babam çocuğuma bağırdı eşimin yanında

aynı şeyi kayınpederin yapsa ve kayınvalidende sana veya eşine annenin söylediğini söylese sanırım sen bu konuyu sinir harbi içinde belkide ağlayarak yazardın.bencede eşin çok haklı benim çocuğuma benden başkası laf söyleyemez heleki bir diziye bakamıyor çocuğum gürültü yapıyor diye.aileni alıp karşına konuşucaksın bence orası sizin eviniz çocuk sizin ve sizin kurallarınız geçerli olmak zorunda

Bence anne ve babanız sizde kalmasın. Ne kadar çirkin davranışlar konuşmalar öyle... Yok eşine yüz verme falan.
Acilen gitsinler bence çocuğunuza bakacak başkalarını bulun.

Sen artık ayrı bi bireysin sorumlulukların var bunu kabullendir ama ilk önce kendin kabullen.. Eşin gayet haklı, Babana onun çocuk olduğunu ve gürültü çıkarmasının normal bişey olduğunu söyle anneni araya sokmada tabi.. Çocuğu bacak kadarken savunamayan bi anneden ne beklenir ki !..

inan yazini okurken buruldum.ay yavrum ya kücücük sabiye bagirilirmi hic.o zaten neyin farkinda,bazen büyüklerimiz bilincsiz davraniyor.esiniz cok hakli.afedersin ama annen baban hic alinmasin bir evlada evlat diyorum torun evlattan ötedir der büyüklerimiz heleki ufacik bebege yapilamaz.bizimkilerde bagirir ama severken.o yavrucak simdi babandndan cok korkuyordur güzel dille anlatin

Babanız ters bir insan sa bakıcı tutun madem insanlar evlerini bırakıp torun bakmaya gelmiş kusura bakmayın ama karışanazsınız. Beğenmiyosanız çağırmazsınız olur biter. Köle değilki bunlar anne baba

Konunuzu okuyunca Annem ve Babamdan Allah razı olsun dedim. Annem eşime laf bile söyletmez bana.. Kaldı ki onlar çocuklarıma bağırsınlar tam tersi ben bağırsam bana kızarlar..2 oğlum var ve halen çalışıyorum. ilk oğlum bakıcıda büyüdü. 2.side 2. yaşından sonra güvenilir birini bulamadığım için Kreşlerde... Annemle çok yakın mesafede oturuyoruz hiç onlara bakarmısın bile demedim.Zor günlerimde yetiştiler bana o ayrı...

Sen malesef eşin ve ailen arasında kalmışsın. Annem Babam canım ciğerim herşeylerim.. Ama eşim ve çocuklarımmm .. Asla vazgeçemediklerim.. Annem babamın yeri ayrı eşimin çocuğumun yeri ayrı.. Annem babama karşı onları savunurum laf ettirmem... Annen baban kırılacak diye üzülüyorsun belki ama bırak kırılsınlar onlar gelmezse sen onlara gider görüşürsün. Zamanla onlarda alışırlar ve kırgınlıkları geçer.. Bu da kulağına küpe olsun bir daha kışı geçirmek için sana geleceklerinde uygun olmadığınızı bir şekilde onlara anlat..Maddi olarak belki zorlanırım diye düşünüyormusun bilmem ama bırakın maddi sıkıntı çekilsin Manevi sıkıntı yerine. Bir bakıcı ayarlayıverin, inanın annenizden babanızdan daha iyi bakacaktır..Zamanla herşey yerine oturacaktır.. En kısa zamanda anneniz ve babanızı kendi evlerine uğurlamanız dileğimle.

babanız mutlaka torununu seviyordur kendi çocugu gibi görüyordur belki de..şimdi insanlara bir şey olmuş kusura bakma ama bekarım fakat evli arkadaşlarım var çocukları bi garip yani çocuğa hişt yok nedense bir arkadasımın oğlu beni resmen dövdü 3 yasında annesi bırak canım hırsını alamsı lazım dedi bibloyu elinden almıştım çünkü..yani bizlere bagırmadılar mı sanki küçükken ne oldu gayet de sağlıklıyız işte..gelmişler onlar için de zor sizin evinizde rahat edemiyorlar mutlaka..bence siz kendinize bakıcı tutun ama eve de kamere koyun malum bakıcılar babanızdan daha fazlasını yapabilir...

Eşin haklı bence..Şöyle düşün eşinin annesi veya babası bağırsa ne hakkı var dersin demi..Bu da onun gibi bir şey bence..Üzülme eşini de anlamaya çalış derim..Açıkcası benim eşimin ailesi de özellikle 17 yaşındaki kayınbirader çok defa bağırmıştı hemde yok yere..Uyardım çok defa sonunda patladım yeter oğlum daha küçük kafanı kırarım diyecek kadar çığrımdan çıktım

Kendi abim de yapsa emin ol aynı tepkiyi gösterirdim ben oğluma dayanamıyorum kızılması gereken yerde ok ama yok yere nıck izin vermem

Dedem kardesım kucukken ona bırsey soylemıs babam da ıssız dı o zaman ...
Babamın öyle zoruna gıtmıskı hala anlatır
Eşinız cok sabırlı ve terbıyelı bı ınsanmıs takdır ettım valla

Kolelikle, bir masuma bagirmak arasında bağ kuramadim.Ne kadar yanlis bir düşünce. Umarim anne degilsinizdir!!!

valla benım babam cocuguma bagıracak ben bagırırım bas bas. eşinde iyi sabır varmış. böyle yaparsn sen eşinide kaçırırsın elinden cok özür dilerim kırdıysam fakat oturursun annenle babanla. sen alttan alma artık anne babanı bence boyle yapa yapa herşeye hakları var zannederler.

Esiniz hakli bilgisayar konusunda vs.de dedesi bi anlik bagirmis olabilir yani yasli insanlat belli yastan sonra gurultu kaldirmayabiliyor burda sanirsiniz kimse cocuguna kizmamis hic

şimdi bagıran 2 ay sonra döver cocuğunu dikkat et. küçücük çocuğu piskopat edersin. çocukların bu yaşta karakterleri olusuyo. ben olsam evden cıkamam ya bagırırlarsa bı daha diye. babam desen ben bagırsam kendi cocuğuma onun yanıda benım bacaklarımı kırar. torun baska bişeymiş nasıl bagırıyo anlamadım. benım babam torununu görünce bana üvey evlat muamelesi yapıyo.

15 aylık çocuğa koskoca adam bağırıyor, var mı böyle mantık? Annenizin savunması ise kocanıza yüz vermeniz! Bence aileniz kendi evlerinde kalsalar her iki taraf için de daha hayırlı olacak. Yoksa bu gidişle durduk yere eşinizle aranız açılır, ben eşinizin yerinde olsam onun gibi susar mıydım bilmiyorum yine iyi sabredip saygı göstermiş. Eşinizi düşünmüyorsanız bile oğlunuz için ailenizi evden uzaklaştırmanız gerek.

Esiniz hakli bilgisayar konusunda vs.de dedesi bi anlik bagirmis olabilir yani yasli insanlat belli yastan sonra gurultu kaldirmayabiliyor burda sanirsiniz kimse cocuguna kizmamis hic

beni 2 tane cocğum var biri 8 diğeri 1bucuk ysında bırak el kaldırmak gibi bir acizliği pisliği yüksek sesle bişey söylemeişimdir bile. babasıda aynı benım gibidir. kızım şuan 8 yasında fakat 18 yasındakı kızlara taş cıkaracak kadar mantıklı edeplidir. derslerindede suan 2. snıfta demenme sınavına gırıyorlar arada ıl bazında ya 3.dür ya 2. (daha 1. olamadık) oğlum desen hayırı biliyo birtek. hayır efe dediğim anda gelir bana sarılır baska bı oyun oynarız. yani kısacası hayırlı bir evladınız olmasını istiyorsanız ve sizi mutlu etmesini istiyorsanız. ona saygı duyarak size saygı duymasını aşılayacaksınız. evet gururla söylüyorum ben evlatlarıma asla bagırmadım kızmadım. bunu normal bişeymiş gibi algılayanlarıda ben normal olarak nitelendirmiyorum.

keske daha önce tavrınızı net koyabılseydınız böyle huzursuz olmazdınız babanız durumu abartmış çünkü..

Zor bir durum gerçekten ama ben bu konuda ki tutumumu çok çok açık belli ettim .
Çocuğuma bağırabilecek biri varsa oda bir tek benim babası bile bağıramaz.
Benin anam ağlıyor bakacağım diye , akşam gelince yarım saat sevmek bu hakkı vermiyor .Zaten bir baba bağırıyorsa yetersizdir.Çocuk baba bağırmadan çekinmeli.

Şöyle de bir durum var tabi başka insanları kızdaracak davranışlar yaptığın da müdahale etmek.
Hala unutmam bir otobüs yolculuğun da yol boyunca dondurma dondurma diye ritim tutup bağıran çocukları ve buna benzer hemen arka koltuğum da oturup kucağım da çocuğumun uyuduğunu gördükleri halde çocuklarının bağırarak oynamasına müsade eden anneleri.

Çocuk bunlar yapacak tabinin arkasına sığınmamak gerek , çocuk terbiye olacak ...

Keza başka bir çocuk çocuğuma zarar verir ve annesi susarsa burda da ben müdahele eder gerekirse bağırırım çocuğa.Şu saatten sonra anne baba terbiye edecek değilsiniz yirmi gün sıkın dişinizi sonra bu kadar uzun süre kalmalarına müsade etmeyin ihtiyaç sahipleri değilse tabi..

Son düzenleme:
Bu arada yanlis konuya yorum yapmisim buna benzer bir konu vardi bi kadar detayli degildi ona gore yorum yaptim ben :26:

Bu arada yanlis konuya yorum yapmisim buna benzer bir konu vardi bi kadar detayli degildi ona gore yorum yaptim ben :26:

ben hala bu konuyla ötekini aynı ama farklı hesaplarla alan kişi olduğunu düşünüyorum bukadar benzerlik olmamaz! tesadüfte herşeymi tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…