Dediği dedik otoriterdir babam,ne konuşacağını bilir,tabi dediği gibi adam olanla konuşmaya gerek bile olmaz kimse de sonradan adam olmazBabanız yumuşak başlı bi adamsa hiç konuşmasın. Kızında bana bunları bunları yaptı, şöyle namussuz filan diyip babanı çok üZebilir. Ama dediği dedik otoriterse Üzülmez her lafa cvp verir en azından. Haa Düzelir mi derseniz çevreden gördüğüm kadarıyla hayır. Laftan anlayacak bi adam olsa babana ne gerek var di mi ama
malesef öyleKaç canım kardeşim kaç hemde arkana bakmadan kaç .. Bu ne ya dünyada cehennemi yaşıyorsun resmen
evet severek evlendik önceden bu kadar değildiseverek mi evlendiniz esinizin davranislari evlenmeden once de boyle miydi?
aynen öyle yaptı zaten,suç bastırmak için çamur attı bana yıktı olayları,öyle iyi bilir ki nerde kendini nasıl koruyacağınıAdam resmen suç bastırmak için size çamur atıyor. Bence ailesine aynen böyle söyleyin basın tekmeyi gitsin onunla ömür geçmez. İftiraci bide kazandığınız paranızı yiyip size adamlık mi tasliyo çok pasif kalmissiniz.
Böyle beş para etmez adamlar senin gibi tertemiz iyi kalpli insanları buluyor ya deli oluyorum deli.. Kardeşim baban seni alsın götürsün kurtarsın bu pislikten çok üzüldüm böyle şerefsizlik görmedim benmalesef öyle
bu temiz kalbin kıymetini bilmiyo ya, buna karşılık şeytan fesat paragöz ben oluyorum ya en çok ona yanıyorum..Böyle beş para etmez adamlar senin gibi tertemiz iyi kalpli insanları buluyor ya deli oluyorum deli.. Kardeşim baban seni alsın götürsün kurtarsın bu pislikten çok üzüldüm böyle şerefsizlik görmedim ben
Şuan ne durumdasınız yani küsmüsünüz evde yoksa herşey normalmiş gibimi davranıyor eşiniz.[/QUOTEbu olaylar olalı 2 hafta oldu,sıcağına sıcağına konuşamadık ailemle, bu hafta gelcekler konuşulcak, şu an normaliz ama ne özür ne bişey
Canım madem bunun farkındasınız eşin sana çamur atıyor namusuna söz ediyor ailen arkanda hala her yolu denedim derim diyosun bi adam 7 sinde neyse 70 inde odur değişmezzzzzz feriştahı gelse kar etmez sen senden gidenlerle kalırsın ömrün biter bide bu adamdan çocukların olur kolaygelsin.aynen öyle yaptı zaten,suç bastırmak için çamur attı bana yıktı olayları,öyle iyi bilir ki nerde kendini nasıl koruyacağını
Haklısın canım, konuşulduktan sonra nolcaksa olcak,inceldiği yerden kopacak!Canım madem bunun farkındasınız eşin sana çamur atıyor namusuna söz ediyor ailen arkanda hala her yolu denedim derim diyosun bi adam 7 sinde neyse 70 inde odur değişmezzzzzz feriştahı gelse kar etmez sen senden gidenlerle kalırsın ömrün biter bide bu adamdan çocukların olur kolaygelsin.
Evet kimsenin saydığı yok,herkes beni yadırgama peşinde.. Ailem de hiç haketmiyo eşimin bu davranışlarını ama o anlamıyo bildiğini okuyoKazancınızı esiniz idda kuponu doldursun diye mi harciyorsunuz? Ne kayinvalide ne eş nede gorumceler size saygı duymuyor. Esiniz sizin ailenizede kotu davraniyor. Esinizde bir tane insani özellik goremedim.
kumar kaynaklı olabilir bilemiyorumcanım herşeyi yaptım ama olmadı demek istiyorsan eğer eşini bir psikiyatristle görüştürmen gerekir.
normal karakteri bu değilse ve eğer eminsen bundan kumar kaynaklı böyle davranıyor olabilir
ama ne olursa olsun onemli olan senin ruh ve beden sağlığın tabii ki ama boşanma kararı da alsan bir uzmanla görüşmesini ailesine söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?