Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Bence esinle konus.babanida problem yapma cunku bir gun ebediyeten yaninda olmayinca anlarsin....ben babamla cok problem yasamis biri olarak soyluyorum su an hayatta olmasi icin neler vermezdim....
Haklısın dostum ben de bbmı çok seviyorum aklıma geldikçe bile ağlayan biriydim boşver açma konuyu Allah rahmet eylesin :(

Benim babamla eşim de aşırı samimi. Hatta daha dün gece beraber sinemaya gittiler.

Benim çok hoşuma gidiyor ama. Üstelik babam da ergen çocuklar gibidir. Buna rağmen..

Fazla takmışsınız bence

Buraya taşınmalarını dolaylı olarak da engelliyim size söz dik durucam kendime güvenimi kazanıcam ama şu işi engellemem lazım
evet dik dur... konuş bağırırsa da bağırsın niye korkuyon evli barklı kadınsın dövcek mi. küscek dicek sin şimdi küssün barışır merak etme et tırnaktan ayrılmaz valla ben babama geçen gün bi konuda kızdım bağırdım kii.. ilk defa. oda bana kızdı bende kaç gün gitmedim sonra bi baktım çıkmış kendi gelmiş evlat özleniyor beni geçtim torununu özlemiş. yani sende korkma bazen kırılmamak için kırmak gerekiyor

Gerçekten de Doğru Allah bilio hiç iyi diilşm
Özgüvene inanmıyorum inanmadan bişey olmaz
Yok boşanmamak için idare etmiyorum yanlış anladın oneskidendi
Şuan sorunum babam ... tam herşeyi dizgün yaşarken babam içine edio
Edemesin işte ....
Anneme dicem evet iyi diilim cidden
Numara yapmamada gerek kalmadı :kızgın:
Bir Nisa'nda babam inat edip de buraya gelmezse İnan zor gelir bi da heleki taşınmayı zor düşünür anladın mı ister eşim anlasın ne olursa olsun ben onu bir Nisa'nda engellersem taşınmaktan vazgeçebilir kökten çözüm işte .... Doğum gününde geleceklerini defalarca söylemişti hatta cumartesiye denk gelio demişti anladın mı ben şimdi onlardan uzak durursam eskisi gibi samimi olamaz imkansız işte kırmam lazım bu düzeni
Hakkında hayırlısı ...

Eşime demiştim zaten samimi olmuyo da zırt pırt uyaramamki sorun babamda .... annemle en son telde tartıştım zaten annem dddi istemezsen gelmeyiz Bayram'dan bayrama görüşürüz dddi ben de anne saçmalama ben onu demiorum dedim ama bal gibi anladı babamı da hiç aramadım . İçim içimi yese de başka çarem YÖK hangi aile kızının büyüklerle geçiremediğini göre göre evli kızının yanına yerleşir ki Bu biraz sıkar işte ... ben onların gözünde ne olursam oluyum kimse bunu kolay kolay göze almaz
E sorun sizde kusura bakmayin Zor dengeler kimseyi kirmadan bulunmuyor anneniz oyle dediginde oyle isterseniz oyle yapalim belki daha saglikli olur deyip konuyu kapatsaydiniz niye ay ben onu demek istemedimde yok oyle degilde kardesin kuruyorsa bir denge sende kurarsin sonucta demekki tarzdan ve tavirdan anlayan insanlar cokta israrci degiller esinede her dakika demen gerekiyorsa de bir defadan anlamiyor demekki.
Tavrinizi esinizede ailenizede koyun insanlar once yadirgayip sonra kabulleniyorlar sizinkide oyle olur
Daha saglikli iliskileriniz olur

Benim babamla eşim de aşırı samimi. Hatta daha dün gece beraber sinemaya gittiler.

Benim çok hoşuma gidiyor ama. Üstelik babam da ergen çocuklar gibidir. Buna rağmen..

Fazla takmışsınız bence
Haklısın ama sadece muhabbet olsa ben de rahatsız olmam ki sevinirim aksine ne mutlu bana derim ama babam akıl verio onu değiştirmesinden korkuyorum daha önce eski eşimle başıma geldiğinden

evet dik dur... konuş bağırırsa da bağırsın niye korkuyon evli barklı kadınsın dövcek mi. küscek dicek sin şimdi küssün barışır merak etme et tırnaktan ayrılmaz valla ben babama geçen gün bi konuda kızdım bağırdım kii.. ilk defa. oda bana kızdı bende kaç gün gitmedim sonra bi baktım çıkmış kendi gelmiş evlat özleniyor beni geçtim torununu özlemiş. yani sende korkma bazen kırılmamak için kırmak gerekiyor
Doğru diosun koz kardeşimle aylardır belki sene oldu küsler ama babam hâlâ onun hakkında başkasına dio ki beni kastederek bu kızım uzakta ama başka kızım var hep burda olan dio gülümseyerek düşün küs olduğu halde e beni de anlasın bi zahmet dedğin gibi küserse küssün mesafemi koyucam beni sevmicek hali YÖK

E sorun sizde kusura bakmayin Zor dengeler kimseyi kirmadan bulunmuyor anneniz oyle dediginde oyle isterseniz oyle yapalim belki daha saglikli olur deyip konuyu kapatsaydiniz niye ay ben onu demek istemedimde yok oyle degilde kardesin kuruyorsa bir denge sende kurarsin sonucta demekki tarzdan ve tavirdan anlayan insanlar cokta israrci degiller esinede her dakika demen gerekiyorsa de bir defadan anlamiyor demekki.
Tavrinizi esinizede ailenizede koyun insanlar once yadirgayip sonra kabulleniyorlar sizinkide oyle olur
Daha saglikli iliskileriniz olur
Evet aslında eşim anlıo sorun yok ki babam samimiyse o naapsın kendi babasına bile uzak ama.... bakalım nolucak hayırlısı :(

Doğru diosun koz kardeşimle aylardır belki sene oldu küsler ama babam hâlâ onun hakkında başkasına dio ki beni kastederek bu kızım uzakta ama başka kızım var hep burda olan dio gülümseyerek düşün küs olduğu halde e beni de anlasın bi zahmet dedğin gibi küserse küssün mesafemi koyucam beni sevmicek hali YÖK
He işte böle

Haklısın ama sadece muhabbet olsa ben de rahatsız olmam ki sevinirim aksine ne mutlu bana derim ama babam akıl verio onu değiştirmesinden korkuyorum daha önce eski eşimle başıma geldiğinden

Fazla mudaleci insanla zor

Yanliz su dikkatimi cekti senin uyeninde dediği gibi psikolojik bazı sorunların var. Cocukluktan gelen bence sen cok baski aktinda ani pasak altina alinmis derler oyle. Simdi artik patlama yasiyosun. Ha tabi ruhun psikolojimln bunu kaldırmıyor ben seni inan cok iyi anliyorum. Annen de baban belki de çok iyi insanlar. Ama bu huyları yüzünden belki de onlara dan uzaklasmak istiyorsun.onlar belkide yaptiklari bu davranışın yanlış olduğunun farkında değiller. Annem ilumli bir insan gibi geldi bana psikiyatri Ye gidip kendini toparlar san annene bunu anlatabilirsin.
Burada bazıları demis babana bağır çağır baskın karakterli bir insana bunu yapmak çok zor hele Karşısındaki insan onu baskıları ile büyümüşse.

Yanliz su dikkatimi cekti senin uyeninde dediği gibi psikolojik bazı sorunların var. Cocukluktan gelen bence sen cok baski aktinda ani pasak altina alinmis derler oyle. Simdi artik patlama yasiyosun. Ha tabi ruhun psikolojimln bunu kaldırmıyor ben seni inan cok iyi anliyorum. Annen de baban belki de çok iyi insanlar. Ama bu huyları yüzünden belki de onlara dan uzaklasmak istiyorsun.onlar belkide yaptiklari bu davranışın yanlış olduğunun farkında değiller. Annem ilumli bir insan gibi geldi bana psikiyatri Ye gidip kendini toparlar san annene bunu anlatabilirsin.
Burada bazıları demis babana bağır çağır baskın karakterli bir insana bunu yapmak çok zor hele Karşısındaki insan onu baskıları ile büyümüşse.
Hatta bi arkadaşım örnek vermişti ki ben o zamanlar öfke patlaması yaşamıodum
Bi tanıdıkları erkek varmış annesine babasına bağrıomuş siz beni bu hale getirdiniz die öfke patlaması ben de ondan bu derece öfkeliyim
Babam şuan pidkolojimin kötü olduğunu görürse vazgeçer buraya taşınmaktan düşünsene haftaya geldiklerinde bile ben işteyken babam onla aah ahhh şuanki tek derdim bu bunu engelliyim de ne düşündükleri umrumda diil
Bağıran bi tipe nasıl bağrıyım korkutmuş beni
Kız kardeşim bile öbür kardeşime dio karşında ışıl YÖK die
Ben yine rencide oluyorum
Herkes ezdi beni dayanMıcM artık elimden gelen susmak

Arkadaşlar bugün annem aradı aah ahhh haftalardır huzursuzum başta resmî oldum bişey olmamış gibi ... o da dedi demek anneni babanı unuttun ...
Ben de dayanamadım patladım ağladım sinir krizi geçirdim ben buyum işte kendimi biliorum

Dioki mutlusun die anneni aramıosun yaa ben haftalarca bu yüzden mi sessiz kaldım .Anlattım işte huzursuz ettiniz beni die ilaçlarını al dio bana hala
Dedim madem deliyim hastayım ok
Beni böyle kabul edin babam karışmasın hayatıma dedim
Bi tek bana karışıosunuz evlatlarınız arasında dedim asıl bu vebal dedim

Babama sakince bişey diyorum bağırıp küfür ediyor dedim sinirlenerek diyorum yine bağrıo dedim kalp hastası dio tmm da bi tek bana mı yapıo o zaman dedim diğer damadıyla nie samimi diil dedim Bayram'dan bayrama görüyorsunuz bu mu zoruna gitti dio (asıl zoruma giden buraya taşınacağınız ama içimden dedim ) buraya gelirlerse eşimle kolkola olcak babam benim tüm korkum bu

Eskiden de yaptı böyle bbm dedm
Eski eşimle evliyken YÖK pikniğe gidin para harcamayın yok gelip koltukların halının yerini değiştirdi dedim

Bırakın da hayatımı ben yönetiyim dedim
Babam eskiden gördü halimi dedim karıştı içine etti dedim şimdi yapmasın bari dedim çocuğun beynini yıkamasın dedim

Back
X