babam eşimle konuşacak!

evet ailemin yanına geldim o da ertesi günü maaş kartımda kalan parayı çekmiş

soğuk kanlı olmasın o lafları değiştirecek bir şekilde bence bir delil olarak görüyorum bunu daha evvelden maaş kartından bir aç defa çektiysen delildir ve iş yerindeki arkadaşların eşinin bu tavırlarını biliyorsa onlarda şahit olabilir diye düşünüyorum ailenle istanbuldamısın eşin tekirdağda mı

Bununla ilgili ayrı bir konu aç istersen canım bilgisi olan herkes yazar o zaman belki aynı durumda olanlar vardır daha önce boşananlarda yazarlar hep herkes yardım eder sana
bundan sonra hakkında hayırlısı olsun inş dilerim sana yaptıkları yanlarına kar kalmaz burunlarından fitil fitil gelir

Adam kesinlikle ruh hastası.benzer şeyleri yaşadım ben de.böyle manyaklara güzel bi tekme çok yakışıyor tavsiye ederim.atmadığı iftira kalmamış daha neyi bekliyorsun namusuna dil uzatanın dilini kesip eline vereceksin ondan anlar bu hayvanlar

en azından ailemin arkamda olduğunu bilince daha farklı davranır ya da davranmaya çalışır diye düşündük ailemle birlikte.. düzelmezse de kendi bilir tabi ki..
Bu özellikler narsistik kişilik bozukluğunu düşündürdü bana para konusunda gerekli bişey alındı mı bi sürü tantana ama para hırsı yüzünden kumara verdikleri normal gelir Allah bunların şerrinden herkesi korusun

aynen öyle benim bişey istemeye hakkım yok ama onun kumara verdikleri çok normal,Allah kimsenin başına vermesin böle insan

amin herşeyin hayırlısını versin Rabbim,hiçbiri inş yanına kalmaz..
haklısın sanırım ayrı bir konu açarsam daha çok yardm alabilirim.

Sen bu adamdan bir an önce kurtulmaz isen başına çok çorap örecek
Ötesi berisi yok artık.. o onu dedi babam şöyle yaptı...bu adam adam olmaz..
Allah seni bir an önce bu beladan kurtarsın. Bir sürü borç harç yıkacak başına KURTUL

konuşmak için buraya da gelebilirlermiş, eğer iftira atmaya kendini savunmaya devam ederse ki edecek ben de kendimi savunmalıyım ki bak susuyo hatalı demesin kimse.. siz olsanız kendinize yapılan tüm bu suçlamalara nasıl cevap verirdiniz?

buraya yazdıklarını çıktı al, birileri gelip konuşacaksa hiçbiri atlama sende anlat

Tüm olan biteni anlat sende cnm hiçbirşey atlamadan kendi pisliklerini örtmek için böyle yapıyor birde de

Mesaj attı boşanmak istiyorum diye.. Bir kere bile aramadı beni bu süreçte. Evi terk etmemi gurur yapıyo kendince..Bundan sonrası nasıl olacak bilmiyorum,onun ailesi sadece onu dinledi beni kötüledi hep kimse arayıp sormadı ne oldu sorun nedir diye. Babam konuşulsun babanı al gel dediği halde gelmediler bile. Zaten ne zaman değer verdi ki şimdi versin.Boşanmak istiyorum diye mesaj atınca ben nde gelip alcam en yakın zamanda tüm eşyamı yazdım.. Böyle demem zoruna gitmiş hiçbirşey yapmamışım evliliğimi kurtarmak için eşya derdine düşmüşüm. Bundan sonra beni ne bekliyo kızlar bilmiyorum nasıl atlatıcam bu süreci fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var.

Ayrilmak istiyor ama sanki siz ayrilmak istiyormussunuz havalarina giriyor. Sakin inanmayin. Ayrica maasinizi neden cektigini sordunuz mu?

evet ailemin yanına geldim o da ertesi günü maaş kartımda kalan parayı çekmiş
O kadar gururluki eşiniz sizin maaş kartınıza el koyup sizin paranızı siz evi terketmişken bile çekebilecek kadar gururlu ve haysiyetli bi adam.bence bunu sorun ve parayı tekrar yollamasını aöyleyin kartıda hemen iptal ettirin

Bence maaş kartınızı yenileyin 1 haftada elinizde oluyor yenisi
Ikincisi bence yanlış yolun başındayken bırakın gitsin
Evlilik devam edecekse o çabalasın o ikna etsin kadının nazını çekemeyen kırgınlıklarını anlamayan bencil bir insanla nasıl mutlu gelecek düşünülür
Herşey sizin lehine iken bırakın o çabalasın eşiniz belki bu sayede kendini Düzeltir
Boşanmayı düşünmeyen bir adam iş bu raddeye geldiğinde laf olsun diye Söylemez ya çabalasın yuvasını kurtarmak için ya da razı olsun söylediğine

Ayrilmak istiyor ama sanki siz ayrilmak istiyormussunuz havalarina giriyor. Sakin inanmayin. Ayrica maasinizi neden cektigini sordunuz mu?
İstemiyo da istiyo gibi yapıyo bence.. Çok gururlu ya (!) Doğalgaz ve elektrik faturalarını ödemek için çekmiş.

Aynen öyle gururdan ölecek sözde ama para peşinde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…