Babam evleniyor

Hafta sonu çok yoğun ve yorgundum karıştırmışım. Sen kadını gördünmü? Benim dedem de bu şakilde evlenmişti. Biraz parası ve evi vardı, kadın onlar için gelmiş, üç ay durdu parayı ve evleri istedi dedem vermeyince de gitti, üç yıl boşanmak için uğraştı dedem. Öyle bişey olabilir mi sence?

Annemin vefatının 2.yılında babam evlendi.Çok zor bir durum ama mecburen katlanıyorsunuz.Sadece şunu unutmayın babanızla evlenen kişinin hiçbir suçu yok.Eğer tepkili olacaksanız babanıza olun eşine değil..

Ah şu babanneler amcalar halalar yokmu..
Babamın aklınada evlenmeyi onlar soktu.Annemin vefatı 6 ay olmuştu bulmuşlardı bile birini..

Baban belki gerçeği söyledi sana belkide böyle bir yalanın arkasına sığındı.Bu olayda suçlu varsa eğer babandır yada babana birini bulanlardır.Ama kadın değil..

Canim Arkadasim,

sagol sözlerin icin benim suanki ruh halimi anlarsin. gercekten akrabanin yaptini akrep
yapmazmis. bu tamamen benim babamin ailesi icin gecerli. insanin zoruna giden sey. babamlar annem hala dayi cocuklari yani rahmetli annem babaannenim öz ve öz yegeni. anneme hic sahip cikmadi öteki 3 gelini yapacaklarini yaptilar annemin almanyadan evine getirdi esyalari ona buna verirdi (gelinleri ve kizlarina) Rahmetli annemi sadece para makinesi olarak gördü kadinin kanini emdiler daha bu vücut bukadar aciya dayana bilirmi 58 yasinda vefat etti. (Anlatsam annemin bu aileden cektini roman olur)
Annem öldü 40 ki cikti babaannem laf atmaya basladi babaniz yanliz siz daha nekadar daha babaniza bakacaksiniz demeye. Annemin ölümünden 3 ay sonra köylere haber yollamaya baslamislar.Apar topar babami bir bahaneyle türkiyeye cagirdilar sonra iste Son bu olay görmeye gittikleri kadini alip geliyorlar soyunu sopunu bilmedikleri bir kadini inan gercek böyle.
Annemdem sonraki kadin böyle bir kadin mi olacakti.
Ama sunu söylemek istiyorum dedin gibi kadinin hatasi deyil karsisina almanci cikmis para var pul var hayir diyebilirmi? Dilerim Allah`tan babama deyilde o babanneme gün göstermesin

Canim seninde basin sagolsun acini paylasiyorum sorabilirsem sen nasil atlattin bu durumu veya nasil kabul ettin.

Canim seninde basin sagolsun acini paylasiyorum sorabilirsem sen nasil atlattin bu durumu veya nasil kabul ettin.

Kabul etmedim aslına bakarsan sadece alıştım.Benimm şanslı olduğum nokta babamın eşi iyi biri.Gerçi siz iyiyseniz karşınızdaki iyidir çoğu zaman.Ben hiç birşey için ne başkasına ne kendime yorum yapmadım.Soğumamak için.Yoksa düşündüğüm zaman herşey güllük gülistanlık değil.Resmen polyannacılık oynuyorum.Susuyorum olumsuz bişey konuşmuyorum ağlamıyorum..En önemlisi yorum yapmıyorum.Bilmiyorum anlatabildimmi..

Sana tavsiyem bırak bu konuları irdeleme..Babanın eşi bırak seninle değilde yeri gelirse babanla sorun yaşasın hiç karışma uzak dur sen..

Benim babam alışmadı eşine çünkü bizim ailemize uyum sağlıyacak biri değil.Ama bize diyemiyor bişey.Çünkü evlenmek kendisi istedi.Kimse diyemezki kızıyla ilgili sorun var ben hiç problem çıkarmıyorum.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Abla gibi konuşuyorum onunla.

Şimdi evleniyorum.HEp yanımda sağolsun.Babamla aramızda bazen köprü vaziyeti görüyor..

Yeri geldiğinde üç maymunu oynamalısın.

Sanırım biz babamın eşiyle karşılıklı bu oyunu oynuyoruz.1 sene oldu hiç problem yaşamadık.

Son düzenleme:

Babamın aileside anneme çok çektirdi.Ama şimdi görsen en iyi gelinleriymiş meğer.(Kör ölür badem gözlü olur misali)

Babamın şimdiki eşini kimse kabullenmiyor.Annem akrabalarımızca çok sevilirdi.Bu konuda babamın eşine gerçekten acıyorum çünkü çok sıkıntı çekiyor..

Ve her zaman diyorki annenizi ben öldürmedim.Keşke yaşasaymışta hiç ayrılmasaydınız.İkinci kadın olmak çok zor..

Çok haklı bu konuda iki taraf içinde çok zor..

Konunu karıştırdığım için bana kırılmadın değil mi? Çok yoğun ve yorucu bir hafta sonu geçirdim, kusura bakma. Annenin yerini kimse tutamaz. Baban için artık yapabileceğin birşey yok. seninde evin ailen var, kendini üzme artık. Bilemiyorum, gerçekten çok zor. Sana böyle diyorum ama ben senin yerinde olsam büyükihtimalle ortalığı birbirine katardım. Allah sabır versin, sakin ol.

Oncelikle basiniz sagolsun arkadasim,sunu soyleyeyim 7 ay digil 2 ay gecmeden evleneni biliyorum.bir erkek evlenebiliyor hemen ama kadin esi vefat edince evlenemiyor veyahut bukadar erken evlenmiyor...!Neyapicaksiniz babanizin hatrina konusucaksiniz kesinnikle anne diyemessiniz abla dersiniz galibaeyvahedigeldismile cok zor durum ya:1no2:

erkekler için böyle basit işte her sey...hepsi demeyelim ama çoğu bunu yapıyor biraz daha beklese iyi olurmuş bu kadar mı cabuk yerine baskasını aldın be adam....

başın sağolsun canım çok zor bir durum Allah sabır versin yaşatmasın yarabbim:Saruboceq:

Allah korusun ben aynı durumda kabul etmem ......sık sık da babama hatırlatırım eğer annem ölürse kesinlikle izin vermem diye Allah ikisinede uzun ömürler versin gerçi ama katlanamam...ha ben babama bakmazsam ,ilgilenmezsem ozaman adam napsın evlenir ama aksi halde olmaz...

şimi canım zaman kavramı kişiden kişiye değişen bişeydir sana göre yavaş geçer babana göre hızlı ama şimdi şöyle bişyeyde vardır yaş ilerledikce hani insan daha bi kendini yalnız hissediyor yanına biş yoldaş arıyor hani bi evlada duyduğun sewgiyle aşık olduğun sevdiğin insana duyduğun sevgi farklıdır baban habersiz evlenmiş anladığım kadarıyla o da burda hata yapmış kesinlikle insanlar konuşa konuşa demişler sizle konuşmuş olsaydı az çok birbirinizi anlamış olcaktınız ve belki şuan ki durumdan daha iyi olcaktı herşey..

Hepinize bu güzel tavsiyelerinizden dolaya hepinize ayri ayri tesekkür ederim inanin hepsi kendimi biraz toparlamam icin bir neden oldu bazen hic tanimadin insanin sana söyledikleri daha etkili oluyor hatta kendi ailemden bulamadim tavsiyleri sizde buldum hepiniz iyiki varsiniz. Size son olan seyleri yazayim gecen hafta babamla bu konuyu paylastik ona kirildimi söylemistim ogün den beri beni aramiyor. Önceden caldirirdi biz geri arardik bunu yapmiyor. Yani kendince bana kizgin ya anlamiyorum ya hem suclu hem güclü. Ben onunla konustugum zaman ona gayet anlayisli cevap verdim sadece teske bize sorsaydin dedim simdide durum böyle Allah bildigi gibi yapsin babami bu kadar kalp kirmaya deger mi ya. Anneme yaptiklarini aynen bize uyguluyor. Bilmiyorum arkadaslar kendi bilir böyle devam ederse gercekten mesafeyi koymam gerekiyor o bana böyle yaparsa baska carem yok artik

Üzülmemen ve annenin hatırısı için sen mesafeni koy. Şimdi babanı dolduruşa getirende çok. Çocukların sana akıl vermeye kalkıyo, hadlerini bilmiyorlar, seni düşündükleri yok, tek dertleri aml varlığın filan diyorlardır.
Annen çekmiş ziyeti, elin kadını gelip sefa sürecek. Görmeye dayanılmaz, en iisi uzak dur.

mutlaka babanın aklını çelen bazı kişilerde vardır canım bak sen ne güzel konuşmuşun sadece kırıldığını söylemişin babnın bunu anlayışlı karşılaması gerek hem zaten hiç bi anne baba evladından vazgeçemez içinde hiç bi huzursuzlık bi sorun yoksa dilediğin gib davran canım sen elinden geleni yapmışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…