babam eşimle konuşacak!

evet bizim sorunlar insansı falan değill.. insanlıktan çıktık artık

Çekilecek gibi değil. İki lafın birinde sana şeytan demesi, namusuna laf etmesi... Görücü usulü mü evlendiniz? Bence eşinizin psikolojik problemleri var. Tedavi olması gerekiyor.
severek evlendik, evet psikolojisi normal değil her erkek böyle herkes kıskanır kısıtlar diyip normal görüyo

anladım cnm bence sen bunları düşünme kime kötülerse kötülesin ailenin ona inanıcak hali yok yaa bi süre yanlız bırak onu kendiyle değerini kıymetini anladığına emin olmayana kadar da dönme yani mağara adamı gibi bişey adam kendini düzeltmezse ilerde daha büyük sorunlar olur Allah korusun

değil baban konuşşsa vahi inse fayda etmez kocana arkadaşım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

tabiki inanmazlar,babam demiş bana kızımı kötülüyo ben kızımı bilmiyo muyum? hiç yanlzı bırakamadım keşke daha önce kendi başına bıraksaydım

kısa ve net suç bastırıyor edepsiz.16 senelik evliyim tabiri caiz ise siz giderken biz dönüyorduk.Okun ucunu sana doğrultsunlar diye seni suçlayacak bişiler bulması gerekiyordu çözümü iftiralarda buldu.Düzelir bir gün muhakak ama yılların gider çok sabır ister bu işler senden gider hep sonra bir gün her şey yoluna girer ama artık senin içindeki çocuk çoktan ölmüştür.

boşanmazsan bundan sonra yaşadığın her şeyi hakettiğin için yaşayacaksın.

Aynen öyle yaptı, kendi suçunu örtmek için beni öne sürdü, kim olsa iddaa oynuyo para bırakmıyo evde die söyler anne babasına, hangi akıllı ama gelininizde böle yaptı der ki, hiç normal değil hiç bi hareketi..

Ayyy afakanlar bastı okurken; arkadaşım kusura bakma eşinden bir cacık olmaz.

Evet şu noktada ailene haber vermen iyi olmuş.
Aile büyükleriyle de hallolacagini sanmıyorum ama bu evliliği bitirmek için bunu yapmak şart.

Yok bacim yok. Asla düzelmez. Düzelemez.
Medeniyet yoksunu. Ömrünü çürütürsün.

kimseye söylemeden de gidip pat diye boşanma davası açamazdım sonuçta, söyledim bakalım bundan sonrasını babama bırakıyorum konuşur eder eşimin tepkilerine göre yok kızım bu adam olmaz çok çektirir sana derse giderim babamla

Biraz eski konularınada baktım kusura bakma içim şişti nasıl tahammül ediyorsun bu adama? Tahammül edebilmen için çok seviyor olman lazım ama bence hiçbir kadının namusuna dil uzatan bir erkeğe aşkı ve sevgisi daim olmaz gibi geliyor bana.,,Rabbim korusun evlatlarımızı benimde kızlarım var buraları okudukça moralim bozuluyor...senin annen baban seni gözünün içine bakarak büyütmüştür eminim böyle odunun teki hırpalasın diye değil....ben kimseye boşanın demem ama senin işin zor düzelmesini bekleme çünkü kumar alkol ve uyuştıurucu gibi bağımlılık yapıyor...tedavi olamsını şart koş bence....

arkadaşlar gerçekten haklı, eşinizin karakteri oturmamış hatta karakteri hiç olmamış sanırım, erkek adam eşinin namusuyla ilgili konuşur mu ya, ilerde daha büyük iftiralar atabilir, belki de hastadır eşiniz,şizofren de olabilir, ilk aşamaları falan

her okuyanın içi şişiyo zaten ben de öle bir sabır var işte.. bu moral bozukluğuyla öyle zor çalışıyorum ki.. Tabiki ailem bana öyle düşkün ki,hep iyiliğimi istediler mutlu olayım istediler.. Rabbim tüm evlatları bekar kızları korusun böylelerinden

Offf baban konuşsa nolcak canım, sen en kısa yoldan kurtulmaya bak, bu evliliğin sonu yoksa çok beter olacak

Evet öyle doğru yoldasiniz. Fevri davranmıyorsunuz bunca yaşanana rağmen, içiniz rahat olacak.

Aminnnn....inan kız evlat daha naif büyütülüyor eminim sende ailen için öylesindir...yaşın daha küçük bence bu aralar bebek yapma o konuda garantiye al kendini....rabbim sabır versin yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…