmaya devam et konu sahibinin konusunuda okumazsin olur biter. Bunda utanilacak ne var anlamadim.. sana gore utanilcak birsey konu acmasi bize gore degil. Herkesin bakis acisi farkli kiz yapmadim diyor babasinida suclamiyor babasi acik acik caldin demis. Burada utanilacak ne var? Yapmis olsa utansin tamam ama KK utanmadan konu acip dert paylasilabilecek en guzel yer cunku taninma olasiligin dusuk. Asil tanidigi birine soylese hem tanidigi insan ilerde baskasina soyleyebilir kendisine karsi kullanip yuzune vurabilir,veya utanc verici duruma dusulebilir.

sonuna kadar katılıyorum canım

sonuna kadar katılıyorum canım

teşekkür ederim arkadaşlar .İşte bilmeden etmeden yargılıyorlar arkadaşlar birilerine anlatıp akıl alabilecek olsam burada paylaşmam .Cahil bir insan değilim.Babamın psikolojik sorunları var durmadan böyle şeyler üretir ama ağırıma gitti yazdım .

bazı insanlar kendilerini yorum yapmak, yargılamak yada rencide etmek zorunda hissediyolar heralde.. bunda utanılması gerekn bişi görmedm aksine utanması grkn böyle bi suçlamayı emin olmadan yapan babası bnce..koskoca kız böyle bi suçlama karşısında hissettiği şeyleri düşünemiyorum..içine oturmuş burda paylaşmak istemiş ve burasıda bi paylaşım alanı...isteyen istediğini paylaşır...beğenmeyen yadırgayan yorum yapmak ve insanları incitmek zorunda değil..çok garibine gittiyse okuma konuyu yada kapa gitsin x işaretine basıp..Allah Allahh illa bi itiraz illa bi olumsuz yorum töbe yarabbi akşam akşam sinirlerim bozuldu..kusura bakma konu sahibi arkadaşım

canım merak ettim babanın kaybettiğini sandığı parası ne kadar ki acaba? yani 3 5 liraysa bunda bişey yok ki bende alırdım cebinden sormadan ne var bunda anlamadım baban o sonuçta. sende evladısın. aradan zaman geçince bazen sölerdim aldım diye bazen sölemezdim hesapta yapmaz zaten benim babam öyle. bence bunu ona bi sor ne kadar eksiği varmışta senden süphe etmiş. eğer çok bi paraysa ona kesinlikle almadıgını söyle bidaha dikkat etsin parasına. kırıldıgınıda söyle tabii. ha 3 5 liraysa eksikler ve bunu gelip sölüyosa sana o zaman babanda sorun sende değil bence.

babalar mükemmel değildir...

babalar her zaman haklı değildir...

her baba evladını tanır diye bir doğru yoktur...

babalar da yanılır...

ben olsam asla konuşmazdım diyemem ama en azından hatasını anlayıp özür dileyene kadar kesinlikle konuşmaz yüzüne dahi bakmazdım...

Son düzenleme:

Egem senin genelde yorumlarina denk geliyorum hic birisiyle ters dusmedim ama bu konudaki yorumun yanlis olmus bence...walla bence utanmasi gereken biri varsa oda kusura bakmasin ama konu sahibinin babasi yani...
anlamadan dinlemeden direk kizina cebimden para aliyorsun diyebiliyorsa o utanmali...
babasi konu sahibi hakkinda oyle dusunuyorsa konu sahibi niye utansin yapmadigi birsey icin,e yapmadigi seyi dile getirmektende utanmaz insan,babam hakkimda bunu nasil dusunebilir diyede utanmaz ancak uzuulur babam bunu bana nasil kondurabildi diye...konu acip babasini suclamamis ki sadece uzulup derdini anlatmis...

Niye utanıcakmış.

Burda o kadar konu var ki.Derdini anlatan o kadar insan var. Kimi annesini, babasını, abisini, kaynanasını, kocasını anlatıyor.

Garipsenecek bir durum görmüyorum ben.

Özgüveni yerinde bir bayansın canım.Herkes sen gibi cesaretli olamaz herhalde.

Babanın paraları bi şekilde eksiliyorsa ya düşürüyor yada ona öyle geliyor.

neden babanın rahatsızlığını baştan söylemedin.benim babam ölsem de böyle birşey yapmayacağımı bilirdi,değil suçlamak.bende,eşimde çocuklarımızın ne yapıp yapmayacağını çok iyi biliriz.o nedenle bu konu bana inandırıcı gelmemişti.ama yaptığı rahatsızlığından demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…