babam çocuğuma bağırdı eşimin yanında

konu sahibi arkadaş eşiniz çok haklı ve sabırlı davranıyor...
empati yaptın mı hiç? o evde eşinin annesi ve babasıyla yaşasaydın
ve sürekli kayınvaliden kayınpederin hayatına müdahale etseydi hatta oğullarına;
karına sert davranmıyorsun üstünlük kuramıyorsun çok yüz veriyorsun
sözün geçmiyor gibi fişteklemelerine maruz kalsaydınız ne düşünürdünüz?
bence boşanmayı bile düşünürdün... nedense kendi ailemiz ne yapsa
idare ediyoruz sesimiz çıkmıyorda eşimizin ailesi bir laf etse suratını assa ne hakla diyoruz
baban ayıp etmiş üstüne birde annenin söylediği laf gerçekten çok tuhaf
Bence evlerine dönmelerinin çoktan vakti gelmiş hiç bir şey huzurunuzdan daha önemli değil:26:

Eskı konularınızla bırlıkte bu konunuzu da okuyunca nıyeyse bana bir sinir geldi.
Yazmayayım dedım dayanamadım.
Sız sımdı bu aılenızle ılgılı bu konuda ne yapacagını bılmez bır sekılde saf ayagına yatmıssınız ya kayınvalıdenızle ılgılı konularınız da masAllah elınız belınızde dokturmussunuz.
Ayrıca -anlattıklarınıza ıstınaden- eger esınızden bosanırsanız ıyılık te etmıs olabılırsınız esınıze.
Yoksa adam catlayacak artık.

eski konularınıza baktımda tamda tahmin ettiğim gibi olmuş...
eşinin annesine 1 ay tahammül edememişsin ama babanın yaptıklarına
sesin çıkmıyor neden adil değilsin ve neden kendinle çelişiyorsun?
üstelik kayınvaliden babanın yaptıklarının yarısını bile yapmamış sırf oğluna
iş yaptırmıyor diye patlama noktasına gelmişsiniz ama kendi babanız söz konusu
olunca eşinizin sabır göstermesini bekliyorsunuz bence zaten eşiniz fazlasıyla
ailenize sabır göstermiş limit çoktan dolmuş lütfen biraz daha adil davranın:26:

Ayne katılıyorum size.
Cıfte standarttan nefret edıyorum.
Kayınvalıdesı de bırsey yapmamıs sadece bızım oralarda erkek ıs yapmaz demıs cevap olarak ta Allah benı unutturacak dert versın sıze olmus.
Boyle beddua olur mu?
Ayrıca ev alındıktan sonra ıse gırmıs arkadas yanı calısma zorunlulugu olan bır ıs degıl anladıgım kadarıyla.
Yahu cıkın ısten hem ev ısınıze yetısın,hem cocugunuza bakın boylece yuvanız kurtulsun.
Aksı taktırde borcunu odedıgınız evden mutlu gun gormeden gıdeceksınız,

evet haklısın belkide haksız yere edilen beddua
kendisine tuttu ve kayınvalidesini unutturacak bir dert
verdi başına... kendi babası başlı başına bir dert zaten
ne denir ki Allah sabır versin

ben hala bu konuyla ötekini aynı ama farklı hesaplarla alan kişi olduğunu düşünüyorum bukadar benzerlik olmamaz! tesadüfte herşeymi tesadüf

bende anlamadim bilgisayar mevzusu burda gecmiyor ben bilgisayarli yorum yaptim sonra konuya bi bakiyim dedim yanlis konu diger konuda bu kadar detayli degildi sanki babasinin cocuguna kizmasi felan :26:

KIRMIZILAR sağolsun öteki konuyu kapatmışlar bizi salak yerine koyuyor bide yaaa

bende anlamadim bilgisayar mevzusu burda gecmiyor ben bilgisayarli yorum yaptim sonra konuya bi bakiyim dedim yanlis konu diger konuda bu kadar detayli degildi sanki babasinin cocuguna kizmasi felan :26:

öteki konu kapatılmış zaten canım aynı kişi bizi salak sanıyor kk deki hatunlar yermi

''Allah rzı olsun evini barkını bırakıp geldi bakıyor.Hakkını inkar edemem.Aslında iyi birirdir ama çok konuşuyor ve her şeye ama herşeye karışıyor.Bende ister istemez sinirleniyorum bu duruma.Başak burcuyum işime karışılmasını hiç sevmem.Kendi annem babam karışsa onlara da sinirlenirim.''

Konu sahibinin daha önce kaynanası ile açtığı konudan alıntı yaptım, kendi ailenize karşı tutumunuz düşüncelerinizin tam tersi sanırım onlara başak burcu işlemiyor
Eşiniz çok bile dayanmış bu duruma..

öteki konu kapatılmış zaten canım aynı kişi bizi salak sanıyor kk deki hatunlar yermi

yaa ıspat edildimi aynı kişi olduğu.ben yüzde yüz emindim zaten o kişi olduğuna.aklı sıra burda destek göremedi orda konuyu farklı açarak destek arayacaktı.hani sormuş ya öbür konuda boşanırmıydınız diye.bence boşansın adama büyük iyilik etmiş olur.allah sabır versin kocasına.

15 aylık bebek karşısında bu kadar hoşgörüsüz olan bi insan diğer çocuğunuz karşısında nasıl çok merak ediyorum...
Bazen 5-6 yaşındaki çocuk yapma etmeden anlamıyor kaldı ki bu bi bebek....
Bi bebekten ne bekliyor ki ağlamadan çıtı çıkmadan sessiz sedasız bi köşede oturmasınımı bekliyor....
Çocuk bu bi çok şeyi anlamaya başlamış kendi kendine bazı şeyleri keşfediyor bi çocuğun tabağa vurması bi büyük için gürültü iken o çocuk için başka bi anlam taşır...
Anneniz babanız bile olsa çocuklarınıza bu şekilde bağırılmasına izin vermeyin...
Eşinizde saygısını bozmamış ne güzel ama siz bi evlat olarak ve bi anne olarak ailenizle konuşmalısınız....
Kırılırlar kızarlar belki kim bilir ama saygınızı bozmadan bir şeyleri anlatmaya çalışın anneanne-dede olmak en ufak bir şeyde çocukları azarlamak değil ki...
Bu çocukları daha küçük yaşlarda içlerinde onlara karşı bi korku hissi uyandırmaktan başka bi işe yaramaz...

şayeste ,ne yaptın arkadaşım,ailen döndü mü,kreş konusunu konuştun mu eşinle?

bu ne şimdi burada yazdıklarının aynısı orada ama bu sefer eşi babasını evden kovmuş Adam kesinlikle haklı bence

adam zaten haklı olduğu halde karısının bunları yazdığını görse kesin boşardı yazık arkasından neler neler düşünüyor bir bilse

farklı isimle konuyu tekrar açarak ne yapmak istedi acaba konu sahibi:44:

kendi anne ve babanın yaptıklarını nasıl da makul karşılayabiliyorsun değil mi sayeste.

babanın yaptıklarını kayınpederin yapsa eminim ortalığı yıkar,apartmana daadamı rezil ederdin.ama kendi baban olunca ses etmiyorsun,hala kocanı suçlama durumundasın

en iyisi sen kocandan boşan ve ailenle mutlu mesut yaşa.ama çocukları götürmeni tavsiye etmem.şu anda minicik bebeğine bağırıp çağıran baban,kimbilir o zaman neler yapar

konu açılalı bay olmuş ilerlemiş ben yeni gördüm okurken acayip sinirlendim
babanız ne kadar bencil haksız bir adam , hem aylarca sizde kalıyorlar hemde çocuklara bağırıyorlar , minnacık bebek ne anlar diziden
eşiniz ne kadar haklı , benim babam benim evimde aynı şeyi yapsa eşime kalmadan ben babamı evden kovardım
yazdıkça yazasım geldi , babanız ne kadar kötü bir dede , eşinizden yana siz ve babanız çok şanslı
benim eşim olsa babam bebeğine kızsa ve bende sussam babamdan önce benide evden kovardı
inş babanız daha sizde kalıpta çocukları huzursuz etmez
ay birde kızdığı konuya dumur oldum izledikleri dizide dizi olsa ilginççççç

Son düzenleme:

evet kocası yine bile sabırlı davranmışş

Son düzenleme:
bu da mı fake cıktı şimdi nedir son durum :Sneyse fake değilsede annemin sizin gibi pasif biri olduğunu düşündümde içime fenalık gelirdi heralde zavallı bebeğiniz en çok annesinden başka kime güvenicek neyseki babası sizin kadar pasif değilmişde tepkisini koymus siz hala hatayı onda arıyorsunuz yazık valla o bebeğe umarım en kısa zamanda psikolojisi kalıcı olarak yara almadan gider anne ve babanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…