günaydın herkese bugün moralim çok ama çok bozuk .çalışan bir bayanım annemle babam hem kışı bizde geçirmek hem de çocuklarıma bakmak için 3 aydır bizde kalıyorlar.kızım 5.5 yaşında ana okuluna gidiyor.Oğlum 15 aylık .Babam geldiğinden beri oğluma sürekli bağırıyor
önceleri çocuk tepki vermiyordu ama birkaç haftadır babam bağırınca ağlıyor hıçkıra hıçkıra.Benim yanımda bağırınca sorun etmiyordum ama bir kaç kez eşimin yanında bağırdı o çok bozuluyordu ama belli etmiyordu.Dün akşam yemek yerken sofrada oğlum babasının kucağında oturur babası yedirir yemeğini .bir de annemle babam beni affet diye bir dizi var ya onu çok seviyorlar..genelde de yemek saatine denk geliyor .dün oğlum tabaklara vuruyordu elindeki kaşıkla gürültü yaptı babam de sen artık fazla oldun diye bağırdı ğolum da ağlamaya başladı eşim bu sefer çok sinirlendi ama babama bişey demedi. Ben çocuğu eşimin kucağından almaya çalıştım ama eşim sinirli bir şekilde bırak kalsın dedi yani tepki gösterdi hareketleri ile.Sonra babam sofradan nolacak sanki bağırınca çok afedersiniz ama çükü mü düşecek dedi ve kaktı gitti annem de arkasından gitti.ben çocuğu uyutmaya gittim.Annem geldi yanıma sen kocana yüz vermesen bize böyle davranamaz dedi.Sonra babamla annem dışarı çıktı ve 2 saat falan gelmediler.sonra gelip uyudular.Ben sabaha kadar uyumadım. eşim de uyumadı .ne olur bana bir akıl verin ben ne yapayım şimdi
Babanız ters bir insan sa bakıcı tutun madem insanlar evlerini bırakıp torun bakmaya gelmiş kusura bakmayın ama karışanazsınız. Beğenmiyosanız çağırmazsınız olur biter. Köle değilki bunlar anne baba
Esiniz hakli bilgisayar konusunda vs.de dedesi bi anlik bagirmis olabilir yani yasli insanlat belli yastan sonra gurultu kaldirmayabiliyor burda sanirsiniz kimse cocuguna kizmamis hic
Bu arada yanlis konuya yorum yapmisim buna benzer bir konu vardi bi kadar detayli degildi ona gore yorum yaptim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?