- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
Ben de ondan korkuyorum. Ailesi ya da erkek arkadaşım hakkında kötü bir şey konuşmuyor. Benim farklı şehire gitmem sanırım onun sorunu şuanda da onlarda ayrı yaşıyorum tek başıma ama mesafem yakın 1 buçuk saatlik mesafede yaşıyorum. Daha önce yemin etmiş kim kimi isterse vereceğim diye o yüzden bir şey diyemiyor. Bugün dayanamadım ağladım ona da bir şeyi bir kez söylersin iki kez söylersin en sonunda ciddiye alırım dedim. O dabir şey olmaz ağlamaktan ben de zamanında çok ağlamıştım dedi. Bu şekilde beni bezdirmeye mi çalışıyor anlamadımİstemiyor açıkça..
Ayrıca tarihi babanıza neden sormadiniz ?
Bu da bahanesi oldu.
Tarih konusunda uzlassaniz bile başka bir şeye takilacagima eminim.
Neden yapar ; damadı yahut ailesine isinamamistir.
Damadın mesleğine isinamamistir.
Belki de babanız turşu seviyordur.
Ablam da aynı yollardan geçti ona öyle bir şey dediğini duymadım. En çok dert edindiğim de bu zaten. Ablama içinde kalmasın şöyle olsun böyle olsun diyip bana gelince bu şekilde yokuşa sürmesi. Çok duygusal olduğum için cümleye başlarken gözlerim doluyor onunla konuşurken deCanım babalar biraz böyle uzatmayı sever eminim çoğu insan yaşamıştır. Ben Mayıs ayında söyledim aileme ekimin 30 unda zor nişan yaptık. Ben hep anneme söyletirdim babam ertelerdi. En son geçtim karşısına en ince detayına kadar özel baş başa konuştuk biraz ağladı benden ayrılmak istemediğini söyledi ne kadar uzatirsam o kadar iyi geliyor bana vs diye söyledi ben şehir dışında yaşıyorum şimdi onu hemen kabullenemedi babam. Sende al karşına babanı baş başa otur düşünceni söyle onun düşüncesini sor o zaman taşlar oturur yerine
Yani öyle olacak gibi annem bir iki gün geçsin Mart olur mu felan deriz dedi. Bilemiyorum artık ne der. Yok izin alamıyorlar sene de iki kez izin alıyorlar ve Kasım gibi bir sene sonraki izin tarihlerini belirliyorlar. O yüzden izin hakkı yok babası da kendisi de askeri personel.Mayısta olsun o zaman.
İnsan kendi nişanı için olsun izin alamaz mı? Bu meslekleri bilmediğimden soruyorum. Ocak ayında nasıl alacaklardı?
Hassas zamanlar, kimseyi kırmadan, fikirlerini alıyormuş gibi yaparak politik ilerlemenizi lazım. Olmadı karşı taraf bir babanızı arasın.
Aynısıni bende yaşadım insan bu süreçte acayip duygusal oluyor ama baban damat iyi ailesi iyi dediyse düşündüğüm tek şey senden ayrılmış olmak düşüncesi derim ablan şu an oturdugunuz yerde mi yaşıyor o okey demesine sebep olmuş olabilir ama fark ettiysen taşınacak falan demis eminim senden ayrılmak zor geliyorAblam da aynı yollardan geçti ona öyle bir şey dediğini duymadım. En çok dert edindiğim de bu zaten. Ablama içinde kalmasın şöyle olsun böyle olsun diyip bana gelince bu şekilde yokuşa sürmesi. Çok duygusal olduğum için cümleye başlarken gözlerim doluyor onunla konuşurken de
Yani babam genelde bu tip şeylere pek karışmaz tamam der o yüzden galiba annem de söylememiş. Tanışma isteme arası çok uzun olacak diye biraz yakına çekmek istemiştim. Bir de malum düğün salonu felan istediğim gün tutmak için erkenden rezervasyon yapmak lazım ortada bir şey yokken de yapmak saçma olacakBabanıza danışmadan iş yapmayın bence hem mayısta nişanlansanız da ağustosta evlenebilirsiniz
Evet ablamlar da yakın baya. Kendimi öyle teselli ediyorum. En küçük olunca ayrılmak zor geliyordur umarım. Daha da işleri zorlaştırmazAynısıni bende yaşadım insan bu süreçte acayip duygusal oluyor ama baban damat iyi ailesi iyi dediyse düşündüğüm tek şey senden ayrılmış olmak düşüncesi derim ablan şu an oturdugunuz yerde mi yaşıyor o okey demesine sebep olmuş olabilir ama fark ettiysen taşınacak falan demis eminim senden ayrılmak zor geliyor
Benim babam Ekim'de nisana okey verdi düğünü uzatmak istedi biraz biz Mayıs'ta düğün istiyorduk babam senin baban gibi yokuş yapıyordu daha sonra abim polis tayin işi oldu Haziran'da taşınması gerekti düğünü tayinden önce ayarlayalim dedi babama babam mayısı o yüzden kabul etmek zorunda kaldı
Kesinlikle sorunun uzak olman ve evin küçüğü olmana bağlıyorum ben yaşın da küçükse o da zor gelebilir ben 25 yaşında olduğumu babamı zor ikna ettim çünküEvet ablamlar da yakın baya. Kendimi öyle teselli ediyorum. En küçük olunca ayrılmak zor geliyordur umarım. Daha da işleri zorlaştırmaz
Benim babam evlatlarına çok düşkün abim bile 27 yaşında evlendi arkasından kaç gün ağladıBöyle bir baba daha duymak içimi rahatlattı. Neyse ki sevindim
Benim baba da tursu seviyor. Vermedi, vermedi, gittim en rezil kisiyle evlilik yaptim. Bosadim.İstemiyor açıkça..
Ayrıca tarihi babanıza neden sormadiniz ?
Bu da bahanesi oldu.
Tarih konusunda uzlassaniz bile başka bir şeye takilacagima eminim.
Neden yapar ; damadı yahut ailesine isinamamistir.
Damadın mesleğine isinamamistir.
Belki de babanız turşu seviyordur.
Onu bence aileler konuşurken halledersiniz babalar bu konuda biraz hassas oluyorlarYani babam genelde bu tip şeylere pek karışmaz tamam der o yüzden galiba annem de söylememiş. Tanışma isteme arası çok uzun olacak diye biraz yakına çekmek istemiştim. Bir de malum düğün salonu felan istediğim gün tutmak için erkenden rezervasyon yapmak lazım ortada bir şey yokken de yapmak saçma olacak
24 yaşındayım ben de umarım öyledir içimi rahatlattı kız teşekkür ederiimKesinlikle sorunun uzak olman ve evin küçüğü olmana bağlıyorum ben yaşın da küçükse o da zor gelebilir ben 25 yaşında olduğumu babamı zor ikna ettim çünküdediğim gibi geç konuş her şey çözülür
Benim babam evlatlarına çok düşkün abim bile 27 yaşında evlendi arkasından kaç gün ağladıbana düşkün babam erkek arkadasimi söyleyince benimle konuşmayı bile kesti evde küs gibi yaşadık uzun süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?