Hem hakkını hem ömrünü yerler.Kizin kolundan bilezikleri alan insanlar mi onu gelin edeceklermis. Ama kardesiniz o evde kalirsa daha cok hakkini yemezler mi?
artık kafam almıyor.annem öldüğünden beri 3 çocuğum var gibi.bazen bana söylüyor abla beni çok sıkıyosun diyor ben göndermek istemiyorum ama bir yetişkin ne kadar olsaHem hakkını hem ömrünü yerler.
Tabi canım.Küçük çocuk diil o da aklı başında genç kız.artık kafam almıyor.annem öldüğünden beri 3 çocuğum var gibi.bazen bana söylüyor abla beni çok sıkıyosun diyor ben göndermek istemiyorum ama bir yetişkin ne kadar olsa
Bunlar ne saçma sapan konuşmalar yahu , kısaca uğraşamam sizinle deseymiş ya.teyzem annen hayattayken babanız eniştem di şimdi dayımın oğlu artık dedi.babam teyzemden dolayı ben onun size sahip çıkmasını beklerdim dedi .teyzem ise ben kimsenin ayağına gitmeme ben büyüyüm benim ysnıms gelin diyor büyüklük başka ölüm başka değilmi
Aman aman kiz kardeşini ele teslim etmebabam kardeşimi bırakmam demiş.aldığı kadın da onu ben gelin ederim demiş...ama demiş
Tabiki bırakmaz kardeşin çalışıyor maaşını yiyecekler,kızlarını düşünen adam bu kadar kısa sürede evlenmezdibabam kardeşimi bırakmam demiş.aldığı kadın da onu ben gelin ederim demiş...ama demiş
Bencede elinden parasını alırlarKizin kolundan bilezikleri alan insanlar mi onu gelin edeceklermis. Ama kardesiniz o evde kalirsa daha cok hakkini yemezler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?