- Konu Sahibi yasemin1976
-
Herhalde benim konum öteki ardasimin(winstonlight) konusuyla karisti. Ben 7 ay önce annemi kaybettim babam suanda evlenmeye kalkisti hatta evlendi. bugün babamla olaydan 3 gün sonra konusma cesaretim geldi konustum tabiki kendine göre hakli yok aniden olmus babaannem, halam ve amcamin esi bu kadini bulmuslar. Kadini görmeye gitmisler kadin ya bugün beni alin yarin bu is olmaz diye santaj yapmis kadin bohcasini almis ögleden sonra babamla nikah yapmislar gercekten size bir türk filmi anlatmiyorum gercekten böyle olmus. babama bize niye evlenecegini söylemedini sorunca kendice ya iste aniden oldu bende neye ugradimi sasdim yok öyle yok böyle büsürü bahane iste. Ona bundan sonra nasil olsa olan olmus bundan sonra yarinlara bakip zamanin bize neler göstercene bize nasil davranilirsa bize ona göre onlara davrancamizi söyledik. gercekten bakalim zaman neler göstercek.
Ah anam ah sen bu adama 43 seneni verdin adamda seni 7 ay icinde unuttu gercekten annemi birdefa daha kaybettim
sevgili Arkdaslar,
bundan 7 ay önce annemi karaciger kanserinden kaybettik hersey birden bire oldu annem 2 hafta icinde vefat etti. 58 yasinda hayata gözünü yumdu. Cok zor bir dönem gecirdim daha kendime yeni yeni gelmeye basladim derken. Bugün babamin evlendini duyduk cok kötü bir duygu sanki annemi bugün birdefa daha mezara koymus gibi bir his. Diyeceksiniz normal birsey bende biliyorum elbet bir gün evlenecekti ama bukadar erken deyil ya offfmafoldumben
Biz yurtdisinda yasiyoruz bize izine diye gidiyorum diyor sonra bu is,
Simdi ben o nasil davranmam lazim? Onu affedemem gibi geliyor.
Lütfen bana yardim edin
Herhalde benim konum öteki ardasimin(winstonlight) konusuyla karisti. Ben 7 ay önce annemi kaybettim babam suanda evlenmeye kalkisti hatta evlendi. bugün babamla olaydan 3 gün sonra konusma cesaretim geldi konustum tabiki kendine göre hakli yok aniden olmus babaannem, halam ve amcamin esi bu kadini bulmuslar. Kadini görmeye gitmisler kadin ya bugün beni alin yarin bu is olmaz diye santaj yapmis kadin bohcasini almis ögleden sonra babamla nikah yapmislar gercekten size bir türk filmi anlatmiyorum gercekten böyle olmus. babama bize niye evlenecegini söylemedini sorunca kendice ya iste aniden oldu bende neye ugradimi sasdim yok öyle yok böyle büsürü bahane iste. Ona bundan sonra nasil olsa olan olmus bundan sonra yarinlara bakip zamanin bize neler göstercene bize nasil davranilirsa bize ona göre onlara davrancamizi söyledik. gercekten bakalim zaman neler göstercek.
Ah anam ah sen bu adama 43 seneni verdin adamda seni 7 ay icinde unuttu gercekten annemi birdefa daha kaybettim
Ah şu babanneler amcalar halalar yokmu..
Babamın aklınada evlenmeyi onlar soktu.Annemin vefatı 6 ay olmuştu bulmuşlardı bile birini..
Baban belki gerçeği söyledi sana belkide böyle bir yalanın arkasına sığındı.Bu olayda suçlu varsa eğer babandır yada babana birini bulanlardır.Ama kadın değil..
Annemin vefatının 2.yılında babam evlendi.Çok zor bir durum ama mecburen katlanıyorsunuz.Sadece şunu unutmayın babanızla evlenen kişinin hiçbir suçu yok.Eğer tepkili olacaksanız babanıza olun eşine değil..
Canim seninde basin sagolsun acini paylasiyorum sorabilirsem sen nasil atlattin bu durumu veya nasil kabul ettin.
Canim Arkadasim,
sagol sözlerin icin benim suanki ruh halimi anlarsin. gercekten akrabanin yaptini akrep
yapmazmis. bu tamamen benim babamin ailesi icin gecerli. insanin zoruna giden sey. babamlar annem hala dayi cocuklari yani rahmetli annem babaannenim öz ve öz yegeni. anneme hic sahip cikmadi öteki 3 gelini yapacaklarini yaptilar annemin almanyadan evine getirdi esyalari ona buna verirdi (gelinleri ve kizlarina) Rahmetli annemi sadece para makinesi olarak gördü kadinin kanini emdiler daha bu vücut bukadar aciya dayana bilirmi 58 yasinda vefat etti. (Anlatsam annemin bu aileden cektini roman olur)
Annem öldü 40 ki cikti babaannem laf atmaya basladi babaniz yanliz siz daha nekadar daha babaniza bakacaksiniz demeye. Annemin ölümünden 3 ay sonra köylere haber yollamaya baslamislar.Apar topar babami bir bahaneyle türkiyeye cagirdilar sonra iste Son bu olay görmeye gittikleri kadini alip geliyorlar soyunu sopunu bilmedikleri bir kadini inan gercek böyle.
Annemdem sonraki kadin böyle bir kadin mi olacakti.
Ama sunu söylemek istiyorum dedin gibi kadinin hatasi deyil karsisina almanci cikmis para var pul var hayir diyebilirmi? Dilerim Allah`tan babama deyilde o babanneme gün göstermesin
Canim seninde basin sagolsun acini paylasiyorum sorabilirsem sen nasil atlattin bu durumu veya nasil kabul ettin.
Hepinize bu güzel tavsiyelerinizden dolaya hepinize ayri ayri tesekkür ederim inanin hepsi kendimi biraz toparlamam icin bir neden oldu bazen hic tanimadin insanin sana söyledikleri daha etkili oluyor hatta kendi ailemden bulamadim tavsiyleri sizde buldum hepiniz iyiki varsiniz. Size son olan seyleri yazayim gecen hafta babamla bu konuyu paylastik ona kirildimi söylemistim ogün den beri beni aramiyor. Önceden caldirirdi biz geri arardik bunu yapmiyor. Yani kendince bana kizgin ya anlamiyorum ya hem suclu hem güclü. Ben onunla konustugum zaman ona gayet anlayisli cevap verdim sadece teske bize sorsaydin dedim simdide durum böyle Allah bildigi gibi yapsin babami bu kadar kalp kirmaya deger mi ya. Anneme yaptiklarini aynen bize uyguluyor. Bilmiyorum arkadaslar kendi bilir böyle devam ederse gercekten mesafeyi koymam gerekiyor o bana böyle yaparsa baska carem yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?