- Konu Sahibi papatyalitac
-
Kaç yaşında adam bu saatten sonra değişmez kendi planını yapıp tek git laf ederlerse sizde para tutun seneye beraber gidelim deKızlar biz 4 kişilik aileyiz durumumuz çok şükür kötü değil kendi halimizde geçinip gidiyoruz.Ama babama her kış diyorum ki kenara biraz para koy yazın bir yerlere gidelim geçiştiriyor yine yaz geldi biz evdeyiz bize gelince parası yok ama kendine gelince çok parası var şans oyunları oynar ve parasını çok gereksiz harcar şimdi ses sistemi hoparlör alacakmış ne gerek sen ergen misin müzik dinleyecekmiş yok misafir çagırıyor kilolarca et alıyor mangal tava vs yapıyor kızlar batıyor yani ben evin içinde yaz boyu oturuyorum arkadaslarım tatillerde biz evdeyiz kışın parasını biraz kenara koysa annemle bende yardımcı olur bir yerlere tatile gideriz ya napmaliyim?
Annem ve bende koyacagız üstüneher ay 100 lira ile 3 senede anca tatile çıkarsınız. aç açıkta dğeilseniz bence adamı bunaltmayın.
Yok annemle bende biriktirecegiz zaten tatil bolgelerine cok uzak degiliz1200 lirayla mı tatile gideceksiniz? 3 kişi birde? Daha şimdi ets de geziyodum 2 kişi adam akıllı tatil 6binden aşağı yok.
Öğrenci olabilirsin. Sen harçlığından 100tl biriktir öyle git. En mantıklısı bu. Tabi o paraya tatil varsa.
Ses sistemi almasından banane ama onları almak için bizden kısıyor annem ayakkabı alacak mesala param yok diyor ki annem öyle tutarsız harcama yapan birisi değil para istiyorsa gercekten ihtiyacı vardırŞans oyunları için haklısın fakat ses sistemi almasından sanane?? Kendi parası. İster ailesiyle 1 hafta tatil için harcar, ister eşe dosta mangal yapıp ses sistemi alır.
Bundan bu kadar rahatsızsanız geçin karşısında bu senede bunları alma tatil götür diyin.
Verilen harçlıklardan artırıp kendinizce bir şeyler yapabilirsiniz. Ya da yazın çalışın bir -iki ay bir ayda tatile gidin.
Okulum var annem izin vermez çalışmama bende derste calisiyorum ama insan sıkılıyor yani birkac hafta gezmek istiyor
Evde engelli karde14 yaşımdan beri çalışıyorum. 16 yaşımdan beri sigortalıyım. okurken 2 üniversite bitirdim. özel sektör yıpranmasının akabinde kpss sınavına girerek kamu personeli oldum ve ben işitme engelliyimhiç bahane bulmayın çalışmaya. okul çıkışları çalışamıyorsan da yaz tatillerinde çalış. ikisini de yaptım. ben yaptıysam herkes yapar kusura bakmayın.
ayrıca benim babamda bizi tatile götüremezdi. ne yapsın adam, nereye kadar tek maaşla... hiç bi zaman kızamadım. o benim başımda olsun yeter.
lütfen silkelen ve ufak tefek paranı kazan. çok mutlu olursun. izin vermezler vb ayaklarını da geç. ısrar et. üstüne git. yakın çevrenden bul güvenlerini kazan. bir kadın isterse herşeyi yapar
Eti falan geçtimYahu adamın harcadığı paraya ne karışıyorsunuz sizi büyütmedi mi okutmadı mı? istedii yere harcar kendi parası. Sanki ses sistemi alırsa eve almayacak mı? et alıyorsa siz yemiyor musunuz ordu mu çağırıyor eve yazın eş dost çağrılır mangal yapılır bu mu batıyor gözünüze. Çok tatile gitmek istiyorsanız çalışın kendiniz gidin tatile
Eti falan geçtim asiri luzumsuz harcamalari var bunlar icin bizden kısıyor bizden kısmasa bişe demeyeceğim bize hiç param yokYahu adamın harcadığı paraya ne karışıyorsunuz sizi büyütmedi mi okutmadı mı? istedii yere harcar kendi parası. Sanki ses sistemi alırsa eve almayacak mı? et alıyorsa siz yemiyor musunuz ordu mu çağırıyor eve yazın eş dost çağrılır mangal yapılır bu mu batıyor gözünüze. Çok tatile gitmek istiyorsanız çalışın kendiniz gidin tatile
Pek olumlu bakacağini sanmiyorumSiz Çalışıyor musunuz ?
Sanırım çalışmıyorsunuz . Babanız gereksiz harcamalar yapıyorsa evin idaresini anneniz eline alsın.
Annemin ve benim maaşım var ücümuz biriktirirsek anca bir yerlere gidebilirizAnlaşılan anneniz de çalışmıyor. Babanızdan aldığınız parayı mı koyacaksınız? Adam haklı bence. Aç değilseniz, açıkta değilseni adamı niye tatil diye darlıyorsunuz ki... Siz de anneniz de çalışıp tatil paranızı biriktirebilirsiniz.
Annemin ve benim maaaşı varAnne calismasin
Kiz calismasin
Tek maasla her sey yapilsin ..
Ses sistemi ne Allah askina 300 liraya almistim ben .
Biraz ana kiz elinizi tasin altina koyun .
Part time garsonluk yapabilirsiniz .
Yazin da okul yok ya ..
Adam buyutmus okutmus
Yap bi iyilikte sen çıkar babani tatile hey Allahim yarabbim .
Annemiz tavrını koysun o zaman birazcık.Pek olumlu bakacağini sanmiyorum
Akdeniz de nerede yaşıyorsunuz Mersin yada Adana eğer Adana ise haftasonları denize gelebilirsiniz kızkalesine mesela yada başka bir ilçesine onun için para biriktirmeye gerek yok madem maaşınızda varmış günibirlik bile gelirsiniz yada haftasonları pansiyon tarzı yere gelseniz çok uygun yerler bulursunuz zaten.Annemin ve benim maaşım var ücümuz biriktirirsek anca bir yerlere gidebiliriz
Sorun burda işte bizde öyle diyoruz yok çok pahalı tutar param yok diyor oysa uygun fiyatli el elden biriktirip koyarsak halledilirAkdeniz de nerede yaşıyorsunuz Mersin yada Adana eğer Adana ise haftasonları denize gelebilirsiniz kızkalesine mesela yada başka bir ilçesine onun için para biriktirmeye gerek yok madem maaşınızda varmış günibirlik bile gelirsiniz yada haftasonları pansiyon tarzı yere gelseniz çok uygun yerler bulursunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?