Babam dolandırılmış.

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Babamı yapı krediden arıyoruz diye kandırmışlar 1300 tl kredi kartından çekmişler telefonuna gelen onay şifresini bile söylemiş dolandırıcılara.
Anneme hep safsın seni kandırırlar tabi der.
Onu bu konularda haberlerde çıktığında uyardığımda ben akıllıyım bana akıl vermeyin derdi.
hem üzülüyorum hem tavırlarından dolayı üzülemiyorum.
Geçen de ziraat atmden 2100 lira yatırmış birkaç gün sonra gittiğinde para hiç yatırılmamış gözüküyormuş.
kaç gündür kafayı yicek düşünmekten valla ben de üzüldüm.
Para istiyor ama veremem birikim yapıyorum.
geçen 13000 kredi çekti ne için çektin dediğimde bana paramın hesabını sorma demişti
Benden para istedi yok deyince napıyosun maaşını dedi ben de baba bana paramın hesabını sorma dedim.
üzülüyorum da ama vermek istemiyorum bize 1 tl bile göstermez kazancından ama alkole her gün para verir.
napıcam bilmiyorum

ben olsam ben de yardım etmem böyle bir adama

Verme tabii ki. Kimse parasının hesabını vermiyor madem.

bankaya kendin para yatırıp biraz yardım edebilirsin..

Resmen kendi babamın başına buyrukluğunu gördüm yaa babam bu şekilde dolandırılmalıda belkide dolandırılmıştr bize söylemez ama yakın zaman da kredi çektim hemde 2 kere verdim kız evladı işte dayanamıyosun ama oda bizi karıştırmaz bişeye başına buyruk yapar herşeyi... Baba işte bişey diyemiyorsun polise şikayette bulundunuz mu ne diyim inşallah alabilirsiniz geri...

Nakit olarak vermem ama gidip bankaya borcu için para yatırırdım. Ne olursa olsun babam çünkü. Beni büyüten kişi. Üzüldüm babana. Kaç kişi dolandırıldı bir şekilde. Profosörü bile dolandırmışlardı. Allah ondan bulsunlar

Oo şaka gibi, alkol ve kadınlarla para yesin, ailesine 1 tl koklatmasın, sen de hala üzül bu adama.
ama borcunu ödemezse işlem başlatacaklarmış bir de sürekli hangi gündü hangi saatti hatırlasam çözcem olayı diye çok düşünüyor üzülüyor

ama borcunu ödemezse işlem başlatacaklarmış bir de sürekli hangi gündü hangi saatti hatırlasam çözcem olayı diye çok düşünüyor üzülüyor

Bankadan işlem başlatacaklarsa bankaya gidip siz kapatın borcunu, sonuçta takip işlemlerinden annenizde zarar görecek. Eve icra kağıdı gelecek, ödenmediği takdirde eşyalara haciz konacak , hapis cezası var vs vs... Elden para vermeyin ancak siz kapatabiliyorsanız kapatın borcu.

Bence de elinden geliyosa borcu kapat skintisini dindir ama babana elden verme bide kendi paran oldugunu soyleme isyerinde birinden borc aldim de ilerde geri verir sana yoksa dedigin gibi biriyse ve senin paran oldugunu dusunurse surekli senden istemeye baslayabilir

Ne kadar borcu var?

Bilemedim valla, 1 tl koklatmaz bize diyorsun, sen hiç muhtaç durumda olmadın mı? O sana üzülmüşmüydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…