babam gereksiz para harcaması yapıyor

Kaç yaşında adam bu saatten sonra değişmez kendi planını yapıp tek git laf ederlerse sizde para tutun seneye beraber gidelim de

Adam sizi açıkta bırakmıyorsa bu işlere karışmaya pek hakkın yok çünkü idare babanda. En büyük derdin de bu olsun ayrıca.

1200 lirayla mı tatile gideceksiniz? 3 kişi birde? Daha şimdi ets de geziyodum 2 kişi adam akıllı tatil 6binden aşağı yok.

Öğrenci olabilirsin. Sen harçlığından 100tl biriktir öyle git. En mantıklısı bu. Tabi o paraya tatil varsa.

Yok annemle bende biriktirecegiz zaten tatil bolgelerine cok uzak degiliz

Ses sistemi almasından banane ama onları almak için bizden kısıyor annem ayakkabı alacak mesala param yok diyor ki annem öyle tutarsız harcama yapan birisi değil para istiyorsa gercekten ihtiyacı vardır

Yahu adamın harcadığı paraya ne karışıyorsunuz sizi büyütmedi mi okutmadı mı? istedii yere harcar kendi parası. Sanki ses sistemi alırsa eve almayacak mı? et alıyorsa siz yemiyor musunuz ordu mu çağırıyor eve yazın eş dost çağrılır mangal yapılır bu mu batıyor gözünüze. Çok tatile gitmek istiyorsanız çalışın kendiniz gidin tatile

Okulum var annem izin vermez çalışmama bende derste calisiyorum ama insan sıkılıyor yani birkac hafta gezmek istiyor

14 yaşımdan beri çalışıyorum. 16 yaşımdan beri sigortalıyım. okurken 2 üniversite bitirdim. özel sektör yıpranmasının akabinde kpss sınavına girerek kamu personeli oldum ve ben işitme engelliyim hiç bahane bulmayın çalışmaya. okul çıkışları çalışamıyorsan da yaz tatillerinde çalış. ikisini de yaptım. ben yaptıysam herkes yapar kusura bakmayın.
ayrıca benim babamda bizi tatile götüremezdi. ne yapsın adam, nereye kadar tek maaşla... hiç bi zaman kızamadım. o benim başımda olsun yeter.

lütfen silkelen ve ufak tefek paranı kazan. çok mutlu olursun. izin vermezler vb ayaklarını da geç. ısrar et. üstüne git. yakın çevrenden bul güvenlerini kazan. bir kadın isterse herşeyi yapar

Siz hangi parayla üzerine koyacaksınız babanızdan aldığınızla mı?
Anneniz çalışıyor mu? Çalışmıyorsa nasıl olacak tek maaşla bir de tatil, geçindiğinize şükredin bence.

Anne calismasin
Kiz calismasin
Tek maasla her sey yapilsin ..
Ses sistemi ne Allah askina 300 liraya almistim ben .
Biraz ana kiz elinizi tasin altina koyun .
Part time garsonluk yapabilirsiniz .
Yazin da okul yok ya ..
Adam buyutmus okutmus
Yap bi iyilikte sen çıkar babani tatile hey Allahim yarabbim .

Siz Çalışıyor musunuz ?
Sanırım çalışmıyorsunuz . Babanız gereksiz harcamalar yapıyorsa evin idaresini anneniz eline alsın.

Anlaşılan anneniz de çalışmıyor. Babanızdan aldığınız parayı mı koyacaksınız? Adam haklı bence. Aç değilseniz, açıkta değilseni adamı niye tatil diye darlıyorsunuz ki... Siz de anneniz de çalışıp tatil paranızı biriktirebilirsiniz.

Evde engelli karde
Eti falan geçtim
Eti falan geçtim asiri luzumsuz harcamalari var bunlar icin bizden kısıyor bizden kısmasa bişe demeyeceğim bize hiç param yok

Annemin ve benim maaşım var ücümuz biriktirirsek anca bir yerlere gidebiliriz

Annemin ve benim maaaşı var

Annemin ve benim maaşım var ücümuz biriktirirsek anca bir yerlere gidebiliriz
Akdeniz de nerede yaşıyorsunuz Mersin yada Adana eğer Adana ise haftasonları denize gelebilirsiniz kızkalesine mesela yada başka bir ilçesine onun için para biriktirmeye gerek yok madem maaşınızda varmış günibirlik bile gelirsiniz yada haftasonları pansiyon tarzı yere gelseniz çok uygun yerler bulursunuz zaten.

İ
Sorun burda işte bizde öyle diyoruz yok çok pahalı tutar param yok diyor oysa uygun fiyatli el elden biriktirip koyarsak halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…