Herkese iyi geceler canım çok sıkıldı ellerim titreyerek yazıyorum babamla 2 saattir sürekli ufak ufak atışıyoruz çok dengesiz birisi baştan anlatıcam.Bugün düğün vardı benimde giyeceğim elbise mavi önü kapalı sıfır kol bir elbiseydi giydim babama gösterdim telefondan kafayı kaldırmadan çok açık beğenmedim dedi haliyle sinirlendim ilk atışmamız orda oldu.Sonra düğüne dağıldık arabada bir şeyler anlatıyorum tersliyor en son sinirlendim baba ya dedim derdin ne senin ne desem kızıyorsun, gereksiz boş konuştun kafam şişti dedi gereksiz dediği heyecanla bir şey anlatmam ama arabadaki diğer yeğenlerimle gayet iyi sohbet ediyor bende laf söyledim dedim onlarla ne güzel konuşuyorsun bana niye böyle yapıyorsun köşeme çekildim sonra da yüzsüz gibi kokoreç yer misin diyor öyle bunaldım ki 3 aylarda eve gelmek istemiyorum yurtta hayat var ailemden sıkılıyorum çok baskıcılar öğretmen adayıyım 1 sene sonra mezunum ve hala gördüğüm muameleye bak özellikle babam aşırı zor,kuralcı, eleştiriyor sürekli bıktım hiç güzel lafı yok hep susturma üzerine napmalıyım arkadaşlar aşırı bunaldım