Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Arkadaşlar hala aramıorum ailemi
Babamın Doğum günü bir Nisa'n aramasam da ciddiyetime mi inansa
İnsanların genelinde inat vardır
Belli etmemem laZım eşime
Ben belli ettikçe başlar ay işte o senin büyüğün nie uzaklaşıpsun buraya taşınmalarını mı engellemeye çalışıosun der emin ol buna
İşte ben ne yapıp ne edip babamı uzaklaştırmaya çalıştığımı belli etmemem lazım sinirden bayılasım var şuan nedir başıma gelen

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle :) baktın bunlar senin lisanina yabancı, sen de onların anladığı lisanda konusacaksin :)

canım şuan tek bi yolum var .ciddi ciddi piskolojim bozuk hasta gibi tabi sadece annemi arayarak deli gibi durgun durgun konuşucam annem de benim kafayı yemiş manyak olduğumu görünce ki dünyanın en hissizi olsa anlar bu halimle yanıma taşınamayacaklarını idrak eder
Önceden de piskilojik sorunlar yaşamıştım Emin'im inanır
Eğer bunu yapmazsam kurtulamıcam ve İnan hasta olucam şıan bile oynatmama az kaldı
Abartmıyorum İnan ....
Gece gündüz aklımda adeta hasta gibi bu konuyu düşünüyorum aslımda çok basit konu ama o kadar çaresizim ki sözümü küçüklüpğmdem beri geçiremedim bağırırdı çağırıldı bana emin ol bu gerçek deişmicek ben de kabullendim
Babam hep kız kardeşimi dinledi ona kulak astı beni hep sad yerine koydu
Bağırdı azarladı
Bilşorum tabiki de beni sevio kızıyım ama yeter artık 31 yaşıma geldim
Kendi kararlarımı kendim almak istiyorum
Babamın damadıyla samimi olmasına dayanamıyorum
Bırakın da kurduğum hayatı ben yönetiyim hayatında bi kere karışma baba bana yaa karışma nefret mi ettireceksin kendinden ,,, herşeye burnunu sokuyo
Kız kardeşimin eşi soğuk duruyo ve ailesi de ne güzel babam diğer damadıyla samimi olamıyo ama nie hep ben nie nie o kadar üzgünüm ki ve ağlıorum ben de vijdan azabı çekiorum istemezyim anamı babamı arıyım soruyum ama İnan başka çarem YÖK bu şekilde de olsa başarmalıyım tamam karşısına geçip korkudan konuşamıyorum ama eşimi ondan uzak tutmalıyım (samimi olmaları benim için büyük bi darbe. Anlatmakla bitmez ki yakında ya babam başlarsa bak manitalara bak.bak kadına bak) eski eşimle yemin ederim kollolalardı . Allaha şükür eşim kendi ailesi ile bile mesafeli ama ben aşırı korkuyorum ve aynı şeyleri yaşarsam İnan dayanamam kanser okurum şimdiden titreme gelicek ellerini çeksin üzerinden yaaa be istiyosun küfür edesin gelio
Yaaa taşınmasalar valla senede iki kere idare ederim ama taşınırlarsa hayatta olmaz işi bile bırakırım ben işteyken damat baba gezecekler babam akıl verecek paranıharcama bilmem ne
İmkansız imkansız ölümüne savaşıp yolunu bulucam
Bi de babamın lafı var anneme dio ben ışıl için gitmiyorum ki bana oranın havası iyi gelio
Bak ben onlara gelmeyin dersem eşim de beni suçlar zaten babam kalp ameliyatı oldu kımse beni anlamaz nie idare etmedin derler o yüzden bu fikrimi söyleyememmmm şıan kara kara düşündüğüm Doğum gününü babamın kurlucak mıyım arıcam bu inadına gelirse bilmiorum e aramasam eşim bana dicek nie aramadın e babamlar taşınmaktan vazgeçse eşim yine beni sorumlu tutacak ben babamlara yansıtırsam yüzde yüz babam da yansıtacak eşime alttan alttan
İşte o yizden diyorum daha fazla aklımı yitirmeden annemi arıcam hasta hasta konuşmam o da dicek biz oraya taşınsak bizimle yapamaz bu kız rezil eder kendini de bizi de die vazgeçer başka yolu yok yemin ederim yokkkk kendi sağlığımı düşünmem lazım babam da eşime bu kız delirdi gelemem diyecek hali YÖK anladın mı eşim de beni suçlayamayacak ama ben düzgünce dersem suçlar beni .çünkü babam eşimi haberdar eder :KK43:

galatasaray-86, 5 dakika önceŞikayet Et

canım şuan tek bi yolum var .ciddi ciddi piskolojim bozuk hasta gibi tabi sadece annemi arayarak deli gibi durgun durgun konuşucam annem de benim kafayı yemiş manyak olduğumu görünce ki dünyanın en hissizi olsa anlar bu halimle yanıma taşınamayacaklarını idrak eder
Eğer bunu yapmazsam kurtulamıcam ve İnan hasta olucam şıan bile oynatmama az kaldı
Abartmıyorum İnan ....
Gece gündüz aklımda adeta hasta gibi bu konuyu düşünüyorum aslımda çok basit konu ama o kadar çaresizim ki sözümü küçüklüpğmdem beri geçiremedim bağırırdı çağırıldı bana emin ol bu gerçek deişmicek ben de kabullendim
Bağırdı azarladı
Bırakın da kurduğum hayatı ben yönetiyim hayatında bi kere karışma baba bana yaa karışma nefret mi ettireceksin kendinden ,,, herşeye burnunu sokuyo
Kız kardeşimin eşi soğuk duruyo ve ailesi de ne güzel babam diğer damadıyla samimi olamıyo ama nie hep ben nie nie o kadar üzgünüm ki ve ağlıorum ben de vijdan azabı çekiorum istemezyim anamı babamı arıyım soruyum ama İnan başka çarem YÖK bu şekilde de olsa başarmalıyım tamam karşısına geçip korkudan konuşamıyorum ama eşimi ondan uzak tutmalıyım (samimi olmaları benim için büyük bi darbe. Anlatmakla bitmez ki yakında ya babam başlarsa bak manitalara bak.bak kadına bak) eski eşimle yemin ederim kollolalardı . Allaha şükür eşim kendi ailesi ile bile mesafeli ama ben aşırı korkuyorum ve aynı şeyleri yaşarsam İnan dayanamam kanser okurum şimdiden titreme gelicek ellerini çeksin üzerinden yaaa be istiyosun küfür edesin gelio
Yaaa taşınmasalar valla senede iki kere idare ederim ama taşınırlarsa hayatta olmaz işi bile bırakırım ben işteyken damat baba gezecekler babam akıl verecek paranıharcama bilmem ne
Bi de babamın lafı var anneme dio ben ışıl için gitmiyorum ki bana oranın havası iyi gelio
Bak ben onlara gelmeyin dersem eşim de beni suçlar zaten babam kalp ameliyatı oldu kımse beni anlamaz nie idare etmedin derler o yüzden bu fikrimi söyleyememmmm şıan kara kara düşündüğüm Doğum gününü babamın kurlucak mıyım arıcam bu inadına gelirse bilmiorum e aramasam eşim bana dicek nie aramadın e babamlar taşınmaktan vazgeçse eşim yine beni sorumlu tutacak ben babamlara yansıtırsam yüzde yüz babam da yansıtacak eşime alttan alttan
İşte o yizden diyorum daha fazla aklımı yitirmeden annemi arıcam hasta hasta konuşmam o da dicek biz oraya taşınsak bizimle yapamaz bu kız rezil eder kendini de bizi de die vazgeçer başka yolu yok yemin ederim yokkkk kendi sağlığımı düşünmem lazım babam da eşime bu kız delirdi gelemem diyecek hali YÖK anladın mı eşim de beni suçlayamayacak ama ben düzgünce dersem suçlar beni .çünkü babam eşimi haberdar eder :KK43:

Deli taklidi yap dedim sen deli oldun .olmaz ki böyle :( önce sen kendine değer vereceksin ,özgüven kazanacaksın sonra başkalarından bekleyeceksin. Sürekli ezildiginden bahsediyorsun , 31 yaş hala duzeltemediklerin için geç değil . Bir yerden başla artık .. şunu da söyleyeyim : Yine bosanacagim diye kendin olmaktan vazgeçmeye devam edersen hayatta hep başarısız olacaksın ve kaybetmeye devam edeceksin. Birde kocasız yaşaman da mümkün .beni anlamaz boşanırım diye korkma, bunu ona hissettirip kendini de ucuzlastirma . Bırak o korksun, biraz da o savaşsın. Olmuyorsa da olmasın, erkeklerin soyu tükenmedi ya ! Babanı da ara doğum gününü kutla ,çok samimi olmana gerek yok .annene de hiç iyi olmadığını, bu durumlardan ötürü aklını kaybetmek üzere olduğunu gerekirse hastaneye yatabilecegini söyle -ki bence buna gerçekten ihtiyacın var ,hiç olmazsa sağlam bir tedaviye- biraz yalnız kalmanın sana iyi geleceğini de ...

En son tartışmamıZda bi kere uyardım die bana dediki tamam birdahababanla sohbet etmem dedi
Ben de o kadar da diil dedim
E bu sefer İstanbul'daki son izin günümüz ağzını açmadı surat beş karış
Babam da emin olun telefonla beni arayıp bağırır yakında bu çocuğu sen mi engelliosun die :KK43:
Yahu bagirsin bagirir iki kuser sonra oda anlar degisir dengeyi bulursunuz ilk esimden bosandim sebep buydu diyorsun al esini karsina ben samimiyet olayindan ilk evliliginde sikinti cektim mesafe istiyorum de onun bundan anladigi somurtmaksa somurtsun
Yada ac annene acik acik soyle annen gormuyor mu genelde mudahale eder anneler.

Deli taklidi yap dedim sen deli oldun .olmaz ki böyle :KK43: önce sen kendine değer vereceksin ,özgüven kazanacaksın sonra başkalarından bekleyeceksin. Sürekli ezildiginden bahsediyorsun , 31 yaş hala duzeltemediklerin için geç değil . Bir yerden başla artık .. şunu da söyleyeyim : Yine bosanacagim diye kendin olmaktan vazgeçmeye devam edersen hayatta hep başarısız olacaksın ve kaybetmeye devam edeceksin. Birde kocasız yaşaman da mümkün .beni anlamaz boşanırım diye korkma, bunu ona hissettirip kendini de ucuzlastirma . Bırak o korksun, biraz da o savaşsın. Olmuyorsa da olmasın, erkeklerin soyu tükenmedi ya ! Babanı da ara doğum gününü kutla ,çok samimi olmana gerek yok .annene de hiç iyi olmadığını, bu durumlardan ötürü aklını kaybetmek üzere olduğunu gerekirse hastaneye yatabilecegini söyle -ki bence buna gerçekten ihtiyacın var ,hiç olmazsa sağlam bir tedaviye- biraz yalnız kalmanın sana iyi geleceğini de ...
Gerçekten de Doğru Allah bilio hiç iyi diilşm
Özgüvene inanmıyorum inanmadan bişey olmaz
Yok boşanmamak için idare etmiyorum yanlış anladın oneskidendi
Şuan sorunum babam ... tam herşeyi dizgün yaşarken babam içine edio
Edemesin işte ....
Anneme dicem evet iyi diilim cidden
Numara yapmamada gerek kalmadı :kızgın:
Bir Nisa'nda babam inat edip de buraya gelmezse İnan zor gelir bi da heleki taşınmayı zor düşünür anladın mı ister eşim anlasın ne olursa olsun ben onu bir Nisa'nda engellersem taşınmaktan vazgeçebilir kökten çözüm işte .... Doğum gününde geleceklerini defalarca söylemişti hatta cumartesiye denk gelio demişti anladın mı ben şimdi onlardan uzak durursam eskisi gibi samimi olamaz imkansız işte kırmam lazım bu düzeni

Yahu bagirsin bagirir iki kuser sonra oda anlar degisir dengeyi bulursunuz ilk esimden bosandim sebep buydu diyorsun al esini karsina ben samimiyet olayindan ilk evliliginde sikinti cektim mesafe istiyorum de onun bundan anladigi somurtmaksa somurtsun
Yada ac annene acik acik soyle annen gormuyor mu genelde mudahale eder anneler.
Eşime demiştim zaten samimi olmuyo da zırt pırt uyaramamki sorun babamda .... annemle en son telde tartıştım zaten annem dddi istemezsen gelmeyiz Bayram'dan bayrama görüşürüz dddi ben de anne saçmalama ben onu demiorum dedim ama bal gibi anladı babamı da hiç aramadım . İçim içimi yese de başka çarem YÖK hangi aile kızının büyüklerle geçiremediğini göre göre evli kızının yanına yerleşir ki Bu biraz sıkar işte ... ben onların gözünde ne olursam oluyum kimse bunu kolay kolay göze almaz

Babam zaten Benimle arası iyiydi gelmek istiyordu buraya ev tutmak ....
Düşünsene şimdi ben rengimi belli edince gelip naapçak eşime mi arkadaş gelcek hayır yani inadına yaparsa pes
Bence annem inşallah onu engeller

Şurda bir Nisa'na ne kaldı resmen haftaya cumartesi
Kara kara düşünüyorum
Aramamak da olmaz Doğum gününe beş altı gün kala annemi arıcam naber bir Nisa'nda geliosunuz dimi dicem annem de büyük ihtimal Yok yavrum gelmiyoruz sen rahat et orda dicek kızgın ama kırgin bi tavırla ....
Ben de ısrar etmicem Peki müsait dilseniz yapçak bişey YÖK dicem
Babamı da bir Nisa'n da arıyıp Doğum gününü kutlucam büyük ihtimal bağırıp çağracak sen kimle dans ediosun ben anlamıo muyum taşınmayalım die uzak durduğunu lan dicek sonuçta benim bu konuda suçum olmucak ben sizin gözünüzde hasta olduğum için söz hakkım yok dicem vuuup kurtulucam
Bu konuyu babam istese de eşime bahsedemicek kızım kafayı yemiş dicek hali yok yaaa
Sadece bi gıdımlık ihtimal var o da babam bana lan sana mı geliorum ben oraları sevdim çatlasan da otaya taşınacam demesi ama bu bi delilik olur Allah korusun sonuçta ben elimden geleni yapıcam

Beni yanlis anlamayın lütfen durumunuza çok üzüldüm. Bence psikolojik yardım almalisiniz. Cocuklugunuzdan gelen sıkıntılarınız var anladığım kadarıyla ve bunlar sizin karşı tarafla iletisiminizi de engelliyor. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli değil.

Abartmıyorum İnan ....
Bağırdı azarladı

bak ne baban ne eşin ne kardeşin burda tek yanlış var oda sensin ... kusura bakma. Bu ne ya iki lafından biri ben güçsüzüm niye güçsüzsün sen ya sen bi birey değil misin nerde nasıl davrancağını bilmiyor musun neden insanların seni ezip geçmelerinden bukadar korkuyorsun. tuhaflık sende kusura bakma kendini topla lütfen topla ki insanlar seni biraz ciddiye alsın

Beni yanlis anlamayın lütfen durumunuza çok üzüldüm. Bence psikolojik yardım almalisiniz. Cocuklugunuzdan gelen sıkıntılarınız var anladığım kadarıyla ve bunlar sizin karşı tarafla iletisiminizi de engelliyor. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli değil.
Canım benim haklısın ama pisklog babamı ök düzeltecek töre cşnayeti kan davasında sen psikoloğa gidip bAbanla konuşmayı öğrensen nolucak cevap verince ağZına etçek baban

bak ne baban ne eşin ne kardeşin burda tek yanlış var oda sensin ... kusura bakma. Bu ne ya iki lafından biri ben güçsüzüm niye güçsüzsün sen ya sen bi birey değil misin nerde nasıl davrancağını bilmiyor musun neden insanların seni ezip geçmelerinden bukadar korkuyorsun. tuhaflık sende kusura bakma kendini topla lütfen topla ki insanlar seni biraz ciddiye alsın
Tamam da bu konuda nie düşünüp acı çekiorum yok yere
Babama düzgünce bi cümlelik etsem
Baba eşimle samimi olmanı istemiyorum desem kurana el başarım bağıracak bana ben napıcam cinnet geçiricem

Buraya taşınmalarını dolaylı olarak da engelliyim size söz dik durucam kendime güvenimi kazanıcam ama şu işi engellemem lazım

Tamam da bu konuda nie düşünüp acı çekiorum yok yere
Babama düzgünce bi cümlelik etsem
Baba eşimle samimi olmanı istemiyorum desem kurana el başarım bağıracak bana ben napıcam cinnet geçiricem
arama bence 1 nisan dada
kuserlerse kussunler , bayramda ararsin
delirdim ilaç kullandim fln dersin :)
senin baba adami verem eder ama sen izin veriyorsun bunlara butun suç onda deil

Canım benim haklısın ama pisklog babamı ök düzeltecek töre cşnayeti kan davasında sen psikoloğa gidip bAbanla konuşmayı öğrensen nolucak cevap verince ağZına etçek baban
Töre cinayeti,kan davası derken anlamadım cnm kusura bakma.konusmadan da çözülecek bı konu degil gibi geldi bana ama sen durumları daha iyi bilirsin tabiki.

Bence esinle konus.babanida problem yapma cunku bir gun ebediyeten yaninda olmayinca anlarsin....ben babamla cok problem yasamis biri olarak soyluyorum su an hayatta olmasi icin neler vermezdim....

arama bence 1 nisan dada
kuserlerse kussunler , bayramda ararsin
delirdim ilaç kullandim fln dersin :)
senin baba adami verem eder ama sen izin veriyorsun bunlara butun suç onda deil
HA şöyle işte ben engelliyim taşınmalarını sözü kendime gelicem kız nu konuda yardım et bna tmÖ Rmıyım M eşim sorduğunda ne desem onu bul müsait dişlermiş aah ah derim sorun diil ama şunu bul ...
Doğum gününü kutladın mı dediğinde ne dicem o yüzden diyorum ki soğuk soğuk kutluyum ki suçlanmadan ve çaktırmadan amacıma ulaşabiliyim

Back
X