- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Ömür boyu bekar kalacak değil ya evlenecek tabi ki kaç yaşındasınız babanızdan sevgi görmüyorsanız mutlu değilseniz ayrı eve çıkın huzurlu olumÇok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?
Yaşınız kaç çalışıyor musunuz okuyor musunuz
Siz babanızın yanında sürekli kalmayacaksınız oda kursun kendi hayatını
Yasiniz kac?
Neden annenizle degil babanizla yasiyorsunuz?
Niye evlenmemesini istiyorsunuz ki? Yasiniz kac?
Benim de annem babam ayri. Annem benimle yasiyor. Ben oglum esim annem... annem de bu yuzden aklim kalmiyor.
Ama babam yalniz. Keske hayirli biriyle evlense... cok isterim..
Ömür boyu bekar kalacak değil ya evlenecek tabi ki kaç yaşındasınız babanızdan sevgi görmüyorsanız mutlu değilseniz ayrı eve çıkın huzurlu olum
Yaş kaç?
Belki evlenince daha sevecen birisi olur.
E anneniz baskasiyla evlenmis de babaniz neden evlenmesin ki? Yani yasiniz cok kucuk oldugu icin bu yasta anlayisli olmanizi beklemek zor ama eger siz babanizin evlenecegi insani sever ve sayarsaniz o da sizi sever. Oncelikli olarak onyargilarinizi birakin. Belki babaniz cok iyi bir kisiyle evlenecek ve o kisi sizi doguram annenizden daha cok sevecek daha iyi anlasacaksiniz.Annem istemiyor o yüzden bi de başkasıyla evlendi
Eğer evlense bana ilgi göstermez onu sever ve kadının da beni seveceğini sanmıyorum. Bir de insanlar üvey anne deyince bile bakışları değişiyor acırlar
Cok uzuldum.madem sorumluluk alip sevemeyeceksiniz yapmayon su cocuklari napacaksinki o yasta16 yaşındayım
Yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun? Durumunu açabilir misin birazÇok üzgünüm şünkü sabah saçmasapan bir şeyler duydum. Sanırım babam evlenmek istiyor. Annem ve babam ayrı ve ben babamla kalıyorum. Babam zaten bana sevgi vermeyen bir adam, evlenip o kadına mı sevgi verecek ya istemiyorum. Hiç istemiyorum işte. Sizce bu dönemle nasıl başa çıkabilirim, hem evlenirse kadın beni sevmez ki sanmıyorum öz babam bile sevmiyo doğru dürüst. Ne yapmalıyım sizce?
Canım bak oda bir insan yalnızlık çekiyor sana anlatamayacağım istekleri var ve evlenmek isteyebilir baban sevgisiz bir insansa eğer annende kalmayı deneyemez misin? Belki kadın da iyi biridir tanış görüş bi16 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?