Ayni olay iki ay once benim basimada geldi, babam surekli kendini hakli goren, her seyi ben biliyorum, ben buyugum saygi duyulamasini ister ama velakin tepesi attimi buyuk kucuk tanimayan cok kufurlu konusan bi insan bu huyunu hatta cogu huyunu sevmesemde babamoglum uc yasinda ablamin kiziyla cok iyi gecinen ama bir bucuk yasindaki ogluyla hic gecinemeyen her denk getirdiginde vuran afacan bi oglan benim oglum cok kizmama uyarmama ragmen yapiyor, bi kizim oldu ozaman iki aylikti ablama ziyarete gittik babamlarda geldi, ogun mac vardi canak calismadi koyu fb lidir, soyleniyor kiziyor canaga felan biz mutfaktayiz, oglum o sirada yigenime vurmus babamda o sinirle kulagini tutmus sadece sesini duydum bir daha vurursan keserim elini dedi, esim babam ogluma bir kac kere kufur etmesine ragmen kizmasina ragmen hic bir sey demezdi, babam kulagini tutunca esimde ne tutuyorsun cocugun kulagini birak burda ben varim dedi, babamda bende dedesiyim, yani babasi var sana b.. yemesimi duser demek istedin dedi al oglunu .... Felan dedi, s.. g.. begenmiyorsan dedi. esim hic bir sey demiyor bir sey dese babam girisecek ben iceri gidemedim mutfakta duruyorun babam yanima geldi esim soylediklerini soyledi benden desktek bekledi bir sey demedim banada kufur etti cekti gitti. aglamaya basladim iki ay once dogum yapmisim cocuk emziriyorum. Aglama krizine girdim resmen annem bir yandan ben bir yandan esim geldi aglama yok bir sey konusurum ben gonlunu alirim demeye basladi onada bir sey demedim. Esimle bu konuyu konusmadik aradan iki hafta gecti oturmaya gittik esim baba soylemi boylemi konusuyor babamda tik yok. Arada kaldim cok zor bir durum biliyorum ama ayni evde olmadigimiz icin biraz zaman gecince biz bir kac kere gittik. Esim istemedi sen git ama ben gitmek istemiyorum dedi. Benimde kayinvaldemle sorunlarim oldu belki hatirlayanlar olur. Bende senin icin susuyorum hala yuzlerine bakiyorim sendr benim icin yapacaksin. Yok gitmem diyorsan baban evime gelmesin diyorsan. Bundan sonra annende bu eve gelmeyecek bende gitmeyecem dedim razimisin yok dedi ozaman baska fa gerek yok gidiyoruz dedim konu boyle kapandi. Babam hala soguk ama zamanla duzelir. Allah sabir versin yardimcin olsun. Ne esine ailen icin, ne ailene esin icin karsi cikma insallah duzelir.
son durumlar nedir sende peki ?
Ha, bu arada ne yaptın canım? konuyu açalı 2 ay olmuş,bakıcı buldun mu annenlere devam mı?
günaydın herkese bugün moralim çok ama çok bozuk .çalışan bir bayanım annemle babam hem kışı bizde geçirmek hem de çocuklarıma bakmak için 3 aydır bizde kalıyorlar.kızım 5.5 yaşında ana okuluna gidiyor.Oğlum 15 aylık .Babam geldiğinden beri oğluma sürekli bağırıyor
önceleri çocuk tepki vermiyordu ama birkaç haftadır babam bağırınca ağlıyor hıçkıra hıçkıra.Benim yanımda bağırınca sorun etmiyordum ama bir kaç kez eşimin yanında bağırdı o çok bozuluyordu ama belli etmiyordu.Dün akşam yemek yerken sofrada oğlum babasının kucağında oturur babası yedirir yemeğini .bir de annemle babam beni affet diye bir dizi var ya onu çok seviyorlar..genelde de yemek saatine denk geliyor .dün oğlum tabaklara vuruyordu elindeki kaşıkla gürültü yaptı babam de sen artık fazla oldun diye bağırdı ğolum da ağlamaya başladı eşim bu sefer çok sinirlendi ama babama bişey demedi. Ben çocuğu eşimin kucağından almaya çalıştım ama eşim sinirli bir şekilde bırak kalsın dedi yani tepki gösterdi hareketleri ile.Sonra babam sofradan nolacak sanki bağırınca çok afedersiniz ama çükü mü düşecek dedi ve kaktı gitti annem de arkasından gitti.ben çocuğu uyutmaya gittim.Annem geldi yanıma sen kocana yüz vermesen bize böyle davranamaz dedi.Sonra babamla annem dışarı çıktı ve 2 saat falan gelmediler.sonra gelip uyudular.Ben sabaha kadar uyumadım. eşim de uyumadı .ne olur bana bir akıl verin ben ne yapayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?