eski konularınıza baktımda tamda tahmin ettiğim gibi olmuş...
eşinin annesine 1 ay tahammül edememişsin ama babanın yaptıklarına
sesin çıkmıyor neden adil değilsin ve neden kendinle çelişiyorsun?
üstelik kayınvaliden babanın yaptıklarının yarısını bile yapmamış sırf oğluna
iş yaptırmıyor diye patlama noktasına gelmişsiniz ama kendi babanız söz konusu
olunca eşinizin sabır göstermesini bekliyorsunuz bence zaten eşiniz fazlasıyla
ailenize sabır göstermiş limit çoktan dolmuş lütfen biraz daha adil davranın:26:
Ayne katılıyorum size.
Cıfte standarttan nefret edıyorum.
Kayınvalıdesı de bırsey yapmamıs sadece bızım oralarda erkek ıs yapmaz demıs cevap olarak ta Allah benı unutturacak dert versın sıze olmus.
Boyle beddua olur mu?
Ayrıca ev alındıktan sonra ıse gırmıs arkadas yanı calısma zorunlulugu olan bır ıs degıl anladıgım kadarıyla.
Yahu cıkın ısten hem ev ısınıze yetısın,hem cocugunuza bakın boylece yuvanız kurtulsun.
Aksı taktırde borcunu odedıgınız evden mutlu gun gormeden gıdeceksınız,
ben hala bu konuyla ötekini aynı ama farklı hesaplarla alan kişi olduğunu düşünüyorum bukadar benzerlik olmamaz! tesadüfte herşeymi tesadüf
bende anlamadim bilgisayar mevzusu burda gecmiyor ben bilgisayarli yorum yaptim sonra konuya bi bakiyim dedim yanlis konu diger konuda bu kadar detayli degildi sanki babasinin cocuguna kizmasi felan :26:
öteki konu kapatılmış zaten canım aynı kişi bizi salak sanıyor kk deki hatunlar yermi
şayeste ,ne yaptın arkadaşım,ailen döndü mü,kreş konusunu konuştun mu eşinle?
yaa ıspat edildimi aynı kişi olduğu.ben yüzde yüz emindim zaten o kişi olduğuna.aklı sıra burda destek göremedi orda konuyu farklı açarak destek arayacaktı.hani sormuş ya öbür konuda boşanırmıydınız diye.bence boşansın adama büyük iyilik etmiş olur.allah sabır versin kocasına.
sayestenin konusu burda canım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/602021-esimin-yaptigi-11.html#post29189051
ben annnenizede kızdım .ne demek sen eşine yüz vermeseydin bize böyle davranmazdı. eşiniz orda bile sesini çıkartmamış sabırlı davranmış. bence 2 yaşına kadar bi bakıcı bulsanız hem ev işlerine bakan hemde bebeğinle ilgilenen öyle daha rahat olur. evli evine köylü köyüne. 2 yaşından sonrada kreşler kabul ediyor zaten. gelişimi açısından daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?